Még a börtönben is jól keres, a korrupt végrehajtó Schadl család – (Érdekes kommentekkel)

Elméletben a feleség sem eszközölhetne semmiféle végrehajtást, mint eljárás alá vont személy

Sürgős felhívás!

Kérjük, hogy jelentkezzenek azon személyek, akik ellen Schadl-Baranyai Helga végrehajtó asszony, Gödöllő és Budaörs környékén végrehajtási eljárási cselekményt foganatosított! (kitűzött árverést az elektronikus rendszerbe, vagy meg is történt az árverés).

Ugyanis büntető eljárás alá vont személy, még pénzt sem kezelhetne, nemhogy letiltson, irodát vezessen és elrabolja a károsultak ingatlanait.

A sértettek jelentkezését azért várjuk, mert a Budaörsi Járásbíróságon tevékenykedő bírósági titkár mindezek tudatában, – (holott a kifogásainkban szóltunk neki) – utasította el a végrehajtási kifogásainkat, ezért bűnpártolásért meg akarjuk indítani ellene is a büntető eljárást, mivel, amit már tudtunk azt már nyilvánosan is lehozták:

A 24.hu információi szerint utóbbi személy, Schadl György felesége, Schadl-Baranyai Helga, aki Gödöllőn önálló bírósági végrehajtó. Bár több végrehajtótól és az ügyvédtől is úgy értesültünk, hogy az MBVK-elnök neje is gyanúsított lett, az információt sem ő, sem pedig a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar nem erősítette meg, hiába kerestük őket telefonon és levélben is.

Ugyanakkor az MBVK honlapján elérhető végrehajtói névjegyzékben kedden megjelent tájékoztatás is árulkodó. Schadl-Baranyai Helga – férjéhez hasonlóan – már nem látja el a munkáját, hanem egy másik végrehajtó, Bihari Zsófia Nóra vette át állandó helyettesítését.

Figyelemre méltó, hogy szintén a jelenleg is a börtönbe zárt MBVK-elnököt, egészen a közelmúltig a felesége helyettesítette a budaörsi végrehajtói irodájában, ám most erre a posztra is egy másik végrehajtó került Schadl-Baranyai Helga helyett. Schadl György állandó helyettese immár Andresin Konstantin, aki Békéscsabán végrehajtó.

A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint továbbra is két személy van letartóztatásban, egyikük Schadl György, aki már tavaly év végén rács mögé került.

Az MBVK-elnöknek és feleségének egyébként 2021-ben is busás hasznot hoztak a végrehajtói irodák. Schadl György saját budaörsi irodája még úgyis 102 milliót hozott neki, hogy a börtönben ült. Felesége gödöllői irodája – amiben Schadl is tulajdonos – pedig rekordbevételre tett szert, 2021-ben 258 millió forint nyereséget termelt.

*

Várjuk azok jelentkezését az email címünkre, akiknek Schadl-Baranyai Helga 2021. novemberét követően ellopta a pénzét vagy árverést tűzött ki az ingatlanára. Várjuk azon személyek külön jelentkezését is, akik végrehajtási kifogását a bírósági titkár elutasította.

ELÉG LEGYEN A MAGYAR CSALÁDOK KIFOSZTÁSÁBÓL!

Utóirat az olvasási, vagy szövegértési nehézségekkel küzdők számára:

Központi email címre kérjük a jelentkezést, névvel, ügyszámmal és rövid, pár mondatos tényleírással! Az itt vagyok, vagy csak egy telefonszám nem érdekel bennünket, de a nyomozókat sem, mert nem tudunk vele mit kezdeni. Törlésre kerül!

Fehér Kéményseprők Alapítvány FB
(feherkemenyseprok@gmail.com)

*

Részletek a kommentekből a nép hangjaiból. Lesújtó vélemények a végrehajtókról és a rendszerről, mely hagyja garázdálkodni ezeket:

Terézia Kovács:
Mi is nagy erővel keressük Keresztes Nagy Gyöngyi végrehajtót! Aki tud valamit irjon a Nav Zalaegerszeg honlapjára !

Erzsébet Kovácsné Kiss:
Végre történik valami! Itt a törvénytelenség netovábbja folyik! Varga Judit Brüsszelben veri a nyálát, hogy itt micsoda jogállam van!

Mátrainé Böbe Mészi:
Minden ilyen mocskot kinyomozni! Míg nincs letisztult önálló végrehajtói lajstrom, addig minden letiltást, árverést, inkasszót feloldani! Akiről a vizsgálat után kiderül hogy jogsértő, azonnali ítéletben börtön!

(…)

Kàroly Füzesi:
Petris Csaba vele mi van?

Hajnalka Avar:
Dr Láng Tamás Kőszegi végre hajtó párom nyugdíjának a 90%-át vitte el!

Erzsébet Jónásné-Horváth:
A Markovics Jánostól se feledkezzünk el.

Jutka Fülöp:
Embertelen, hogy mit művelnek!

Szebi Denaj
Katona Csaba? Valaki valami info róla ? Meghalt már esetleg ?

Szépföldi Anna:
Berki és Társa Végrehajtó és Dr Zoltán Ákos folytathatja a mocskosságait?

Palko Domonics:
Dr. Petris Csaba engem is érdekelne hogy vele mi van? Tudtommal ő sem végezhetne végrehajtási ügyeket.

Agnes Kassai:
Szegeden, Heindrich Vozar mikor kerül végre képbe?

Farkas Csaba:
A kurva mocskos anyjukba! Ez már sok!

(SzRTI)

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).