Megölték a NAV végrehajtót, – végrehajtás közben

Megölték a NAV végrehajtót, - végrehajtás közben - Kép a helyszínről - Fotó - MTI

…”Ceterum Censeo: Ennek az egyre súlyosabbá váló helyzetnek csak egyetlen megoldása van: Azonnali hatállyal felfüggeszteni minden végrehajtási eljárást! – És átfogó vizsgálatokat kezdeményezni mind a NAV, s mind a Végrehajtói Kamara tekintetében, valamint a bankok által végzett lakásárverezések ügyében is! – Addig kell ezt megtenni, amíg még lehet. – Minden nap késlekedés újabb életekbe kerülhet!”

***

“Meggyilkolták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik munkatársát, egy másikat pedig súlyosan megsebesítettek hétfőn Budapesten” – tájékoztatta közös közleményben a NAV és a Nemzetgazdasági Minisztérium az MTI-t.

A gyilkosság a főváros XX. kerületében, a Géza utca egyik társasházában történt, nem sokkal délután 2 óra előtt. Egy adós késsel támadt a NAV két végrehajtójára. A gyanúsított, egy 35 éves férfi, egy késsel több alkalommal megszúrta az adóhivatal két intézkedő munkatársát. A támadás következtében egyikük a helyszínen életét vesztette, kollégáját pedig kórházba vitték.

A rendőrség a késelőt a helyszínen őrizetbe vette, – vele szemben a BRFK folytatja le az eljárást. A férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A gyanúsított L. Péter, egy szobafestő, aki korábban pszichiátriai kezelés alatt állt, a vámosok feltehetőleg adótartozás miatt jelentek meg nála.

L. Péter az elfogatása közben...

Megtörtént hát, amire évek óta figyelmeztettük a kormányzatot, – miszerint, “Ha az állami segítséggel zajló fosztogatások miatt az embereknek egyszer elszakad a cérnájuk, – akkor nagyon brutális dolgok fognak bekövetkezni a végrehajtásokban.”

Itt van, megtörtént, s ahogy az már lenni szokott nem is azok az áldozatok, akik a legnagyobb bűnösök a magyar nép kifosztásában, s a kilakoltatásokon történt halálesetekben.

Bár igaz, hogy a NAV is megéri a pénzét, – a NAV is végez lakásárverezéseket a saját honlapján, – tehát az adóhivatal is fosztogatja a népet, – s nem is akárhogyan,

de a NAV kisiskolás a Végrehajtói Kamarához képest, melynek tagjai nem is állami alkalmazottként, hanem magánvállalkozóként végzik a magyar emberek kifosztását, – a saját extra profitjuk érdekében. – Bár Szekér Judit miniszteri biztos állítólag 25-30 korrupt önálló bírósági végrehajtó ellen terjesztett be fegyelmi eljárást a hónap elején, – de még elválik mi lesz belőle.

Mindenesetre a fenti őrült és kétségbeesett gyilkossággal már teljesen új helyzet előtt áll a magyarországi “végrehajtási szakma”, (pontosabban fogalmazva, a “kifosztási tevékenység”), – mert a “nyúl visszalőtt” s tartunk tőle, hogy példát is statuált.

Sok ezer, ha nem sok tízezer ember van még ebben az országban, akiket hasonló gondolatok foglalkoztatnak. – S ezt sok helyen le is írták, s el is mondták, csakhogy a kormányzat, s a hatalom ezt eddig egyáltalán nem vette komolyan:

“Ha már elvesznek mindenemet, inkább öngyilkos leszek, minthogy az utcán fagyjak meg!” – írták számtalan helyen a Facebookon, mondták a kilakoltatásokon. – “De ha már meg kel halnom, magammal viszem azt is, aki miatt meghalok”.

Ez öltött testet most.

Ceterum Censeo: Ennek az egyre súlyosabbá váló helyzetnek csak egyetlen megoldása van: Azonnali hatállyal felfüggeszteni minden végrehajtási eljárást! – És átfogó vizsgálatokat kezdeményezni mind a NAV, s mind a Végrehajtói Kamara tekintetében, valamint a bankok által végzett lakásárverezések ügyében is!

Addig kell ezt megtenni, amíg még lehet. Minden nap késlekedés újabb életekbe kerülhet.

Szabad Riport / Fort András

Források: MTI, – Police.hu

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: Fort András, OTTHONVÉDELEM, Szerzők | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.