Mialatt mi tönkremegyünk, – ők szépen meggazdagodnak

“Érthetetlen, hogyan kerültek banktitkok a nyilvánosságra…”

…”Mindenki tudja, hogy a politikusok vagyonbevallása egyszerű, primitiv hazugság…”

– Hír és vélemény –

Hír: A banktitok kiadása nagyon szigorú szabályokhoz kötött, ezt Deák Dániel, a Corvinus Egyetem szakértője mondta az Egyenes Beszédben.

A banknak a pénzmosás gyanújára is ügyelnie kell, az átvilágítás a pénzintézet kötelessége. Az viszont számára is teljesen érthetetlen – mondta a Simon ügy kapcsán – hogy hogyan kerülhettek banktitkok nyilvánosságra, mert ez törvénysértő, bűncselekmény. Deák Dániel szerint Simon ügyében már régebben tarthatott a vizsgálat. A magyar ügyészség csak az osztrákoktól kaphatott információt, bár a magyar hatóságok is kezdeményezhettek eljárást – tette hozzá. Valamilyen kommunikációnak ki kellett alakulnia az osztrák és a magyar hatóságok között – vélekedett. Az is elképzelhető – mondta -, hogy Magyarországon volt valamilyen indító ok a vizsgálatra.
(atv)

KorrupcióVélemény: Ami az érthetetlen az az, hogy miként tesznek, – tettek szert hatalmas vagyonokra politikai maffiózóink?

Semmirekellő ifjú naplopók, akik a rendszerváltás környékén még szinte gyerekek voltak, – ma sok százmilliós, vagy milliárdos vagyonokat birtokolnak!

Mindenki tudja, hogy a politikusok vagyonbevallása egyszerű, primitiv hazugság. Hogyan lehet az, hogy miközben tönkremegy egy ország, tönkremegy a lakosság, – ugyanannek az országnak a mindenkori politikai vezetői meggazdagodnak?

NYILVÁNVALÓ, HOGY BŰNCSELEKMÉNYEK SOROZATÁT KÖVETIK EL A POLITIKAI VEZETŐK! JOGSZERŰEN, HISZEN A JOGOT ŐK ALKOTJÁK! A MAGUK IGÉNYEI SZERINT!

Ez a jóember pedig azt firtatja, hogy miként derülhet ki a TITOK TÁRGYÁT KÉPEZŐ VAGYON?

Nyilvánvaló, hogy a rejtett Simon vagyon előkerülése a döbrögisták szorgos kutatómunkájának eredménye! (Nem lennénk meglepődve, ha a “választásokig” még előkerülne néhány rejtett maszopos vagyon! Döbrögiék a rabláson túl azért nyomozgattak-nyomozgatnak is!)

Magyarországon a rendszerváltás óta a GDP 8-10 százaléka “tűnik” el! Ez pedig 24 év alatt legalább harmincmilliárd euronak megfelelő összeg. És ez még csak a jéghegy csúcsa!

A RENDSZER LEVÁLTÁSÁT KÖVETŐEN MINDEN MAFFIÓZÓT EL KELL SZÁMOLTATNI! HOLDUDVARAIKKAL EGYÜTT!

Valamennyit felelősségre kell vonni, vagyonaikat elkobozni, bűneiket szigorúan megtorolni!

Bal-Rad

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.