Az Orosz Kommunista Párt nem tűrné el a kilakoltatásokat – Újratöltve

Az Orosz Kommunista párt lelkes, fiatal aktivistái

– Egy ország, ahol nincsenek kilakoltatások –

…”Oroszországban ilyet nem lehet megtenni az emberekkel, Oroszországban nincsenek kilakoltatások. Egyrészt azért mert; maga Putyin elnök sem nézné jó szemmel, másrészt pedig azért, mert mint a második, legjelentősebb erő; maga az Orosz Kommunista Párt sem tűrné el. Nem tűrné, hogy szegény embereket megfosszanak egyetlen otthonuktól…”

Oroszország szövetségi parlamentjében, az Állami Dumában, – a második legerősebb párt; az Oroszországi Föderáció Kommunista pártja, melynek vezetője; Gennagyij Andrejevics Zjuganov, – aki a kapitalizmus, s a nagyburzsoázia legkeményebb bírálója Oroszországban.

Ugyanakkor a (tőkés rendszerrel együtt járó) korrupció, – elleni küzdelemben is komolyan fellép a Parlamentben, s a politikai életben.

Zjuganov iránt fokozott figyelmet mutat az orosz média 2

Zjuganov iránt fokozott figyelmet mutat az orosz média.

Többek közt az erős kommunista párt határozott fellépésének is köszönhetően, Oroszország egy olyan ország, ahol nincsenek kilakoltatások.

Azok a szörnyű kilakoltatási tragédiák, melyek Magyarországon az utóbbi években rendszeresen előfordultak, hatalmas média visszhangot kavarva, – és jó néhány halálos áldozattal járva, – bizony Oroszországban elképzelhetetlenek.

Ott ilyet nem lehet megtenni az emberekkel, Oroszországban nincsenek kilakoltatások. Egyrészt azért mert; maga Putyin elnök sem nézné jó szemmel, másrészt pedig azért, mert mint a második, legjelentősebb erő; maga az Orosz Kommunista Párt sem tűrné el. Nem tűrné, hogy szegény embereket megfosszanak egyetlen otthonuktól.

Mindezek mellett meg kell még jegyeznünk; az orosz nép nem az a fajta, akiket egyetlen otthonukból csak úgy ki tudnának lakoltatni mindenféle végrehajtók. És azt sem tűrné el, hogy az uzsorás bankárok olyan pofátlanul kifosszák, ahogyan azt Magyarországon tették legalább 4 millió emberrel,- ha nem többel.

Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a profitéhes, fosztogató nyugati bankok, azért e-tekintetben is, csak bepróbálkoztak az oroszokkal . De nem sok sikerrel, őket ugyanis nem tudták úgy átvágni, mint más népeket. – Mert az igaz, hogy a nyugati bankok a “nagy üzlet reményében”, – Oroszországban is bevezették a jelzálog alapú ingatlanhitelt, a “Ломбард кредит”-et, ám az átlag oroszok kollektive lebeszélik egymást erről a konstrukcióról.

Így csak azok veszik fel, akiknek van miből visszafizetniük. Az OTP többek között emiatt vonult ki Oroszországból, és adta el a “Szberbank”-ban volt részesedését, – mert nem nagyon ment a nekik “biznisz”! – Az oroszokat nem igazán tudták behúzni a jelzáloghitelezés csapdájába.

A kommunista párt fiataljai:

Magyarországon a liberális média olyan képet vetít az emberek agyába a kommunistákról, hogy azok mind idős, és szerintük visszamaradott emberek. (Nyuggerek – sic!) – Nos, természetes, hogy a ennek a pártnak a soraiban vannak idősek és veteránok. Ám az idők változnak, és most már nem árt, ha nem az elénk vetített képet látjuk, hanem a valóságot. Mert Oroszországban egyre népszerűbb a kommunista párt, a fiatalok körében.

Ennek egyik látványos bizonyítéka az oroszországi Ivanovo régióban készült fotósorozat, – mely a kommunista párt fiatal aktivistáit örökíti meg egy propaganda akció közben, – melyet a világtörténelem legszörnyűbb csatája, a Sztálingrádi csata emlékére rendeztek, 2013. február 3.-án.

A fiatal aktivisták propaganda anyagokat, szórólapokat, és újságokat adták át az utca emberének, akik derűsen fogadták őket. – Az erről készült dokumentum fotók, – itt láthatók:

Fiatal kommunista a párt újságját házhoz viszi

Fiatal kommunista a párt újságját házhoz viszi.

Derűsen fogadják az emberek a fiatal hölgytől a tájékoztató anyagokat

Derűsen fogadják az emberek a fiatal hölgytől, a tájékoztató anyagokat

Vörös dzsekis fiatalok adják át a kommunista újságot.

Vörös dzsekis fiatalok adják át a kommunista újságot.

Orosz anyák, a Kommunista párt sajtóját olvassák a piacon

Orosz anyák, a Kommunista párt sajtóját olvassák a piacon

és végül még egyszer_ Az Orosz Kommunista párt lelkes, fiatal aktivistái

És végül még egyszer: Az Orosz Kommunista párt lelkes, fiatal aktivistái

Szabad Riport / Fort András – Fotók: Kprf.ru

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: Fort András, HÍREK, KÜLFÖLD, OTTHONVÉDELEM, Szerzők | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.