IDF veteránok a fasiszta kijevi harci egységek élén.

…”Szép lassan csak kiderül, hogy ki mindenki húzódik meg a „békés tüntetők” fedőnév alatt; például rejtőző provokátorok, fegyveres szervezkedők, külföldi zsoldosok. Melyek közül egyik sem orosz katona. Értelemszerűen merül fel a kérdés, akkor hát ki is a valódi agresszor?!…”

Egy „Delta” nevű izraeli ex-IDF-es katona vezette a Majdan „kék sisakjai” –t, a kormány erőivel szembeni összecsapásokban. A „kék sisakok” vezetői közül többen is az IDF (Izraeli Védelmi Erők) veteránjai.
A „Delta” egy álnév, a kék sisak pedig valójában barna, amit a zsidó katonai parancsok viselt a kipája felett, az utcai harcokban.

kiev_Maidan_IDF

Ez a „Delta” egyébként ukrán származású ex-IDF-es, aki ragaszkodik anonimitásához, elmondta, hogy azért érkezett Kijevbe, hogy az általa a Shu’alei Shimshon felderítő zászlóaljnál megszerzett harci tapasztalataival az erőszakos utcai harcokat vezesse és segítse – magyarán gyorstalpaló oktatásban felkészítse a terroristákat és provokátorokat, valamint, hogy ilyeneket faragjon a kijevi puccsistákból.
„Delta”, 30-as évei végén járó ortodox zsidó, aki rendszeresen imádkozik Azman Brodsky zsinagógájában. Az 1990-es években kivándorolt Izraelbe, de néhány évvel ezelőtt visszaköltözött Ukrajnába, és mint „üzletember” dolgozott. Ismerve az Ukrajnán eluralkodó maffiákat, pénzoligarchákat, valamint a hatalmas korrupciót, lehet némi elképzelésünk az üzletember fogalmáról.
A magánéletéről többet nem volt hajlandó elmondani.

Azt mondta, hogy november 30-án (!) csatlakozott a tiltakozó mozgalomhoz, mint önkéntes.
“Láttam fegyvertelen civileket akik nem rendelkeztek katonai háttérrel, és felforr a vérem.”

„Delta” úgy gondolta, hogy egy jól olajozott katonai gépezetet hoz létre – mesélte héberrel tarkított katonai zsargont használva. „Én csatlakoztam hozzájuk, akkor és ott, és elkezdtem megtanítani a városi hadviselési manővereket nekik, ahogy én megtanultam.” (– mármint az IDF-nél- a szerk.)

Az országot megszerezni akaró ukrán zsidókat képviselő Moshe Azman főrabbi is megerősítette „Delta” zsidó identitását és szerepét a jelenleg is folyó háborúban.

alexander_levin_forms_world_forum_of_russian_speaking_jewry_chief_rabbi_of_ukraine_rabbi_moshe_reuven_azman_president_wcgj_gabriel-mirilashvili

Alexander Levin forms World Forum of Russian Speaking Jewry Chief. Rabbi of Ukraine Rabbi Moshe Reuven Azman.
President WCGJ Gabriel Mirilashvili.

„Delta” a „kék sisakok” névvel az ENSZ békefenntartóira utalt cinikusan.
Mint állította, – ők akadályozták meg, az ukrán rendőrség egyik épületének felgyújtását, melyben az ott tartózkodó hivatalnokokat és tiszteket az általuk vezetett tömeg elevenen akarta megégetni. (Lám milyen jó, hogy zsidó IDF-es „Delta” épp Kijevbe jött, bár feltételezzük, az élve elégetés ötlete nem a korábbi kijevi demonstrálóktól származott.)
Közbelépése azonban megakadályozta a tervezett égő áldozatot. „Delta” azt akarta elérni, hogy a bent lévő rendőrök tegyék le a fegyvert előtte, és engedjék be őket az épületbe szabadon garázdálkodni.
Más ex- IDF-sek is csatlakoztak a „kék sisakok”-hoz szakaszvezetőkként.

„Delta” szerint problémát jelent, hogy a parancsainak nem mindig engedelmeskednek a csatlakoztatott Svoboda aktivisták, ráadásul az ultra-nacionalista párt, – amelyet gyakran vádolnak antiszemitizmussal, nem is alaptalanul – tagjai már kulcspozíciókat töltenek be az ellenzéki tüntetések szervezésében.
„Én nem tartozom Svoboda pártba. Tudják, hogy én izraeli, zsidó és egy ex-IDF katona vagyok. Ők testvérnek neveznek.” „Amit a Svobodáról állítanak az erősen eltúlzott, ez tény. Amiért nem szeretem őket, az az, hogy ők következetlenek, és ez nem antiszemitizmus kérdése.” – próbálta mosni a szennyest.

Ariel_Kochen

Ariel  Kochen

A Svoboda vezető pozíciója a „forradalomban” nem titok – a washingtoni székhelyű Heritage Foundation agytrösztje, Ariel Cohen tudományos főmunkatárs szerint.
Cohen elmondta, hogy „az úgynevezett fehér szektorban a maidani a nacionalisták jelentik a hajtóerőt, ezért lőttek rájuk a SWAT csapatok és a mesterlövészek.”

Sok zsidó támogatta az államcsínyt és az utcai harcokat, sőt aktívan részt is vesznek benne.

tüntetök_a_Majdanon_izraeli_zászloval

Szép lassan csak kiderül, hogy ki mindenki húzódik meg a „békés tüntetők” fedőnév alatt; például rejtőző provokátorok, fegyveres szervezkedők, külföldi zsoldosok. Melyek közül egyik sem orosz katona. Értelemszerűen merül fel a kérdés, akkor hát ki is a valódi agresszor?!

Az erőszakos úton hatalomba segített kisebbség illegitim kormánya, májusra tervezi az előrehozott választásokat. Mint Azman, az egyik zsidó rabbi („Delta” nagy barátja) mondta, Vinnytsia egykori polgármesterét, Volodimir Groysmant nevezték ki miniszterelnök-helyettesnek, aki felelős a regionális politikáért.
Ha a magyarországi gyakorlat ellenére kétségeink lennének a választások elvárt eredményét illetően, akkor alapozzunk bátran Kochen fenyegetésére. „Nincs ok az aggodalomra, de a Nyugatnak világossá kell tennie Ukrajna számára, hogy minden attól függ, hogyan kezelik a kisebbségeket” (értsd, a galíciai kisebbséget).

Szerdán az orosz Állami Duma elnöke, Szergej Naryshkin azt mondta, Moszkva aggódik az ukrajnai radikális csoportok antiszemita nyilatkozatai miatt.

„Delta” azonban a Kremlt az antiszemita-kártya kijátszásával vádolja, mondván így akarják illegitimnek nyilvánítani az ukrán „forradalmat”, melynek célja Ukrajna elhatárolása az orosz befolyástól.
Ám Deltáéknak valójában szüksége van az ukrán nácikra, azaz a Svoboda Párt úgynevezett Jobb Szektor nevű banderista szervezetére; ezért hajtogatja, hogy nem hallott antiszemita kijelentéseket a banderista hordák utcai randalírozása során, épp ellenkezőleg, a zsidók érdekeinek védelme volt az oka a banderisták csatalakozásának. Elég kellemetlen is számára folyton magyarázkodni miattuk, amit ráadásul senki nem is hisz el neki, még a zsidó követői sem.

Olyannyira nem hisznek neki, hogy jó néhány zsidó neki szegezte a kérdést, hogy van az, „hogy az én Shalom üdvözlésemre Sieg Heil a válasz?” A zsidók ráadásul bírálják is őt, amiért összefogott a Svobodával.
ukránEz annál is érdekesebb, mert az a meglepő helyzet állt elő, hogy a galíciai zsidó hordák nyíltan összefogtak és együttműködnek az általuk is antiszemitának és nácinak tartott banderista csürhével. Ez olyan ellentmondásnak tűnhet, ami előtt értetlenül állnánk, ha nem tudnánk, hogy azt a gerinctelen és képmutató machiavellista elvet vallják, miszerint „A cél szentesíti az eszközt”. Vagyis az érdekeikért sutba dobták addigi elveiket, lepaktáltak az addig vállalhatatlannak vallott és támadott náci szervezettel, csak hogy így jussanak közelebb az áhított hatalomátvételhez. A végső cél pedig: Oroszország. – Szinte éppen olyan villámháborús módszerekkel, mint 73 évvel ezelőtt Hitler hadai.

Ukrajna - Banderistak JarossalÉrdekességként még megemlíthetjük, hogy az ukrán nacionalista Jobboldali Szektor vezetője, Dmitrij Jaros meg a csecsen terrorista, Doku Umarov segítségét kérte az Oroszország elleni harchoz, Ramzan Kadirov csecsen vezető – aki nemrég úgy nyilatkozott, Doku Umarov halott – azt ígérte, Umarov után küldi Jarost. A Svoboda Párt. – melynek vezetője is állt már bíróság előtt zsidóellens uszítás miatt-, pedig erőteljesen támaszkodik a Jobboldali Szerktorra. Hiába no, összenő ami összetartozik.

„Delta” szelektív emlékei szerint: „A mesterlövészek gumilövedékekkel nyitottak ránk tüzet. Mi visszalőttünk gumilövedékkel” – Azt már meg sem kérdjük, hogy a békés tüntetők kezébe hogyan kerültek gumilövedékes puskák, valamint éles lőszerrel működő fegyverek. Hiszen erről is beszámoltak azóta; a megtámadott és kifosztott, rendőrségi- és katonai laktanyából származik az időközben rendszeres használatból kivont éles kőfegyverek többsége. Ahogyan a BERKUT felszerelések is, melyeket még a németországi kiképzésük során kaptak. Ezért látni a képeken BERKUT szerelésbe beöltözött, ám edzőcipőt, és más civil cipőt viselő alakokat.

Nos, „Delta” kiszabadította a szellemet a palackból, de már nem tud úrrá lenni rajta.

alruha2

„Delta” egy másik, ambiciózusabb projektje, melyet Ő és Azman szervezett a sebesültek légi úton történő kiszállítására, (ez nyilván elég költséges) noha, mint mondta a sebesültek egyike sem zsidó.
Azman azt mondta, reméli, hogy a repülőgéppel a 17 sérült a jövő héten kikerül, a magán adományozók és Ukrajna izraeli nagykövete finanszírozzák ennek költségeit.

Egyébként a korábbi választási vereségnek, is épp az egység hiánya volt a legfőbb oka.
Miközben az ellenzéki pártok marakodtak, képtelenek voltak egységesen fellépni, és a rovott múltú dilettáns Janukovicsot kiütni a nyeregből.
Most is ugyanennek a széthúzásnak vagyunk tanúi, ezért tudnak a zavarosban halászni az

IDF-es, Blackwater-es és egyéb felfegyverzett zsoldosok. A „civil” áldozatok jórészt ezek, no meg az őket finanszírozók számlájára írható. Ezek között sajnálatosan nem csak külföldiek vannak, hanem ukrán oligarchák is szép számmal, akiknek csak a pénz, és saját üzleti érdekük számít.

Annak, hogy Ukrajna a gazdasági és politikai szétesés stádiumába jutott, nem kevés szerepe van a Nyugati cionista bankárkasztnak és csatlósainak, de legalább ekkora szerepe van az ukrán hazaáruló, korrupt politikai- és üzleti világnak.
Mintha csak Magyarországon lennénk.

Ahhoz, hogy a külső nyomás a cionisták irányította EU és NATO, valamint az IMF ekkora nyomás alá tudja helyezni Ukrajnát, szükség volt arra, hogy saját vezetői előbb védtelenné és kiszolgáltatottá tegyék. Kellően magas legyen az elégedetlen, egyre szegényedő lakosok száma, és egymás ellen tudják fordítani a kisebbségi csoportokat, ahol, mint látjuk ismét vezető szerephez jutottak a galíciaiak. Az „Amit nem tudsz elnyomni, annak állj az élére” jegyében.

Ez legyen intő példa a magyarok számára is, hogy legyenek képesek ezeket háttérben zajló folyamatokat felismerni, – és egyéni aktuális anyagi érdekeiken felülemelkedve, – közösségben gondolkodni és cselekedni.

Audie – Szabad Riport

Felhasznált források: Bekiáltás blog /Haaretz /Kárpátinfo

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.