Sajátjaikat lőtték le! – A Majdan orvlövészei

Sajátjaikat lőtték le

Megdöbbentő információk kerültek nyilvánosságra Catherine Ashton és az észt külügyminiszter lehallgatott telefonbeszélgetéséből.

“A Majdan orvlövészei gyilkoltak” – Tényismertető videóval –

Maga az ellenzék bérelte fel azokat az orvlövészeket, akik a kijevi vérengzések alatt gyilkolták a tüntetőket – derült ki Catherine Ashton és Urmas Paet telefonbeszélgetéséből.

Egyre jobban körvonalazódnak a kijevi mészárlások hátterében munkálkodó politikai erők, az akkori ellenzék állhatott az események mögött, – nem pedig Janukovics elnök” – mondta Urmas Paet észt külügyminiszter Catherine Ashtonnak egy olyan telefonbeszélgetés során, – amelyet a leváltott ukrán elnökhöz hű erők hallgattak le és tettek nyilvánossá.

– Az akkori ellenzékből lett mostani új kormánykoalíció pedig egyértelműen kijelentette, hogy nem indítanak vizsgálatot az ügyben – mondta Paet.

Az EU főbiztosa érdeklődve kérte meg a külügyminisztert, hogy folytassa beszámolóját.

“Egy elismert főorvos olyan bizonyítékokkal is szolgált, mely alátámasztotta azt a felvetést, miszerint a rendőröket és a tüntetőket ugyanolyan fegyverekkel lőtték le, ebből következően az elkövetők is nagy valószínűséggel ugyanahhoz a csoporthoz tartoztak. – Az, hogy nem folytattak nyomozást, teljesen aláássa az új ukrán kormány tekintélyét.”
(Forrás: MH)

Bal-Rad komm: Köszönjük a Magyar Hírlapnak, hogy mindezidáig a mainstream média közül egyedüliként és elsőként közzétette az igazságot a kijevi vérengzések elkövetőiről!

Szabad Riport: Előbb-utóbb minden kiderül. – Ahogyan az is, hogy a Majdan legradikálisabb és legagresszívabb lázadó fasiszta csoportjait, – az IDF (Israel Defense Force) veteránjai vezették. – Haaretz.com

Oroszország Hangja: A Majdan vezetői bérelték fel a kijevi mesterlövészeket

Catherine Ashton 2Az interneten kirakták az EU külügyi főképviselője, Catherine Ashton és Urmas Paet észt külügyminiszter beszélgetésének felvételét, amely az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) rendelkezésére állt.

A két európai politikus benyomásait mondta el az ukrajnai helyzetről. Urmas Paet kiemelte, hogy a mesterlövészeket, akik Kijevben az emberekre lőttek, a Majdan vezetői bérelték fel. A miniszter elmondta, hogy a rendelkezésére álló bizonyítékok azt bizonyítják, hogy a tiltakozókat és a rendfenntartó erők dolgozóit ugyanazok a mesterlövészek gyilkolták.

„…Most már egyre világosabb, hogy ezek mögött a mesterlövészek mögött nem Janukovics állt, hanem valaki az új koalícióból” – mondta Paet.

B-R, SzRTI

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.