Miért tűri el az állami hatóság, a végrehajtási eljárásokban jelen lévő rendszerszintű korrupciót?

Tegyük fel a kérdést a Felszámolói és Bírósági Végrehajtói Felügyeleti Hatóságnak, hogy mit tettek annak érdekében, hogy a szabadlábon és még hivatalban lévő végrehajtók, teljes mértékben a törvényeknek alárendelve – (és nem a zsebüket tömve, lefizetve bírósági titkárokat és földhivatali alkalmazottakat), járjanak el a végrehajtási ügyekben?

MIT TETT a Felügyeleti Hatóság annak érdekében, hogy a Rádoki Andrea végrehajtó és Eckert Attila végrehajtók NE folytassanak végrehajtási cselekményt az egy éve és a három éve elhalálozott emberek ellen, – kegyelet sértve?

Mit tett a Felügyeleti Hatóság annak megakadályozása érdekében, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnökének felesége is, a rácsok mögé kerülését megelőzően, a nyomozó hatóság bizonyítékai szerint több hasonló csalásban is közreműködjön a férje mellett?

Megkérdezzük, hogy;

Ezen végrehajtási ügyekben, soron kívül eljárva, felügyeleti szervként bekapcsolódva megtették-e a szükséges lépéseket?

Ugyanis a recept szinte mindig ugyanaz;

A korrupt végrehajtók pénzért az ismerőseiknek játszák át az ingatlanokat, mélyen ár alatt, a különbözet egy részét pedig a zsebükbe kérik a mai napig is. Ebből fizetik ki a bűntársaikat,  – a földhivatali alkalmazottak és főleg a bírósági titkárok személyében, akik részesülnek a vesztegetési pénzekből, hiszen nélkülük nem hajthattak volna végre jogszerűtlen árveréseket.

Kérdezzük továbbá a Felügyeleti Hatóságot; hogy mit tett annak érdekében, hogy a bűnszervezetekben elkövetett csalásokat megakadályozza?

Mivel bebizonyosodott, hogy a „deviza alapúnak” csúfolt banki hitelezés nemcsak hibás, hanem megtévesztő is volt, a devizahiteleseknek felkínált pénzügyi konstrukció hazugsággal kreált árfolyamkockázat áthárítása, – szakértők szerint. pl. Ifj. Lomniczi Zoltán szerint is bűnszövetség gyanúja is felmerülhet a hitelezés ügyében. „Ez devizanyilvántartású forintkölcsön volt, amit adtak, az árfolyamveszteség, ami a károsultnál jelentkezett, az a bankoknál nyereségként jelent meg.”

Mindezt megerősítette több döntésében is az EU Bírósága, egyben kötelezte a tagállamokat, így Magyarországot is az Uniós jog alkalmazására.

Tehát kérdezzük tisztelettel, hogy mindezek ellenére, hogy mernek a Járásbírósági jogkörben eljáró, s gazdasági társaságként tevékenykedő közjegyzők az EUB döntései ellenére „végrehajtási záradékokat” kiállítani?

Mivel bebizonyosodott, hogy bűnszövetség tagjaként ők is részt vesznek a Magyar Családok Kifosztásában!

Majd ezt követően a folyamatban lévő nyomozás során megállapított, maffia szervezetben tevékenykedő végrehajtó, hogy mer egy EUB döntés ellenes végrehajtási záradék alapján, bármilyen végrehajtási cselekményt is eszközölni, munkabért letiltani, bankszámlát inkasszálni és törvénytelen árverésekkel kifosztani a Magyar Családokat?

HOL VAN TEHÁT A Felszámolói és Bírósági Végrehajtói Felügyeleti Hatóság?

Már rég le kellett volna állítania hivatalból az összes végrehajtási záradékkal elrendelt “deviza alapúnak” csúfolt hitel ügyben indított végrehajtást!

TOVÁBBÁ az összes birtokbaadási, kilakoltatási ‘ceremónián’, akár bejárati ajtóhoz láncolva kellene védeniük a végrehajtók bűncselekményei ellen, a kifosztott Magyar Családokat!

*Vht. 226/A. § A végrehajtó által foganatosított végrehajtás adósának vagyonába tartozó dolgot, egyéb vagyoni elemet a végrehajtó, a végrehajtó-helyettes, a végrehajtójelölt, a végrehajtó egyéb alkalmazottja és az a végrehajtói iroda, amelynek a végrehajtó tagja – a 123. § (3) bekezdésében foglalt eset kivételével – sem személyesen, sem megbízottja vagy képviselője útján, közvetve sem szerezheti meg.

A törvényességi felügyeleti jogkörök gyakorlása 2021. október 1. napjától megoszlik a Hatóság elnöke és az igazságügyi miniszter között.

A Vht. 253/D.§ (1) bekezdése értelmében a Hatóság elnöke, valamint az igazságügyi miniszter törvényességi felügyeletet gyakorol a Kar működése felett. A törvényességi felügyelet a Kar szervezeti és működési szabályzata, etikai szabályzata, valamint a Kar iránymutatásai és a Kar szervei által hozott határozatok vizsgálatát foglalja magában. A törvényességi felügyelet nem terjed ki olyan ügyre, amelyben bírósági eljárásnak van helye.

Fehér Kéményseprők Alapítvány

Szabad Riport

 

Hírdetés

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s