Meddig tűrjük még a végrehajtók önkényeskedéseit?

EMBEREK ÉBRESZTŐ!

A mai napon történteket már nem, hogy szó nélkül nem lehet hagyni,

– de a világon nincs ilyen és még az a 20 aljas gengszter végrehajtó a Don Császtival az élen 2015. év előtt sem mert ilyen húzást megcsinálni, mint ez a csitri lánygyerek, akit Vékás Szilviának hívnak!

MI FOLYIK itt a végrehajtók mindent megtehetnek? Letartóztatták és már ki se engedik a fejet és megbomlott az agy, vagy mi történt?

Nincs ki felügyelje a gyerekeket és egy 33 éves lánygyereket neveznek ki 2022 évben végrehajtónak, aki a sötétben bujkálva egy összegyűrt papírt dob be az adós postaládájába, 8 nappal a kilakoltatása előtt, miszerint, hogy; “szeptember 12. .-én hétfőn 10 órakor birtokba adom az ingatlant.”

Még meg se száradt a festék a kinevezési pecséten a tojáshéjról már nem is beszélve, és az első napját azzal kezdi, hogy a kilakoltatási, birtokbaadási jegyzőkönyvet begyűri egy postaládába, ami nem is biztos, hogy az adósé!

(Sem hivatalos átvételi elismervény, sem hivatalos tanú az átvételről, sem semmi. – a szerk.)

HOL ÉLÜNK? MEDDIG TÜRJÜK EZT?

Varga Judit! Ezt TE intézted?

HOL VAN A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága???

Hogy tűrheti el ezt az aljas és teljes mértékben törvénysértő eljárást egy csitritől, akinek a tinta se száradt még meg a kinevezési pecsétjén?

Csak, hogy mindenki tudja, ki ez a cserebogár, aki idegen postaládákba gyűrögeti be a birtokbaadási felszólításokat a mai nap!

Minden adat fellelhető az interneten erről a kislányról, akinek hatalmat adtak a kezébe és még el se kezdett dolgozni, már sorra követi el az aljas és törvénysértő gaztetteit.

A magyar bírósági végrehajtói rendszer eddig sem éppen pozitív megítélését a tavaly ősszel kirobbant Schadl-Völner-ügy tovább rontotta. A közelmúltban 35 új végrehajtót neveztek ki, ez még az a pályázat, amelyet 2021 szeptemberében írtak ki, de a Schadl-Völner-ügy kirobbanása miatt a pályázatot előbb érvénytelenítették, majd újra kiírták.

Bár egyelőre az Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) honlapján semmilyen tájékoztatást nem találtunk a kinevezett új végrehajtókról, kilétük még nem ismert, azonban egyéb forrásból beazonosítottunk egy új végrehajtót, dr. Vékás Szilviát, aki az új irodájába az egyik legismertebb álláskereső oldalon keres alkalmazottat.

Vékás korábban felszámoló volt, az Agro-Alba Kft. munkatársaként dolgozott. Az Agro-Alba viszont azért érdekes, mert már más néven, Atlasz-B Zrt. néven működik, vagyis inkább nem, mivel jelenleg felszámolás alatt áll és végrehajtás is indult ellene.

Információnk szerint Vékás Szilvia a 2021 szeptemberi pályázaton is részt vett, tehát még akkor, amikor Schadlék kinevezési mutyija vígan dübörgött. Vékás így abban az időszakban jelentkezett, amikor még Schadl milliókért cserében elintézte, ki nyerjen a végrehajtói pályázaton. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Vékás is korrupciós úton jutott volna a végrehajtói poszthoz, azonban az a tény, hogy már a tavaly őszi, még a Schadl-érában kiírt pályázatra jelentkezett, elgondolkodtató.

Magas szinten zajlik a korrupció.

Azt, hogy mennyire vonzó is végrehajtónak pályázni, az is alátámasztja, hogy 2021 szeptemberében olyan jelentkező is benyújtotta pályázatát, aki a Schadl-Völner-ügyben gyanúsítottként szereplő végrehajtó rokona és akkor kérdezzük meg, hogy ki is ez a csitri lánygyerek Vékás, aki ennyire aljas és féreg módon megbújva próbál törvénysértéseket elkövetni?

HA ERRE SEM ÉBREDNEK FEL AZ EMBEREK VÉGRE, ÉS NEM EMELIK FEL A SEGGÜKET, akkor megérdemlik, hogy kilakoltassák őket, mert végre tenni kellene azért, hogy ilyen a világon NE TÖRTÉNHESSEN MEG!

Mindenkinek ott kellene lennie azon hétfő reggelen a végrehajtó irodája előtt, kiabálni a maffia hálózatban tevékenykedő végrehajtók ellen, nem pedig otthon ülni a seggükön várva a birtokba adást!

Nyilvános cégjegyzék adatai szerint a vezető tisztségviselő(k), a képviseletre jogosult(ak) adatai;

Dr. Vékás Szilvia (an.: Tarján Marianna)

Születési ideje: 1989/04/13

1039 Budapest, Zsirai Miklós utca 12. 8. em. 24.

Adóazonosító jel: 8446620391

A képviselet módja: önálló.

(Fehér Kéményseprők Alapítvány) 

SzRTI

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s