Fort Russ: Perceken belül megsemmisülnének a támadó amerikaiak a Fekete-tengeren

orosz-flottaegyseg-szevasztopol-partjainal

Orosz flottaegység Szevasztopol partjainál

Abban az esetben, ha egy valós katonai konfliktus törne ki a Fekete-tenger térségében a NATO és Oroszország között, – és az amerikai hadihajók megtámadnák az orosz partokat, (beleértve a Krím-félszigetet is – a szerk.), – ebben az esetben percek alatt megsemmisítenék őket az Orosz Fekete-tengeri Flotta és a Partvédelem rakétarendszerei – nyilatkozta Vlagyimir Romanenko vezérőrnagy, a Fekete-tengeri Flotta és Partvédelmi Erők volt parancsnoka.

Romanenko vezérőrnagy jelenleg az Oroszországi Föderáció Veteránokat Egyesítő Szövetségének az elnökhelyettese, régi tapasztalt katona, és azért tette meg a fenti nyilatkozatot, mert:

A közelmúltban, a NATO főtitkára, Jens Stoltenberg azt mondta, hogy a szövetség úgy döntött; megerősíti haditengerészeti erőinek jelenlétét a Fekete-tenger térségében. Így a NATO haditengerészeti egységei állandó jelleggel fognak állomásozni a tengeren, az orosz partok közelében, sőt fokozni fogják a harci gyakorlataikat, s a felderítésüket is. Ugyanakkor s erősíteni kívánják az együttműködést a szövetség a régióban lévő tagjainak haditengerészeti egységeivel is.

Romanenko ezzel kapcsolatban megjegyezte; “Egy Oroszországra támadó amerikai hadihajónak csupán néhány perce van hátra attól a pillanattól számolva, hogy elkezdte a támadást. Nem számít, hogy a tengernek éppen melyik részén tartózkodik, a rakétarendszerek már régen bemérték, s perceken belül megsemmisítik a nagy pontosságú találataikkal.

A Fekete-tengeri Flotta a legteljesebb mértékben felkészült a stratégiai kihívásokra, s eredményesen el tudja hárítani az Oroszországra irányuló csapásokat.”

Forrás: James Harmon / Fort Russ – Ria Novosztyi

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s