A népirtás folytatódik – Ismét fehér foszforral bombázza a donyecki lakosságot az ukrán tüzérség +18!

1510619_939297596081305_8285906544764908552_n

– Na, de honnan kapták az ukránok a foszforbombákat? – És Amerika még több fegyvert akar szállítani a Kijevi Juntának –

Ismételten gonosz háborús bűncselekményt követett el a hét elején a Kijevi Junta tüzérsége, s fehér foszforral bombázta Donyeck civil lakosságát.

Mindnyájan hallhattunk már arról, hogy milyen károkat és borzalmas sebesüléseket okoznak ezek a gyújtó gránátok az élő testekben, vagy akár az épületekben. Például az amerikaiak alkalmazták már 2006-ban az iraki Falludzsában, a felkelők ellen, vagy az izraeli haderő (IDF) 2009-ben Gázában, – úgyszintén, mint most is Ukrajnában; civilek által lakott területek ellen.

fotc3b3-alexander-kotsÉs ez már nem az első eset! Először Június 11-én bombázta fehér foszforral Szlavjanszk elővárosát az Ukrán “Nemzeti Gárda” tüzérsége, – a Karacsun-hegyről.

Borzalmas sebeket okoz a foszfor az élő szövetekben, s ha valakire az égő foszfor rácseppen, azt nem tudják eloltani, a csontig égeti a húst.

800-1000 fokon ég hosszú percekig, s mivel a folyadékkal érintkezve fellobban, s foszforsavvá alakul át, – ezért az emberi testben lévő vizet is lángra lobbantja! Hihetetlen kínok között pusztul el az, aki egy ilyen halálos találatot kapott, véres hússá válik, vagy elszenesedik az a testrésze,  mely érintkezett a foszforral, – mivel a tüzet elfojtani nem lehet.

Nem ez az első eset, hogy nemzetközileg tiltott fegyvereket vetnek be az ukránok, az orosz ajkú civil lakosság ellen:

Május 2-án Odesszában, majd pár nappal később Mariupolban, vegyi harcanyagot; mérgező gázt használtak a tüntetők ellen, melyben többen az életüket vesztették, vagy súlyos mérgezést szenvedtek.

Szlavjanszk ostrománál kazettás bombákat használtak az ukránok, amelyet a nemzetközi egyezmények szerint, szintén nem lehet bevetni a civil lakosság ellen. De használtak a lakónegyedek bombázására nehéz, önjáró aknavetőket, tarackokat, sorozatvető katyusákat (Grad), – és most a fehér foszfor gránátokat. És mint fentebb is említettük, június 11-én már szintén fehér foszforral lőtték Szlavjanszk elővárosát a Karacsun hegyről.

A Nemzetközi Jog szerint; a foszfort tartalmazó gránátokat csakis a katonai létesítmények ellen lehet bevetni, – de semmiképpen nem használhatják a felek, a lakóterületek közelében. – Itt pedig, (akárcsak 2009-ben Gázában), lakott területeket bombáztak fehér foszforral. Így a magát “Anti-terrorista” műveleteket végrehajtó egységeknek nevező Kijevi Junta, – valójában szedett-vedett hadserege nem más, mint maga a terrorista, – a civilek ellen irányuló, hihetetlenül brutális és kegyetlen bombázásai miatt.

Az áldozatok borzalmas sebei, még a sokat látott, afganisztáni veteránokat is elborzasztják. Az alábbi szörnyű és megrendítő fotókat csak a 18 éven felüliek és az erős idegzetűek nézzék meg nagyobb méretben is. – Bár jól tudjuk, hogy ott a frontvonalon senkinek nincsen effajta választásra lehetősége. A halál és a borzalom nem válogat:

De nem lesz kegyelem kegyelem a háborús bűnösöknek, de a támogatóiknak sem! – Mind a népellenes parancsok közvetlen végrehajtóit, – és azokat is, akik ezeket a parancsokat kiadták, – keményen meg fogja büntetni a népköztársaságok hadserege.

Fort András / Szabad Riport

Források: Komszomolszkaja Pravda, – South Front Hu, – SzRTI archivum

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: Fort András, HÍREK, KÜLFÖLD, Szerzők | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.