Kétmillió migráns tart határaink felé? – Ha csak a fele igaz…

Kétmillió migráns tart határaink felé – Káosz és anarchia köszönthet ránk_

Kétmillió migráns tart határaink felé – Káosz és anarchia köszönthet ránk.

“Kétmillió ‘menekült’ tart Magyarország felé” írta az erősen liberális felütésű Esti Újság.

“Továbbra is jönnek a ‘menekültek’ csőstül. Az Esti Újság macedóniai informátorai szerint a Szerb-Macedón határnál már közel 2 millió migráns van. Mind Európa felé próbálkoznak haladni. A helyzet kezelhetetlen. Magyarországon egy este alatt több mint 600 menekültet fogtak el a hatóságok.”

A fenti hír más forrásból nincs megerősítve. Ezért fenntartással kell fogadnunk, no meg azért is, mert egy másik cikkükben rettenetesen sajnálják az illegális bevándorlókat, – ahogyan ezt már a liberális berkekben megszokhattuk. Felmerülhet hát a kérdés: Mi oka lehetett az Esti Újságnak, hogy ezt a hírt leközölje?

Valóban megijedtek volna a liberálisok is egy ekkora embertömegtől, – mely ha eléri a határainkat, akkor a helyzet valóban ellenőrizhetetlen és kezelhetetlen lesz. Káosz és anarchia köszönthet ránk. – Na de ez még elválik. Mert, ha csak a hír fele igaz, – akkor is az illegális migránsok száma millió, ha csak a negyede igaz, – akkor is félmilliós. Ez is hatalmas szám.

Olyan hatalmas fekete áradattal nézhetünk szembe, – amely elsöpörhet mindent, ami az útjába kerül. Határőrséget, rendőrséget, polgárőrséget, – s akár az egész népességet is, – legyen az nemzeti érzelmű, vagy liberális. – Ezeknek mindegy lesz. – Hacsak ki nem egyeznek velük Magyarország belső ellenségei, s eladják szülőföldjüket immáron sokadszorra az idegeneknek.

Jön tehát a sötét áradat. Kerítés még sehol, fegyveres határőrség még sehol – és a jelek szerint a Honvédség sem mozdul. Lehet, tán nem ártana egy általános mozgósítás. Ha az állam még képes rá.

Na, most lehet aktivizálni a magyar népet. Védelmi egységek, Milícia szerveződhet hazánk védelmére, s nemcsak a határon, de az ország mélységében is.

Na, most lehet aktivizálni a magyar népet

Na, most lehet aktivizálni a magyar népet.

Még egyszer hangsúlyozzuk; a fenti hír a migránsok teljes létszámát tekintve, más forrásokból még nincs megerősítve. De szerkesztőségünk kiemelt figyelemmel kíséri a délről fölfelé hömpölygő áradatot.

De még addig kell cselekedni, míg ezek ide nem érnek…

Szabad Riport

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: BELFÖLD, HÍREK, KÜLFÖLD, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.