Odessza: Égő áldozat – Az orosz hazafiak már keresik a bűnösöket – Szemet szemért!

Több mint százan haltak meg Odesszában

– Több mint százan haltak meg Odesszában –

Több mint száz ember vesztette életét a május 2-án Odesszában történt összecsapásokban és a tűzben, amely a Szakszervezetek Házában tört ki. – Az áldozatok között vannak gyerekek is. Az adatokat Oleg Carjov a Dél-Kelet társadalmi mozgalom vezetője közölte.

Elmondása szerint, az ukrán hatóságok mindent megtesznek, hogy elrejtsék bűntettük nyomait:

“Úgy tűnik, hogy az embereket megölték és az, hogy hogyan néznek ki a meztelen nők, feltételezhető, hogy esetleg meg is erőszakolták őket. Ezután pedig benzint öntöttek rájuk és felgyújtották őket” – mondta Carjov.

Korábban Vagyim Szavenko az Odesszai Regionális Tanács képviselője közölte, hogy Odesszában 116 ember pusztult el.

Hozzátette, hogy az áldozatok többségénél égési sérülések vannak a fején és az alkarján. Ez arra utal, hogy az embereket szándékosan égették éghető anyagokkal, hogy ne lehessen azonosítani a holttesteket.

Szavenko meg van győződve arról, hogy – “Az ukrán hatóságok azt az utasítást kapták, hogy elhallgassák a tragédia méreteit, hogy a világ közvéleménye ne értesülhessen arról: Odesszában büntető akciót hajtottak végre oroszbarát állampolgárok ellen.”

Ugyanakkor a kijevi hatóságok hivatalos adatai szerint a tragédia 46 ember életét követelte, és több mint 200-an sérültek meg.

48 embert eddig eltűntként tartanak nyilván

A május 2-ki odesszai összecsapások után, 48 ember nyomtalanul eltűnt és hullaházakban ma is azonosítatlan holttestek vannak – írja az ukrán TSzN honlap.

Az “Antimajdan” több tucat aktivistája halt meg a tűzben a Szakszervezetek Házában, amelyet a Jobb Szektor radikális szélsőségesei és támogatóik gyújtottak fel.

Az orosz hazafiak már keresik a bűnösöket - Szemet szemért!

Az Ukrán Belügyminisztérium viszont megpróbálja csökkenteni az áldozatok számát. Őszerintük csak 42 ember halt meg. Az ukrán ügyészség 46 halottról tájékoztatta a médiát.

Ezzel szemben a helyszíni jelentések arról szólnak; hogy az Odesszai Regionális Tanács képviselője Vagyim Szavenko kijelentette; a kijevi hatóságok elhallgatják a tragédia valódi adatait!

Az odesszai adatok szerint; 116 embert öltek meg a Szakszervezetek Házában.

+18! – A következő fotókat, mindenki csak a saját felelősségére nézze meg!

***

Odessza Elevenen égtek meg az emberek a ‘Jobb Szektor’ támadásábanKapcsolódó anyag 1.

Odessza: Elevenen égtek meg az emberek a ‘Jobb Szektor’ támadásában

A beazonosított odesszai gyilkosok fényképei és rémtetteiKapcsolódó anyag 2.

A beazonosított odesszai gyilkosok fényképei és rémtetteik! (Frissült)

Információink szerint, az orosz hazafiak már keresik a gyilkosokat. És mint fentebb is látták, – tudják is, hogy kiket keressenek, s hogy hol találják őket. – Büntetésük nem marad el. – Szemet szemért! – Golyót golyóért…

Szabad Riport

Források: Oroszország HangjaLiveleak.com – pbs.twimg.com – na-more.su – mtdata.ru – Bal-Rad – SzRTI archivum

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD, SZEMEZGETŐ, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.