“Csinvalis-forgatókönyv” Szlavjanszknál? Baljós előjelek Donbasszból!

Szveta baljóslatú tudósítása Szlavjanszkból:
“A “Moszkovszkij Komszomolec” újságírójával tegnap Szlavjanszkban jártunk. A városban béke és nyugalom van, ám-mondjuk így, NYUGTALANÍTÓ HÍREK láttak napvilágot.
Turcsinov tegnap délelőtti kijevi fenyegetőzései kezdenek konkrét formát önteni. A Donyecki Népköztársaság információs szolgálata jelezte, hogy Nyugat-Ukrajnából a kijevi junta komoly páncélos erőket érkeztetett kedden és szerdán Krasznoarmejszk térségébe. A Szlavjanszktól alig 100, Gorlovkától és Donyecktől pedig mindössze kb. 50km-re lévő város környéki erdőkben rengeteg páncélozott jármű, harckocsi és teherautó lapul napközben, és csak éjszaka mozognak.

Csinvali_Dél_Oszétia_2008_A_gruz_tüzérség_orvtámadása_a_város_ellen

Csinvali, Dél-Oszétia 2008 A grúz tüzérség orvtámadása a város ellen

Valami készül
Mert van egy erre utaló nagyon komoly tapasztalat. Dmitrij Sztesin a “Moszkovszkij Komszomolec” tudósitója 2008-ban-közvetlenül a háború kitörése előtt-járt Dél-Oszétiában. Ugyanazt tapasztalta Csinvaliban, mint amit most Szlavjanszkban: az eddig itt nyüzsgő nyugati zsurnaliszták egyik pillanatról a másikra felszívódtak, eltűntek a környékről.

Chinvali utcarészlet 2008 augusztusában a gruz támadást követöen

Chinvali utcarészlet 2008 augusztusában a grúz támadást követően

A forgatókönyv
Csinvaliban is így kezdődött(!) Eltűntek a nyugati tudósítók-a grúz hadsereg tüzérsége pedig két nap múlva lerombolta a várost, több száz civilt legyilkolva. És kitört a grúz-orosz háború!
Dmitrij attól tart, hogy ugyanazt a forgatókönyvet alkalmazzák most is, csak most Szlavjanszknál, illetve a Donyecki Népköztársaság ellen!
Dmitrij Jaros, a Jobb Szektor vezére kilátásba helyezte, hogy a területet “megtisztítja a helyi önvédelmi erőktől”

Bal-Rad komm: Reméljük, hogy ezeket a gyanús előjeleket nem követi a zsidófasiszta szövetség újabb-esztelen-vérontó akciója! Ám ha mégis-Isten kegyelmezzen nekik!
Akkor már nem csak Donbasszal és az orosz hadsereggel fognak szembe kerülni!

Szabad Riport megjegyzése:
Apalesztin hasonlóság abban is szembe ötlő. hogy az amerikai támogató jelenlét ott sem volt elhanyagolható. Valamint az események vakolása, okának eltitkolása, valamint a civilek legyilkolásának “bagatelizálása” és tagadása a nyugati médiákban szintén így zajlott. A grúz banditák éjfélkor kezdték lőni Tskhinvali városát, ahol semmiféle katonai célpont nem volt, csak polgári.
“…amerikai és izraeli szakértők által kiképzett grúz hadsereg özönlötte el DélOszétiát 2008. augusztus 7-én, megölve mintegy kétezer polgári személyt, és menekülésre késztetve negyvenezer dél-oszét lakost, akik az orosz határon át az Oroszországhoz tartozó Észak-Oszétiába menekültek.” Felelősnek pedig a bűnösök az oroszokat próbálták feltüntetni akkor is.
Úgy tűnik, hogy az ukrajnai junta agressziója és a mögöttük állók kifosztása alól szabadulni akaró lakosságot, (mely nem csak orosz ajkú lakosság) a civilek tömeges lemészárlásának, városaik, lakóházaik porig rombolásának várható következményei sem rettentik el.

A kampány mottója: Öljünk palesztinokat! Látható, hogy milyen "izgalmakat kínálnak"

A kampány mottója: Öljünk palesztinokat! Látható, hogy milyen “izgalmakat kínálnak”

Nyilván azért, mert arra számítanak, hogy a biztos távolságba elmenekült nyugati újságírók majd legalizálják ezt is! Az meg ugye eddig sem zavarta a világot, hogy a zsidó vezetésű fasiszta mészárosok amerikai zsoldosokkal és “szakértőkkel” karöltve fegyvertelen civileket, nagyszülőket, anyákat és gyerekeket gyilkoljanak halomra. Ahogy a palesztinok és más népek civiljeinek máig tartó kiirtása sem. Szégyen, hogy ez a nyugati értékrendbe bőven belefér!

Szabad Riport-Bal-Rad
forrás: Bal-Rad, Drábik János (Drábik János – Nagyhatalmi kötélhúzás a Kaukázusban)

 

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.