A HITEL A BANKOK TRÓJAI FALOVA – Pénzügyi és pszichológiai tanulmány, az emberek módszeres és tudatos kifosztásáról – Archív: 2012/10/29 – (Előzetes)

Ennek a 3 fejezetes pénzügyi és pszichológiai tanulmánynak az a célja hogy egy rendező elv mentén világítson rá olyan tényekre, amiket ugyan sokan ismernek, azonban az összefüggéseket ilyen megvilágításban talán nem vizsgálták még. Az apropója pedig egy hatásában igen kártékony videó. melynek célja az Otthonvédők megosztása, az adósok elbizonytalanítása és tétlenségre kárhoztatása.

A címben említett falovat túl sokan tolják; a bankok, a bankokkal szövetséges vagy függő viszonyban lévők, mint a banklobbisták, a multi cégek vezetői, a politikusok – párt függetlenül -, a törvényalkotók, a média, no meg a „szakma”.
Ők ennek a globális csalásnak a haszonélvezői.
Az RTL csatorna szintén ebbe a csoportba tartozik.

ERRŐL SZÓL MÉG A TANULMÁNY;

Agymosás, hangulatkeltés, fenyegetés

Az ominózus véleményformálásnak szánt videó lényegében a következőket szándékozta a begyepesedett agyakba ültetni:
– az adós fizessen bármennyit, fogja be a száját és tűrje birka módjára, ha becsapják, kifosztják és megalázzák, mert neki az a legjobb. (Ergo, ha akasztani viszik, egyetlen dolgot kérdezhet: „Kötelet is vigyek, vagy ott kapom?”)

– az adós ne szegüljön szembe a végrehajtókkal, a kifosztóival, különösen ne a hitelező csaló multikkal, mert a tetejében még meg is megbírságolják, és még rosszabbul jár
– az adós ne pereskedjen, mert ez esetben is ő húzza a rövidebbet
– az adós, mindegy miből, akkor is fizessen, ha már nem jut élelemre és lakhatásra sem.
– a bankoknak akkor jó, ha az adósnak is jó (sic!) – sugallta az elemző
– ha az adós nem tud fizetni, akkor a banknak az kockázat (sic!)

A kódolt agymosás mibenléte

A bankár etika egy oximoron. A banki hitel rendszer pedig okosan tervezett csalás, de erről bezzeg árva szót sem említ a szekértoló média. Nem is ez volt a célja.

Mint fentebb írtuk, sokan önszántukból fizetik/fizették a törlesztő részleteket, amíg tudták. Sőt olyanok is vannak, akik a felvett (főként deviza) hitelnek a tetemes részét már vissza is fizették, ennek ellenére nagyobb lett az adósság, a törlesztőrészlet, mint amit eredetileg ígért nekik a bűnöző bankár kaszt.

Miről szól az otthonvédelem, vagy miről kellene szólnia?

*

(A család 10 millió forintos hiteléből 30 millió forintos tartozást gyártott a bank és a követeléskezelő, majd ennek fejében elvették a család egyik ingatlanát s még mindig 10 milliót követelnek tőle. Hasonló eset volt a Tauzin család kilakoltatása, ahol a 8+2 millióból 45 milliósra duzzadt az adósság, miközben ott is fizettek, amíg bírtak.)

Ha harc, hát legyen harc!

A bankok trójai falovának lényege;
Lássuk akkor, miben is áll a nemzetközi bankok manipulációja, melynek lényege a CSALÁS.

A GLOBALIZÁCIÓnak felróhatóan a hitelezési csalás, pontosan ugyanúgy zajlik a világon mindenütt. Ahogy egész gazdasági ágakat, országokat adósítanak el (fosztanak ki), pontosan azt az elvet követik az egyes adósokkal, hitelesekkel szemben.
Eszközeikben az „ERKÖLCSTELENSÉG MAGASISKOLÁJA” a meghatározó vezérelv, KORRUPCIÓval, – amit “lobbi” tevékenységnek maszkíroztak -, és GÁTLÁSTALANSÁGgal, MOHÓSÁGgal elegyítik, de, ha szükségesnek látják, az ERŐSZAKtól sem riadnak vissza.
Az eladósítás művelete előre MEGTERVEZETTen folyik, évente hozzáigazítva az adott aktualitásokhoz. Évi rendszeres tanácskozások egész sora szolgálja ezt a célt, a különböző néven, de ugyanazon cél érdekében létrehozott számtalan nemzetközi szervezet ülésein. Ezek közül talán a legismertebb, de nem az egyetlen, a Bilderberg csoport rendszeres ülése.

Tisztelt Olvasó!

Mivel a Becsületkasszás rendszer nem vált be, (a több ezer látogató közül, senkinek nem ért meg még egy fél doboz cigit sem a Szabad Riport), ezért a továbbiakban; Az alábbi védett archív anyagok, csakis a szerzőnek juttatott tiszteletdíj ellenében olvashatók.

A tiszteletdíj összege egyszeri, 5000 Ft, mely megfizetése után, az összes védett anyag (de minimum 10), láthatóvá válik a kapott jelszó begépelése után.

Ennek menete; A tiszteletdíj átutalása a megadott bankszámla számra. Email küldése a megadott címre a megtörtént utalásról. (andras.fort@gmail.com)Válasz email érkezése, az utalás beérkezésével egyidőben, mely tartalmazza a jelszót.

A jelszó begépelését követően, a cikk láthatóvá válik.A jelszó minden védett cikknél ugyanaz és egy évig érvényes.

Tisztelettel: Fort András andras@gmail.com T;06.70.564.7100.

Gránit Bank

Fort András Zoltán 12100011-17804387

Nemzetközi számlaszám;

Fort András Zoltán

HU73 1210 0011 1780 4387 0000 0000 HUF

Swift code: gnbahuhb

A teljes cikk tehát, a Tiszteletdíj átutalását és a kapott jelszó begépelését követően ezen a linken olvasható:

https://szabadriport.wordpress.com/2022/01/05/a-hitel-a-bankok-trojai-falova-penzugyi-es-pszichologiai-tanulmany-az-emberek-modszeres-es-tudatos-kifosztasarol-archiv-x-teljes-anyag/

***

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s