A nem létező banktitok miatt – BOJKOTTÁLJUK A MAGYAR BANKOKAT

A Járvány idején is folytatják a magyarok kifosztását a végrehajtók. És ebben a bankok is segítenek nekik.
Mert Viktor moratóriuma nem érvényes a folyamatban lévő végrehajtási ügyekre. Legalább is, szerintük.

***

Támogatás, Becsületkassza:
Kedves látogató!
Amennyiben el kívánod olvasni az alábbi anyagot, akkor ezt miután megtetted, – a munkatársaink elvárják tőled, hogy az itt elvégzett munkájukért cserébe, egy jelképes összeggel támogasd a Szabad Riport Otthonvédelmi Programját. Köszönjük!
paypal.com/szabad.riport@gmail.com

***

A Járvány idején is folytatják a magyarok kifosztását a végrehajtók. És ebben a bankok is segítenek nekik.
Mert Viktor moratóriuma nem érvényes a folyamatban lévő végrehajtási ügyekre. Legalább is, szerintük.

De akár érvényes, akár nem, a végrehajtók xarnak bele, mert úgy gondolják, hogy csak az az érvényes, amit ők akarnak. Mit nekik a Járvány okozta válság, mit nekik a kormány emberi segítő szándéka.

Ez a végrehajtókat mind nem érdekli. Mert ők a profitért, vagyis saját zsebre dolgoznak. Az önálló bírósági végrehajtó az egy vállalkozó és hivatalos személy is egyszerre. Ha ő utasít egy hivatalos szervet, pl. rendőrt, az köteles engedelmeskedni neki.

De azt is megteheti, hogy letiltja a fizetésed, vagy, akár a bankszámládat. Bár a bankoknak van akkora hatalmuk, hogyha akarnák lexarnák a végrehajtók letiltásait, – de egy alomból valók, s mindegyik a profitra, a minél nagyobb haszonra hajt. A Végrehajtói-kamara hosszú évek óta építgeti ki banki kapcsolatait, s mára már a legteljesebb mértékig összejátszanak, az emberek kifosztásában.

A kamarát Krejniker Miklós lemondása után leváltó Végrehajtói-kar semmit nem változott, ugyanazokkal a pénzéhes, antihumánus módszerekkel dolgoznak tovább, s fosztják ki a magyar embereket.

Hiába magyaráz Viktor, a magyarok tönkretétele tovább folytatódik.

Kb. így, az alábbi módon, ahogyan az alábbi banki dokumentumon látható, melyet barátunk bocsátott rendelkezésünkre:

És persze törvénytelen az egész eljárás, még végrehajtási lapot se kapott, csak úgy mindenféle értesítés nélkül egyszer csak letiltották a bankszámláit, s a fizetését. Véleményünk szerint bizony a legteljesebb mértékben törvénytelen eljárás ez, – különösképpen a Járvány idején. Ráadásul, tesszük hozzá, a tartozás sem jogos. De erről majd később szólunk még részletesebben.

Viktor pedig magyarázhat amit akar, hozhat olyan rendeletet amit akar, – a végrehajtói maffiában, s a hozzájuk kötődő bankokban, – úgysem fogad neki szót senki.

Ezért mi mostantól kezdve BOJKOTTÁLJUK a Végrehajtói maffiával szorosan összefonódó magyar bankokat. Elég volt a magyar dolgozók kifosztásából, rajtunk se a végrehajtók, se a bankok ne gazdagodjanak.

Szabad Riport / Garbolczy János, Szlobodka Zoli, Fort András

Hírdetés

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: Fort András, Garbolczy János, HÍREK, OTTHONVÉDELEM | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

6 hozzászólás a(z) A nem létező banktitok miatt – BOJKOTTÁLJUK A MAGYAR BANKOKAT bejegyzéshez

 1. Kovacs Magdolna szerint:

  Be indultak a faktor cégek is pl a Intrum dobálja a posta ládákba az el évült tartozaásokat.

  • Gabriella Sepsi szerint:

   Sajnos a Faktorcégeket senki nem ellenőrzi ! Ráadásul úgy vesznek át követeléseket a bankoktól, hogy meg sem nézik, hogy mit vettek át.
   ( Ugyanis nem a tartozásokat veszik át, hanem a felvett hitel, kölcsön eredeti összegét – azaz a bank azt nem adja át, hogy az adós mennyit fizetett ki törlesztésképpen a kötelezettségére, azaz a befizetett összeg ott is maradhat ezzel a “konstrukcióval” nála – és az átadott összeg nem levonva belőle a befizetett összegeket , újra indul a hitel, kölcsön fizetése a faktorcégnél.
   A tartozások nagy része ebből adódhat , no meg a nem létező deviza forintra váltásából, amire viszont nem is volt szükség, hiszen az ügyfelek szinte mind forinthitelt kaptak. Az pedig, hogy egy (sajt) papíron – ami belátható, hogy nem hivatalos dokumentum – átszámolnak bizonyos összegeket forintról devizára vagy fordítva – attól még a hitel összege forint marad.

 2. Pataki István szerint:

  Sajnos nekem is vonják már közel két éve a fizetésem 1/3 – át. Már elavult volt az ügy, amikor megtaláltak. Kétszer is benyújtottam a bíróságra keresetet a végrehajtó ellen, de mind a kétszer visszadobták mindenféle mondvacsinált indokkal. Így most fizethetek, amit meg is érzek nagyon a mostani albérlet árak mellett. Főleg most, amikor a járvány miatt a párom is és én is a fele fizetést kapjuk…

  • Gabriella Sepsi szerint:

   Az Intrum Justitia ellen a PSZÁF jogerősen pert nyert , miszerint az általuk kiküldött fizetési felszólítások tartalma jogellenes minden adósra tekintettel, a bennük szereplő fenyegetések miatt.
   A végrehajtás azonnali felfüggesztését kell kérni az elévülés miatt az ügyszámra hivatkozva a bíróságon kell megtenni !

   • Pataki István szerint:

    Sajnos nekem nincs pénzem ügyvédre, és már több mint egy éve vonják.
    Egy ügyvéd ingyen próbált segíteni, el is indítottuk, de első alkalommal vissza dobta a bíróság a keresetet, aztán megírta még egyszer ahogy kérték, de sajnos azt is visszadobták valamilyen indokkal, így aztán abba maradt az egész… Jól jönne valamilyen segítség, mert különben életem végéig fizethetem, akkora összeget rám sóztak a mindenféle kamattal, meg ilyen-olyan jegyzői költségekkel…

   • Admin szerint:

    Javasoljuk, hogy panaszodat angol nyelven is írd le, (nem kell hosszan), – s aztán ezt mi elküldjük az Európai Bíróságnak, valamint az ENSZ Lakhatási Bizottságának.
    Ezek után postázzuk több más levéllel együtt, a világ jelentősebb, Angol, Amerikai, Orosz, Kínai, és Japán main-stream médiáinak.
    Tudja csak meg az egész világ, hogy milyen kilátástalan helyzetbe kergetik az adósságcsapdába csalt és terelt embereket Magyarországon.
    Lehetségesnek tartjuk, hogy nemzetközi segítséggel, – lesz megoldás ezekre az egyelőre kilátástalannak tűnő problémákra.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s