Szellemi terrorizmus: Charlie Hebdo

charlie-hebdo-publisher-charbNem lehet nem észrevenni azokat különös és „véletlen” egybeeséseket, melyek az utóbbi évtizedek során egymást érik.
Ezek a „véletlen” események hatásukat tekintve kizárólag egy közös és kivételezett népcsoport érdekeit szolgálja, mégpedig a zsidó-cigány rasszét.
A hajdan nagy profittal működtetett holokauszt-üzletből, egyre kevesebb hasznot lehet kifacsarni. Az úgynevezett holokauszt „túlélők” és „áldozatok” gyártása legalább olyan nehéz, mint a fizetésre kötelezhető „felelősök” kreálása. (egyrészt a természetes kihalás, másrészt a kereslet megcsappanása okán)
Viszont az ingyen profitot biztosító zsidó-cigány üldözésen alapuló bizniszeket fenn kell valahogy tartani, a befuccsoltak helyett újabbakat kell kitalálni.

Mivel egyes emberek, vagy cégek helyett egész országok nemzetek hatékony megsarcolásával lehet elegendő haszonra szert tenni, ezért az úgynevezett kollektív bűnösséget sugallva működik eme felújított üzletág. A módszer nem új; lényege, hogy antiszemitizmussal, rasszizmussal kell megvádolni az amúgy egyáltalán nem antiszemita, vagy kirekesztő kiszemelt kifosztandó közösséget. A látszólagos zsidó-cigány ellenesség pedig igen rafinált bevált módszerrel kiprovokálható, ha csak annyira is, hogy legalább lehessen rámutogatni.
Ilyen módszernek számít az „áldozatgyártással”, a kontraszelektív zavarkeltéssel, durva kettős mércével és akár helyi, akár világméretű pozitív megkülönböztetéssel kiváltott jogos elégedetlenség és ellenérzés. Újabban a zsidó-cigány csoportok által elkövetett terrorakciók állami támogatása, és bűncselekményeik büntetlenül hagyása, valamint e csoportok kiképzése felfegyverzése. E módszerek kiagyalói, profi alkalmazói, és haszonélvezői a fent már említett vegyes rassz eklatáns képviselői.

E módszerekre egészen agresszív példa a szabadság és erkölcs szándékos felcserélése a gyomorforgató szabadosságra, amit aztán a hangzatos liberalizmus, homoszexualitás, stb. jelzővel látnak el, vagy a gyűlöletkeltés, a vallásgyalázás, amit véleményszabadságnak titulálnak. A charlie hebdo félék, mely a zsidók talmudizmusát kivéve, minden más vallást meggyalázó „karikatúrának” nevezett vérlázító képi trágyahalmazát egyenesen a vélemény szabadságnak kinyilvánításának titulálják.
Ahogyan a main stream média birodalmak a hatalomra törő cionista bankárkaszt kezében és szoros irányítása alatt vannak, a kisebb médiák sem kerülhetik el sokáig a sorsukat, és ezeket is felvásárolják. Ahogy hírlik az említett szennylapot is már december óta a véreskezű Rothschild család birtokolja a háttérben. Ha más nem is, de az állami milliós támogatás és a kirívó gyűlöletkeltés ezt látszik alátámasztani.
A vallásukban, erkölcseikben, szellemi és lelki terrorral vérig sértett ember millióktól pedig elvárják, hogy ezt a terrort szó nélkül tűrjék. ellenkező esetben a jogos felháborodásukra, és szándékosan kiprovokált reakcióikra rásütik a terrorizmus bélyegét.

A legbicskanyitogatóbb azonban az, hogy a mindenkori liberális, azaz szabados politikai irányzatok valódi képviselői, melyek maguk is a fent említett vegyes népcsoport tagjai vagy szekértolói az általuk szervezett úgynevezett „tiltakozó-” és „békemenetek” keretében, arra kondicionálják a birkává butított és terrorizált vasalt agyúakat, hogy köpjék szemen magukat és egymást. Eközben ők maguk egy propaganda célú csoportképre álltak modellt. és úgy tűnik, hogy a nagy tömegeket megmozgató demonstráció, valójában ismét egy hoax, ahogy a megvádolt támadók sem biztos, hogy muszlimok voltak .

charliehebdo_zsido_bizniszA jóérzésünk és mások vallásának tisztelete tart vissza minket attól, hogy a kereszténységet, a buddhizmust, az iszlámot, stb. vallásokat, illetve ezek szentjeit (Mohamedet, Krisztust, Buddhát) aljasul meggyalázó rajzok közül egyet sem teszünk fel, még illusztrációként sem.
Ellenben feltesszük azt honlapképet, mely bizonyítja, hogy az öncélú gyalázkodás valós és kettős célja egy-egy cionista kézen lévő huszadrangú médiaszemét olvasottságának növelése, azaz közönséges haszonszerzés és nem mellékesen egy vallásháborúnak álcázott cionista terrorizmus globális kiterjesztése, mely hatalomátvételhez vezető út egyengetését szolgálja.

S nem is hiába, hiszen így a mesterségesen keltett tömeghisztéria, az eredetileg 60 ezer helyett 3 millió példányban nyomott lap, – az 50-szeresére duzzasztotta az olvasószámot, ennek megfelelően nőtt a besöpört haszon is. – Azonban a “nagy érdeklődésre való tekintettel” – mára már 8 millió (!) példányt nyomtak ebből a szemétből, – mely több mint 130-szoros mesterségesen felturbózott növekedést és ezzel extra profit növekedést jelent. Sosem volt még semmi számukra ennyire jó üzlet! – Nem beszélve milliós állami támogatás megszerzésről.

Mindenesetre véleményünk szerint mindenkinek van miért szégyenkeznie, aki ezekkel a szellemi terroristákkal bármiféle közösséget vállalt. Erős a gyanúnk, hogy a szennylap által kiprovokált jogos felháborodás a vicclap (sic) ellen, kitervelt áldozatgyártás, mellyel a már fent említett politikai és pénzügyi haszonszerzésen túl zsidók könnyített gyors ütemű felfegyverzésének elfogadását szolgálja Európában.

Arató Péter – Szabad Riport

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: Arató Péter, JEGYZETEK
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.