Partizán akciók: Odessza, Harkov, Kijev

Kijevi gránáttámadás helyszíne

– Kiszélesedik a háború Ukrajnában? –

Kijev:

Már a hivatalos ukrán hírügynökség sem tudja titkolni, – komoly veszélyekkel kell szembenézniük a Juntát kiszolgáló rendfenntartóknak a fővárosban; Kijevben is. – Érdekes tény, hogy a terrorral és erőszakkal hatalomra jutott nyugatbarát hatalom, – azonnal terrorizmust kiált, – amikor a sok bűn után, amit elkövetett, – a saját fészkében sincs már biztonságban.

Az Unian.net híradása arról számol be, hogy gránáttámadás ért egy rendőrökből és önkéntesekből álló rendfenntartó járőrt Kijevben.

A járőrt mondvacsinált telefonhívással tőrbe csalták és váratlanul gránátot dobtak rájuk. A robbanásban 3 rendőr és 2 önkéntes sebesült meg súlyosan.

Nagy erőkkel indult meg a hajtóvadászat a partizánok után, s az ukrán hírügynökség szerint tegnap estére 3 embert is őrizetbe vettek ezen támadással kapcsolatban.

Odessza:

A Krisza (ukrán oldal) információi szerint; bombatámadás ért egy apartmanházat, melyben a “Gyémánt Bank” irodája is található.

Odessza Gyémánt Bank

A robbanás a bank kabinetfőnökének az irodájából az eredetileg a csukott ablakon keresztül, – szinte minden bútort kidobott az utcára. – Érdekes tény, hogy éppen itt tárolták az ukrán hadseregnek szánt banki adományokat. Melyekből egyelőre nem tudni, hogy mekkora összeg maradt épségben, vagy semmisült éppen meg a robbanásban. – Személyi sérülés nem történt.

Harkov régió:

Ugyancsak a Krisza értesülései szerint, – feltehetően a partizánok támadása nyomán keletkezett robbanás rázott meg, – egy Harkov régióban lévő gyárat, Shebelinka településen. Mely így kezdett lángolni, ahogyan az alábbi fotó mutatja:

Robbanás Harkov régió 15.01.17.

A shebelinkai gyár további információink szerint; gáz és olajipari létesítmény (volt).

A fenti események is mutatják, hogy Porosenko (Valtzman) cion-fasiszta kormányzata, s hatalma, melynek részeként egyes ukrán zsidó oligarchák – lásd Kolomojszkij – pénzelnek nyíltan neonáci szellemiségű csapatokat, (Azov, Jobb Szektor) – s mely hatalom ennek ellenére bírja a Nyugat, az Európai Unió és az Egyesült Államok támogatását, – nem képes gátat vetni az általa elszabadított erőszaknak sőt, még gerjeszti is azt. – Ezáltal komoly veszélyt jelentve egész Európára nézve is.

Az ukrán front egyre nyugatabbra tolódik…

Garbolczy János / Szabad Riport

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: Garbolczy János, HÍREK, KÜLFÖLD, Szerzők | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.