Lassan, szadista módon gyilkol az IDF – Interjú egy gázai sebésszel

Interjú egy gázai sebésszel

– Izrael a Gázában rekedt palesztin civileket bombázza –

Soha be nem gyógyuló sebeket, lassú kínhalált okozva – szadista módon gyilkol az Izraeli Hadsereg (IDF) Gázában

Mads Gilbert norvég orvos, egy gázai kórház sebésze mondja:

“Amit Izrael csinál, az valójában az erőszak mérhetetlenül aránytalan alkalmazása. Amit látunk, nemcsak az orrunkkal szagolunk,… úgy értem, ha megnézed ezeket az összeégett holttesteket… – azt hiszem különböző gránátok és töltetek mindenféle változatait használják.

Hogy egy időben érjék el épületek szétbombázását, mindenféle lakhelyek lerombolását és ugyanakkor maximális kárt okozzanak emberéletben.

Ezeket a repeszdarabokat nagyon nehéz eltávolítani,… mert halálosak. Ha behatolnak a testüregekbe, – a koponyába, a mellkasba, a hasba, – elvágják ott az ereket és a sérült rövid időn belül el fog vérezni, a repeszek méretétől függően.

De, ha nem is hatolnak be, … ahogy ez a sok gyerek volt itt, repeszdarabok százaival, – amihez le kell ülnöd és egyenként kell kiszedned, ami nagyon fájdalmas és persze veszélyes, mert elfertőződhet.

Szóval ezek, különböző fegyverek sokféle változatai, amiket egyfolytában használnak…”

Harry Fear interjúja, Mads Gilbert norvég orvossal, aki egy gázai kórházban, a palesztin sebesülteket látja el, – magyar felirattal:

Persze a liberálisok meg a ruszofóbiások, (lévén a Rt videójáról van szó), – nem hisznek még a szemüknek sem, – s azt mondják, ez nem igaz, vagy minimum; túlzás.

Ám álljon itt az Euronews hírcsatorna oldaláról (melyet igazán nem lehet Izraellel szemben túlzásokkal illetni), – tehát álljon itt erről az oldalról egy idézet, mely a legteljesebb mértékben alátámasztja a Rt-nek nyilatkozó norvég orvos információit:

…”Nemzetközi felháborodást és kritikát az vált ki, hogy az izraeli bombák olyan fémport juttatnak a sérültek szervezetébe, amelytől a sebek sosem gyógyulnak be…

…Izrael olyan, nem hagyományos tölteteket használ, melyek robbanásakor a szétrepülő srapnel súlyos sérüléseket okoz.

Rengeteg sérültet hoznak be a kórházba végtag-csonkolásos sebesüléssel a srapnelek következtében – mondja ez az orvos. Elvesztik kezüket vagy lábukat, de közülük sokan a véráramba kerülő fémes por, illetve folyadék miatt néhány napra rá meghalnak…”

***

A rendőrség brutálisan oszlatja a Palesztina melletti tüntetést Berlinben:

Szabad Riport – Szilvási László / Fort András

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD, Szerzők, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.