Ukrajna: ‘Pax Porosenko’ – Bakteriológiai fegyverek – Orvlövészek

Pax Porosenko - Пакс Порошенко

Pax Porosenko – Пакс Порошенко

Most baktériumokat tartalmazó gránátokkal, – orvlövészekkel – és tüzérséggel irtják az ukránok, – Donbassz orosz ajkú lakosait.

Tegnap délután Birjukovo falu közelében, tüzérségi párbajba keveredett a donbasszi milícia, a kijevi kormány erőkkel.

A lövöldözés elcsitultával a milicisták mentek a dolgukra. Ám egy furcsa, fel nem robbant, csak “szétesett” gránátfélélét találtak. Az egyik milicista – eléggé óvatlanul, – megfogta. Tapasztaltabb társai rögtön rászóltak, hogy, “Azonnal dobja el”! – De már késő volt.

Estére a fiatal milicistának már komoly láza és kiütései voltak. A gránát-leletet pedig a milicisták óvatosan becsomagolták, és magukkal vitték. Az elsődleges vizsgálatok eredménye a következő: bakteriológiai gránáttal lőtte őket az ukrán tüzérség!

мина

A bakteriológiai gránát

Ez az első, kézzel fogható bizonyítéka annak, hogy a kijevi hiénahatalom latorhada bakteriológiai fegyvert vet be Donbasszban.

Időközben ez az információ több más forrásból is megerősítésre került, sőt kiderült, hogy nem elszigetelt esetről van szó!

Az Luganszki Népköztársaság (LNK) vezetősége kijelentette, hogy Kijev a köztársaság folyamait próbálta megmérgezni!

A népköztársaság vezetőségének helyi információi szerint; Birjukovo település térségében a kijevi egységek megkísérelték a helyi folyamok és tavak vízének megmérgezését.

9RIAN_00565395.HR.ru

Megmérgezik az élő vizeket a latrok!

Az LNK honlapja rámutat, hogy a helységre többször aknavetőkből nyitottak tüzet. Az egyik akna, a parti övezetben csapódott le, de nem robbant fel. A megfelelő biztonsági előírások betartásával felbontott akna belsejében, – több réteg géz között gyanús gilisztákat, lárvákat és szőrt találtak.

Az LNK hatóságai a bakteriológiai vizsgálat hivatalos eredményét várva kijelentik, hogy „már most sincs semmilyen kétség afelől, hogy a junta csapatai nem átallnak felhasználni minden eszközt annak érdekében, hogy destabilizálják a helyzetet a köztársaságban”.

Levadászták a lengyel vadásznőt

A Szaur-sir egy domb a donyecki-régió bányavidékén. A dombtól nem messze van egy bányaüzem.

Tegnap a bányaüzem dolgozói arra lettek figyelmesek, hogy egyikük közelében, – nagyon a közelében, – valami nagyot koppant a falon, és szétspriccelt a vakolat. Nem volt nehéz kitalálniuk, hogy az egy puskalövedék, – ám lövéshang nem hallatszott.

Rögtön le is vonták a következtetést: hangtompitós puskával mesterlövész dolgozik a környéken. Pillanatok alatt kikalkulálták, hogy a lövés a Szaur-sir felől jött. Egyedüli magaslatként csak az jöhetett szóba.

Telefonáltak gyorsan a népi miliciának, és vázolták a helyzetet. Fedezékükből pedig szemmel tartották a dombot. A milicia igen gyorsan érkezett, megfelelő szerszámmal felszerelkezve.

Egy NSZB “Utyjosz” nehézgéppuskával. Kiválóan alkalmas nagy távolságban lévő mesterlövész levadászására.

gc3a9ppi

Az NSZB “Utyjosz” nehézgéppuska

Néhány sorozat után megállapították, hogy a célterületről valószínűleg már nem fenyeget veszély. Természetes kiváncsiságuknak engedve fölmentek a dombra. Kissé meglepődtek.

Némi latolgatás után arra a következtetésre jutottak, hogy a mesterlövész, feltehetőleg nő volt az életében. Később a maradványok közül előkerültek az iratai is. Ebből kiderült, hogy lengyel női zsoldos volt az illető.

A 12,5 kaliberű, amerikai gyártmányú, – szupermodern romboló puska darabjait is megtalálták mellette.

Szabad Riport

Források: Bal-RadPolitikus.ru Da-dziOroszország Hangja

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.