Hazudik az USA kormány, hazudik mindegyik hivatal

A korábban megjelent “Rendőrkézen a másik csecsen merénylő is – a kijárási tilalmat feloldották” című cikkünkben a következőket írtuk:
“Magyar idő szerint éjfél után negyedórával megszüntették a kijárási tilalmat Bostonban.
Tamerlan Tsarnaev - American Life of Boston bombing suspectA két keresett csecsen merénylő közül az egy egyiket, a 26 éves Tamerlan Carnajev-et aki a tűzharcban megsebesült és robbanásból származó sérüléseket is szenvedett, már belehalt a sérüléseibe. A csecsen testvéreket gyanúsították a bostoni maraton futáson végrehajtott robbantással.”

Tudósítónktól érkezett információ:
boston_12_2Hazugságnak bizonyult az a hivatalos híradások szerinti információ, hogy az idősebbik merénylő a tűzpárbajban szerzett sérüléseibe belehalt. Ezzel szemben a valóságban a Tamerlan Tsarnaevet élve fogták el! “Ezen a videón látható hogy élve, meztelenül, megbilincselve ültetik be a Boston PD autójába. Nem látunk lőtt sebet, nem látunk bordákat áttmetsző vágást rajta! A második videón az eredeti felvétel operatőrje mondja el, hogy ő maga filmezte ezt, élve látta Tamerlant, sérülés nélkül lett letartóztatva. Később az FBI alakulata jelent meg, falhoz állították, s lámpa fényeket láttak, lefényképezték. Ez után faggatták röviden, aztán elvitték. Röviddel ez után jött a hír, hogy tűzharcban elesett, aztán hogy csak megsebesült, de a Beth Izrael kórházban nem tudták megmenteni.

Kár hogy nem ott volt az élet menete, akkor jobban járhatott volna.
Minden hazugság, ami az amerikai kormánytól származik!

****


VIDEO: Bomber suspect Tamerlan Tsarnaev appears to be alive, naked and handcuffed

21stcenturywire.com: CNN News is nagyon röviden vetítette ezt a klipet tegnap, de nagyon kevés információ volt hozzá arról, hogy valójában letartóztatták tegnap, hogy mi is történt ténylegesen. A rövid és kissé homályos bűnüldözéstől származó magyarázat szerint a menekülő Tsarnaevet elgázolta az autó, de ezt nem tudta megerősíteni Dr. Richard Wolfe, a kórház sürgősségi osztályának vezetője. Wolfe azt mondta, a gázolásra mutató egyértelmű sérülések nem voltak láthatóak.

****

A hatóságok egyértelmű maszatolása ez esetben is tetten érhető, ha valakinek ennek kapcsán eszébe jutna az itthon elkövetett cigányellenes “terror”-támadásokról szóló (közös jegyek: faluszélen lakó cigány családok, fekete terepjáró, lőfegyver, stb.), jelentések közti párhuzama az, nem véletlen.

Az esetekben nem maga a hazugságok ténye az igazán érdekes, hanem a megvezetés célja, hogy mit akartak ezzel elérni, sugalmazni, a hisztéria és félelemkeltésen túl.

A bostoni bombatámadás (a Sandy Hook, a 9/11, meg a többi) esetében is egyértelműen a félelemkeltés, a motiváció.
Azonban a cél az, hogy az embereket ezen keresztül próbálják meg irányítani, jogaiktól megfosztani. A bostoni eset után, hipp-hopp kijárási tilalmat rendeltek el. Ám ez valójában egy főpróba volt, hiszen példátlan készültség volt jelen, indokolatlanul és aránytalanul nagy katonai és fegyveres harckészültséggel. Kipróbálták, hogy egy viszonylag kis súlyú (két terrorista elleni hajtóvadászat) indok is elegendő-e arra, hogy az embereket visszakényszerítsék otthonaikba a közterületről, illetve a szétküldött sms-ekkel és média tájékoztatásokkal meg tudják-e akadályozni, hogy akár még a munkába se induljanak el.

Megállapíthatjuk a próba sikeres volt. Az emberek pusztán félelemkeltéssel és összehangolt média keltette hisztériával kitűnően irányíthatók és kordában tarthatók.

Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: Audie, HÍREK, KÜLFÖLD, Szerzők
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.