Jelentsd fel a végrehajtót! – És rögzítsd tetteit!

…”Mivel az önálló bírósági végrehajtói tevékenység eleve magában hordozza az ellenőrizhetetlen könnyű pénzkereset lehetőségét az adósok kifosztása által, – sok esetben meglehetősen szervezetten, vagyis a maffia tevékenységgel karöltve, – ezért szinte nem is lőhetünk mellé akkor, ha egyszerűen feljelentjük a végrehajtót…”

Otthonvédő postánkból: “Értesítés”

“Kérem, tegyék közzé az alábbiakat, amivel végleg ellehetetlenítik a panaszosokat, hogy jogorvoslathoz véletlenül se jussanak. Vérlázító ahogy végrehajtók érdekeit védik!

Idézek szó szerint a végrehajtási jegyzőkönyvből:

“A végrehajtási kifogás illeték köteles, mértéke 15.000 forint. Ha a kifogás alapos, a bíróság a kifogásnak helyt adó döntésében hivatalból rendelkezik, a kifogás illetékének a kifogást előterjesztő részére történő visszatérítéséről. “

Kérdés: Hány panaszosnak marad arra pénze, hogy kifogást emeljen ennyi pénzért, amikor a kenyér is gond? Szó nélkül söprik le a panaszokat, mert túl sok mérhető kifogás volt a végrehajtók ellen.

Így a bíróság is mentesül (mind a plusz munka és a felelősség alól, – a szerk.) – és soha nem jut el az illetékeshez a panasz. Ha tudnak kikerülő megoldást, kérem értesítsenek, sőt mindenkit, aki bízik az Önök képviseletében.

Tisztelettel megköszönöm válaszukat.”

Üdv – (Egy olvasó – név, cím a szerkesztőségben)

***

Ezekre a kérdésekre szerkesztőségünk hivatalos jogi tanácsot kér, hivatásos jogásztól, melyet néhány napon belül közreadunk.

De addig is, leírjuk azokat a lehetőségeket, melyeket mi tennénk hasonló helyzetekben, akár jogi tanácsadó nélkül is. – Ezek lényege a küzdelem és az, hogy soha nem szabad feladni! Mindig van még egy, – vagy akár több lehetőség!

Elvünk pedig; Minden embernek a saját és családja védelmében joga van, szinte bármit megtenni – azért, hogy megmentse szeretteit és önmagát, – és megmentse családját a megsemmisüléstől!

Nos, akkor lássuk:

Információink szerint mégis csak élhetünk – ingyenes – végrehajtási kifogással akkor, – ha törvénysértést tapasztalunk a végrehajtási eljárásban. Akár a végrehajtó, akár a közjegyző, vagy akár valamelyik bírósági dolgozó részéről.

Azonban, ha ezen kifogás által vázolt törvénysértést a bíróság nem látja valósnak, (és ennek elég nagy a valószínűsége, hisz érdekes módon saját maga ellen, vagy a “csókosai” ellen kell eljárnia – akkor azon kívül, hogy elutasítja a kifogást, – akár rendbírsággal, vagy más büntetéssel sújthatja még pluszban az adóst.

Ám egyre kevesebben vannak azok, akik ettől megijednek. “Nahát meg leszünk büntetve!?” – legyintenek. – “Ennek kellene megijesztenie minket, amikor a családunk és otthonunk léte forog veszélyben? Büntetés nahát! Legfeljebb hozzácsapják ahhoz az összeghez, amellyel úgyis tartozunk nekik, – szerintük!”

Mivel az önálló bírósági végrehajtói tevékenység eleve magában hordozza az ellenőrizhetetlen könnyű pénzkereset lehetőségét az adósok kifosztása által, – sok esetben meglehetősen szervezetten, vagyis a maffia tevékenységgel karöltve, – ezért szinte nem is lőhetünk mellé akkor, ha egyszerűen feljelentjük a végrehajtót.

A legtöbb esetben megállapítható a törvénysértés, még akkor is, ha ezt a helyileg illetékes (és a végrehajtóval sokszor jó, s olykor szoros viszonyban álló), bíróság nem is ismeri el.

Sőt, a legjobb, ha ugyanazon végrehajtói körzet több adósa összeáll, és közösen jelentik fel a végrehajtót. De, ha a bíróság nem ad hitelt, akkor akár a bíróságot is fel kell jelenteni, a legfelsőbb bírónál! Ügyészségen, rendőrségen, minisztériumban, Európai Bíróságnál, – minden elképzelhető fórumon!

Ezen kívül:

Rögzíteni kell minden végrehajtási eljárást, a benne résztvevő személyek neveivel együtt. Bank, banki ügyintéző, behajtó cég, behajtó, közjegyző, bíró, végrehajtó segéd, önálló bírósági végrehajtó. – Amelyik a legembertelenebbül viselkedik ezek közül az adóssal, vagy az adós családjával szemben, azt mindenképpen fel kell jelenteni, – és az általa elkövetett adósra nézve negatív cselekmény leírásával együtt, – a nevét, a képét, és a hivatalos elérhetőségét, – nyilvánosságra kell hozni!

Mert mindenkinek vállalnia kell a felelősséget a tetteiért! A végrehajtási eljárásokban szereplőknek pedig különösképpen!

A nyilvánosság lehetőségei: az internetes, elektronikus és nyomtatott médiák. Mind hazai és nemzetközi viszonylatban.

Nagyon jól tudjuk, hogy gúzsba akarják kötni a népet, hogy ne tudjanak hivatalosan semmit sem tenni a saját kifosztásuk, s a családjuk megsemmisítése ellen, – de ezt nem szabad elfogadnunk! Küzdeni kell! Az utolsó pillanatig és még azután is!

(Otthonvédő postánk, a szerkesztőségi címünkön érhető el: szabad.riport@gmail.com)

Szabad Riport Tudósító Iroda

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: OTTHONVÉDELEM, Szerzők, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.