Permetezés Budapest fölött?

– A szerző saját fotóival –

A chemtrail (vegyi csík) szó lassan bekerül a köztudatba. A hivatalos álláspont szerint ez a jelenség nem létezik, csak contrail (kondenzcsík) van, ami természetes, mert a hajtóműből kiáramló égéstermék a légkörben lévő vízpára számára kondenzációs magvakként szolgál, azaz képesek ezek a kondenz magvak a levegő vízpárájából felhőt képezni. És szélben ez hamar szétoszlik.

Ez egy conrtail-nél (egyszerű kondenzcsíknál) természetesen így van, de a főváros fölött, sajnos egyre kevesebb “egyszerű kondenzcsíkot” láthatunk, ám annál többször chemtrail-t, azaz (vegyi csíkot).

Mint már írtuk a száraz időben a kondenzcsík, (contrail) hamar feloszlik, ám a nagy magasságban haladó permetező gépekből kiszórt vegyi csík, (chemtrail) pedig száraz időben sem oszlik fel, hanem véget vet a száraz áramlásoknak.

A vegyi csík lassan terjed szét és megnő, ha valamivel nagyobb a páratartalom, akkor ez a folyamat sokkal gyorsabb. Megfigyelésem szerint, ha csíkozás történik ez minden esetben, szétterjed és megnő, egybefüggő felhőzetet képez, akár 3 héten keresztül is.

10-20 évvel ezelőtt ilyet soha nem láttam, pedig akkor is volt “nedves levegő”. Ezen a képen vegyesen látható, a már szétterjedőben lévő csík, az éppen most húzott, és a kész felhő. Ilyenkor biztosak lehetünk abban, hogy reggelre ki sem látszunk a homályból.

Ezek a csíkok aztán, nem helyes kis bárányfelhőkké rendeződnek, hanem ezt az áthatolhatatlan, sűrű homályt hozzák létre.
 
Mióta ez a jelenség létezik, biztosabban meg lehet mondani, mint a meteorológia, hogy felhős időnk lesz-e vagy sem? Ha van vegyi csík, lesz felhő, ha nincs, nem lesz. Bizonyos alkalmakkor, egyszerű lett a prognosztizálás.
 
A kondenzcsík régen gyorsan feloszlott, manapság a vegyi csík inkább szétkenődik. Ez nem felhőt képez, hanem többrétegű homályt!

Ezen a képen jól látszik a különbség. A képen egy normál kondenzcsík, ami szokványos és fölötte a chemtrail-nek nevezett felhővé váló, már terjedőben lévő, felhővé alakuló csík.

Vegyi csíknak azért nevezik, mert egyes laboratóriumi vizsgálatok szerint, a következő vegyszereket tartalmazza: arzént, báriumot alumíniumot, stronciumot és nanorészecskéket.

Mindenesetre megszaporodtak a prüszkölős és köhögős tünetek, megfázás nélkül. Akik ezt tapasztalják, arról panaszkodnak, hogy valami elkezdi csiklandozni a csillószőröket, és utána órákig prüszkölnek, az allergiavizsgálat szerint, viszont semmire nem érzékenyek.       

(Nesze neked parlagfűirtás. Ha kiírtják a parlagfüvet, mely sokak szerint ősi gyógynövény, s ha kiirtják, s nem csökkennek az allergiás tünetek, – akkor mi lesz? “Bocs tévedtünk? Kiirtottunk egy fajt, de mindegy? Megbüntettünk sok százezer embert? Na és?” Mi csak azt kérdezzük erre: “Ki fogja ezt visszafizetni nekik?” – a szerk. megjegyzése.)

Ezek a csíkok időnként nem is fehérek, mint itt látható:

Sokan gondolkodnak azon, hogyan is lehetséges? A technika, leszögezhető, nem ott tart, ahol mi tudjuk. Egyre több videót láthatunk a tökéletes holográfiáról. Tehát, az sem biztos, hogy olyan repülővel készítik az egybefüggő felhőzetet – amilyennek mi látjuk. Ugyanis a csíkot húzó valaminek nincs mindig teste, mintha hiba csúszott volna a vetítésbe. Már az időjárás manipulálása is elég hajmeresztő és sci-fibe illő, hát még a vetítés!

Holott, találhatunk erre utaló jeleket, például a Stealth technológia, ami kitűnő lehetőséget nyújt az álcázásra. Sok videón és fényképen látható két Nap, két Hold, nálunk Balatonbogláron fényképeztek ilyet.

Ez a felfokozott légi tevékenység mindenütt megtalálható, ahol nagy energiák mozdulnak meg. Ez látható volt az izlandi vulkán kitörésénél, a WTC ledőlésénél, a japán földrengésnél, az arizonai porviharnál, mindenhol, ahol nagy erőkkel zúdulnak a katasztrófák.

Mindenesetre Teslát száműzték az emlékezetből, ami azért furcsa, mert több ezer találmánya volt, azért egy ekkora zsenit, talán nem kellene elfelejtetni az emberiséggel, találmányait, pedig eltüntetni. Például Simonyi Károly, “A fizika kultúrtörténete” c.. könyvében meg sem említi. Gondolom nem feledékenységből.

Klímaváltozás feltehetően nincs, viszont van klímaváltoztatás, amit viszont remekül palástol a klímaváltozásról szóló nagy nemzetközi erőfeszítés.

Egyes vélemények szerint, lézersugár segítségével is gyártható felhő. A kísérletben a nagy energiájú sugárzás, ionizáló hatást váltott ki a légkörben, ami elősegítette a vízpára kondenzációját. A felhők képződéséhez a vízpára mellett kondenzációs magvak is kellenek, amelyeken a folyamat megindulhat.

A kísérletek alapján rájöttek, hogy a nagy energiájú sugárzás is segíti a vízpára kicsapódását. A jelenségre már 1911-ben felfigyeltek a kozmikus sugarak vizsgálatakor, amikor egy nagy energiájú atommag vízpárával telt légrétegen haladt át a laboratóriumban és vízcseppek váltak ki az útja mentén! Felhívjuk még egyszer a figyelmet a ezen vizsgálati eredmény idejére; 1911!

Megfigyeléseim szerint, a főváros térségében, 2000 után kezdték ezt az intenzív csíkozást. Azóta sokszor sűrű, párás a levegő, fullasztó, télen is, nyáron is. Megszűntek a ragyogó telek, mikor hideg volt ugyan, -20 C. is, de sütött a nap és szikrázott a hó. Ezek a telek eltűntek, homályos köd jellemzi az egész évszakot. Volt meleg is nyáron, de száraz, viszont nem mikrohullámként égetett a nap, akár egy pillanatig bele is lehetett nézni, ma már nem!

Összefoglalva: az időjárás alakításával régóta foglalkoznak, mára el is érték céljukat. Ott csinálnak esőt, vagy szárazságot, ahol akarnak, ezzel el lehet lehetetleníteni egy ország gazdaságát. A vegyszerekkel rombolható az emberek egészsége, immunrendszere.

A nagyobb katasztrófák előidézésével minden ősi emléket el lehet tüntetni a földről, a lakosságot meg lehet tizedelni és mozgásba hozni, hogy elhagyják az adott területet.

Zsálya – Szabad Riport Tudósító Iroda

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: CIKKEK, ELEMZÉSEK / ÖSSZEFOGLALÓK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.