‘Gladio B’ – Nemzetállam kontra globális világrendszer – Drábik a Fix tévében (videó)

Bevezető: “Az iszlám terror az önmagában nem tudna akkora veszélyt jelenteni Európára és a nyugati civilizációra, hogyha nem állna mögötte egy globális pénzhatalom, egy globális irányítási rendszer, – amelyik szervezi, finanszírozza és irányítja ezeket az erőket…”

Drábik János: “A liberális világrend és az iszlám világrend összefogott azért, hogy egyszer, s mindenkorra a keresztény magas kultúrát, a keresztény eszmerendszert, értékrendet, – eltörölje a föld színéről. Ez van most folyamatban…”

a-liberalis-vilagrend-es-az-iszlam-vilagrend-osszefogott-azert-hogy-egyszers-mindenkorra-a-kereszteny-magaskulturat-a-kereszteny-eszmerendszert-ertekrendet-eltorolje-a-fold-szinerol“Először is föl kell ismerni, hogy az iszlámmal nem lehet természetesen integrálódni. Erre csak akkor lenne lehetőség, ha az iszlám is keresztül menne azon a folyamaton, amin a kereszténység. Tehát; felvilágosodás, klasszikus liberalizmus, (ami egyértelműen pozitív volt és az erkölcstanból fejlődött ki)… amíg nem lesz liberális iszlám, míg nem lesz szekuláris iszlám,..” addig a jelenlegi agresszív iszlámmal az együttműködés nem képzelhető el.

“Ha nem lett volna eléggé erős a magyar nemzetállam, akkor folytatódott volna tavaly is, ami itt elkezdődött. Még mindig haladnának a százezrek, át az országon. Hogyha, a nemzetállam nem áll a sarkára…”

ha-nem-lett-volna-elegge-eros-a-magyar-nemzetallam-akkor-folytatodott-volna-tavaly-is-ami-itt-elkezdodott-meg-mindig-haladnanak-a-szazezrek-at-az-orszagon-hogyha-a-nemzetallam-nem-all-a-sarkara

Ajánlja: Fort András / Szabad Riport

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: CIKKEK, ELEMZÉSEK / ÖSSZEFOGLALÓK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).