Épülnek a koncentrációs táborok Ukrajnában

Épülnek a koncentrációs táborok Ukrajnában

Koval, a Kijevet kiszolgáló latorvezér a héten bejelentette, hogy Donbassz összefogdosott lakosságát koncentrációs táborokba kívánják zárni.

Indoklása szerint ezekben a táborokban végeznék el a lakók “szűrését”! Elfogadják-e a cionatlantista megszállást, vagy sem? Háborúztak-e a hiénahatalom ellen, – vagy sem?

Amint arról az alábbi videó tanúskodik, – épülgetnek ám már ezek a lágerek! Amit itt a videó bemutat, – az éppen Zsdanovkában épül viharos tempóban. Az építésvezető tájékoztatója szerint; – illegális bevándorlók laktatására fog szolgálni.

Értik ugye? – Kedves olvasóink. – Zsdanovkában. Ez a település Donyeck-régióban van. Valahol Donyeck és Mariupol között, – nagyjából félúton. 100 km-re keleti irányban Oroszország. 100 km-re déli irányban az orosz “beltenger”, – az Azovi-tenger. Délnyugati irányban a szintén orosz Krím!

Nagyon nehéz elképzelni – józan ésszel, – hogy a migránsok Oroszországból érkeznének!

Márpedig a tudósítást elnézve, nem kevés férőhelyet alakítanak ki, magas kőkerítéssel és “NATO-drótokkal”! És sok ilyen objektum van készülőben!

Meglehet arra gondolnak maradék Ukrajna uralkodói, hogy a területnek az EU-fennhatósága alá helyezését követően migrációs hullám zúdul majd az “Ígéret Földjére”?

Mi nagyon reméljük, hogy maguk az építtetők fogják “belakni” egy kis időre ezeket a “konclágereket”! Míg végleges elhelyezésük megoldódik. Ezek a lágerek lesznek majd a “daloltatók”!

Az Ígéret Földje pedig úgy jó tízezer kilométerrel észak-keletre lesz nekik. Birobidzsanban. Igazi, multikulti találkahely lesz az ott.

Bal-Rad

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.