Az Orosz Nagykövetség megtámadása Kijevben – Képes riport

A nagykövetségek sérthetetlenségéről szó nemzetközi egyezményeket semmibe véve

A nagykövetségek sérthetetlenségéről szóló nemzetközi egyezményeket semmibe véve…

A ‘Jobb Szektor’ cionfasiszta banditái, a Majdan egyéb csürhéivel kiegészítve, szombat délután (2014.06.14.) megtámadták az Oroszországi Föderáció hivatalos kijevi külképviseletét.

A 'Jobb Szektor' vezette a gyalázatos támadást

A ‘Jobb Szektor’ vezette a gyalázatos támadást

A nagykövetségek sérthetetlenségéről szóló nemzetközi egyezményeket semmibe véve, tojással, majd festékkel és kövekkel dobálták meg a követség épületét, – letépték, meggyalázták az orosz zászlót, – az éjszaka folyamán pedig molotov-koktélokkal és gumiabroncsokkal megkísérelték felgyújtani az épületet.

Éjfél után következtek a molotov-koktélok

Éjfél után következtek a molotov-koktélok…

Az épület előtt parkoló követségi járműveket először totálkárossá verték szét, nem kímélvén az esetlegesen benne tartózkodókat sem. Az éjszaka folyamán ezeket is felgyújtották.

Nem kímélték a járművekben tartózkodókat sem

Nem kímélték a járművekben tartózkodókat sem

– További fotógalériák a lap alján –

És a rendőrség nem avatkozott közbe, – nem akadályozta meg a vandál pusztítást, cinkosságot vállalva így a nyugati zsoldban álló neonácikkal és a gőzös agyú majdanista csürhével.

A követséget támadó banditák azzal indokolták gyalázatos tettüket, – hogy a Népi Milícia légvédelme a luganszki repülőtérért folytatott küzdelem közben szerintük ‘orvul’ lelőtt egy IL-76-os ukrán katonai szállítógépet. A gépen utazó 49 katona az életét vesztette. – S ez szerintük nem történhetett volna meg, ha Oroszország nem támogatja fegyverrel titokban Donbassz, (Kelet-Ukrajna) orosz ajkú népfelkelőit

És állításuk szerint ezzel Oroszország a ‘terroristákat’ támogatja. Tehát még a nyugati zsoldban álló, kijevi neonáci, cionfasiszta csürhe, – nevezte az otthonukért, családjukért és földjükért küzdő népi milicistákat terroristáknak!

A kijevi észjárás szerint; aki védi az idegenekkel szemben saját otthonát, városát, az ‘terrorista’. – Pláne akkor, ha még hatékonyan is teszi azt!

Itt kell megjegyeznünk, hogy a népi milícia által lelőtt repülőgép nem polgári célpont volt. Hanem az Ukrán Hadsereg felségjelzéssel is ellátott szállító gépe, – mely utánpótlást szállított, a luganszki repülőteret megszállva tartó kijevi egységeknek. Ezt az utánpótlást, a 49 katona, valamint fegyverek, lőszerek és élelmiszerek jelentették, – melyek így nem jutottak el a rendeltetési helyükre.

Ha már ezt a véres háborút elkezdte a kijevi kormány, – mely maga a terrorista, – akkor nem kell csodálkoznia azon, hogy az általa megtámadott lakosság védekezik, s ennek eredménye is van. A népi milíciákba szerveződött Donbassz orosz ajkú népe, egyre hatékonyabban védi meg magát az erőszakos kijevi hatalom irtó hadjáratával szemben.

De azért mi is megkérdezzük: Ha az önvédelemből végrehajtott katonai akció terrorista cselekedetnek minősülne, mint amire hivatkoznak: egy katonai gép lelövése, – mely katonákat, utánpótlást, fegyvereket és lőszert szállít, vagyis klasszikus katonai célpont volt, – akkor vajon az a népirtás minek minősíthető, amit az ukrán kormányzat művel Délkelet-Ukrajnában?

Amikor lakóházak és civilek aknatámadása, a nehéztüzérség a kazettás bombák és fehér foszfor gránátok bevetése a polgári célpontok, lakónegyedek ellen, – mindennapos bűne már az ukrán hadseregnek Kelet-Ukrajnában.

(Érdekes módon Kijevben valahogy nem kavarta fel a most háborgók lelkivilágát az odesszai, a mariupoli, a luganszki vérengzés, az ukrán sorkatonák jobb szektoros lemészárlása Volnahovkánál, és úgy általában a donbasszi megtorlóhadjárat rémtettei. (B-R)

És, hogy valójában mi is volt a célja, – ezzel a tegnap délutáni és éjszakai támadással a jobb szektoros és majdanista banditákat felhergelő, s a hangadókat jól megfizető kijevi hatalomnak? – S a mögötte álló lengyel és amerikai politikusoknak?

A Háború! Az, hogy Oroszországot háborúba kényszerítsék Ukrajna ellen, s végre nyíltan is beavatkozhasson a Nyugat, mert az általuk küldött több ezer zsoldos és megszámlálhatatlan mennyiségű pénz, – lassan elfogyni látszik.

A NATO így készül az öngyilkosságra…

A támadás képei éjszaka:

A támadás képei még szombat délután:

Szabad Riport

Források: Крыса из нержавеющей стали – Bal-Rad – Euronews
Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: CIKKEK, RIPORTOK, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.