Amerika biológiai fegyverekkel káoszt szabadít a világra?

(Csak nem? A paranoia ragályos?) Érdekes összeesküvés-elméletre bukkant szerkesztőségünk, mely szerint az USA és nyugati szövetségesei a következő évben katasztrofális események útnak indítására készülnek, mert szerintük túl sokan vagyunk ezen a világon.

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) Putyin miniszterelnöknek az egyik magas rangú kínai katonai vezetővel történt megbeszéléséről készült sokkoló jelentése arra figyelmeztet, hogy az USA és nyugati szövetségesei a következő évben katasztrofális események útnak indítására „készülnek aktívan”, hogy a világot káoszba taszítsák, aminek hatására reményük szerint a világgazdaság és társadalmi rend helyreállíthatóvá válik.

Az FSZB jelentés szerint a kínai Állambiztonsági Minisztérium a nagyszabású összeesküvés vázlatát egy korábbi Blackwater zsoldostól, bizonyos Bryan Underwoodtól szerezte meg, aki a kínai amerikai konzulátuson dolgozott biztonsági őrként. A férfi hitt abban, hogy ha Kína és Oroszország hozzájut az információkhoz, elhárítható az „apokalipszis”. Underwoodot azóta letartóztatták és az FBI a következő jelentést tette: A vádirat szerint Underwood 2011. március 1. és augusztus 5. között tudatosan és törvénytelenül próbált meg fényképeket és egyéb nemzetbiztonsági dokumentumokat átadni a Kínai Népköztársaság képviselőjének, azzal a feltételezhető szándékkal és okkal, hogy ezek az anyagok árthatnak az Egyesült Államoknak és egy idegen ország előnyére válnak.”

A jelentés szerint a kínai hírszerzés igazolta Underwood félelmeit és megjegyezték, a megszerzett több mint 1000 top-secret dokumentum és fénykép egy olyan amerikai kormányt mutatott be, ami többféle fenyegetés által is “ostromolva van”, és amelyek aggodalmaik szerint egy olyan “soha nem látott káoszt” szabadíthatnak el, amiből a “normális rendet” nem lehet újra felállítani.
Tömeges népirtás része volt a sertésinfluenza is

Ezek az amerikai félelmek megalapozottnak tűnnek, hiszen a gazdasági válság hatására világszerte terjedő tüntetések elérték magát az Egyesült Államokat is, tömeges letartóztatási hullámhoz vezetve. Ami még rosszabb, hogy az amerikai kormány “retteg” a friss jelentések miatt, melyek azt mutatják az Északi Sark fölött “példanélküli módon” tűnik el a Földet védő ózonréteg, a mérséklődésnek semmi jele, ami még több természeti katasztrófához vezethet, a jövőben pedig a bolygó még az idei – a történelem során legköltségesebbnek minősülő – csapásokból is csak nehezen tudott egyensúlyba kerülni.

A “Nemzetközi Pénzügyi Apokalipszis” hatására, ami milliók megtakarítását tünteti majd el, Amerikában nyílt forradalom zajlik, és miközben az ökoszisztéma is komoly változáson megy keresztül, a jelentés szerint az ármányos amerikai kormány összeesküvést sző, hogy “irányítsa és ellenőrizze” ezeket a katasztrófákat, amikkel szövetségeseivel együtt szembenéz, és “átfogó és tömeges népirtás” segítségével próbál meg túlélni.

Az egyik leghátborzongatóbb dokumentum, amit Underwood átadott a Kínaiaknak, az a részletes beszámoló, miképpen indított példátlan biológiai-támadást a CIA menedzselte Haqqani-hálózat Pakisztánban a dengue-láz vírusát használva, amit Amerika “módosítani” tervez, mielőtt rászabadítja saját lakosságára.

1981 tavaszán és nyarán Kuba súlyos vérzéses dengue-láz járvánnyal nézett szembe. 1981 májusa és októbere között a szigeten 158 halálos áldozatot szedett a láz, 75000 jelentett megbetegedés mellett. A járvány csúcsán naponta 10000 ember kapta el a vírust, és 116150 személy került kórházba. Ugyanebben az időben titkos biológia támadások indultak a kubai lakosság és a növényzet ellen a CIA irányítása alatt. A legszörnyűbb, a Castro által szintén a CIA-nek tulajdonított sertésinfluenza járvány volt. William H. Schaap kutató, a Covert Action magazin szerkesztője szintén azt állítja, a kubai dengue-láz járvány a CIA műve volt.

1982-ben a szovjet média szerint a CIA Pakisztánból küldött ügynököket Afganisztánba, hogy dengue-láz járványt indítsanak. A szovjetek azt állították, az ügynökök malária-kutatóknak adták ki magukat, de valójában dengue-tól fertőzött szúnyogokat engedtek szabadon. A CIA tagadta a vádakat. 1985-ben és ’86-ban Nicaragua vádolta a Céget az országban ezreket megfertőző járvány kitöréséért.
Eljövendő borzalmakkal riogatnak

Az összeesküvés-elmélet szerzői szerint, aki kételkedik az Egyesült Államok kegyetlenségében, annak elég csak végignézni az elmúlt hét eseményein, amikor a történelem során először rendelte el 2 amerikai állampolgár orvul történő meggyilkolását a saját elnökük, méghozzá bizonyíték vagy tárgyalás nélkül, pusztán az USA kormánya által birtokolt, de nyilvánosságra nem hozott “titkos bizonyítékok” alapján igazolva az államilag-szponzorált gyilkosságot.

„Már nem ér sokat a valaha nagyszerű Egyesült Államok, mikor a New York Bar Association szerint gulág rendszert hozott létre, több embert tart börtönben, mint bármely más ország a világon, és ezek közül mintegy nyolcvanezret kínoz – folyamatosan megsértve minden nemzetközi és humanitárius jogot. Nagyon fontos megismerni az Egyesült Államok és az azt irányító elit igazi és gonosz állapotát, mivel e nélkül a tudás nélkül senki sem értheti meg teljesen az eljövendő borzalmakat.” – olvasható az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak tulajdonított jelentésben.
Link

· postaimre

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK, SZEMEZGETŐ | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.