“Mikor dől már össze minden?”

Az MNA az elmúlt tíz év során rendszeresen kifejtette álláspontját, miszerint az idő a változásra nem érett meg. Amikor 2006 őszén megtörtént ami megtörtént, az úgynevezett nemzeti radikálisok szemünkre hányták, miért nem voltunk mi is ott az utcán. Érveinket, akinek füle volt meghallotta. Amikor azt mondtuk, 2012 környékére várhatóak azok az események, melyek beindítják a valódi változásokat, sokan újfent nekünk estek, mondván már azonnal itt az idő. De hogy ki mit szeretne, az nem mérvadó, mivel a valódi tényállást kell figyelembe venni.

Most újabb kérdés vetődik fel. Néhányan szavainkat úgy értékelték, 2012-ben, lehetőleg január elsején harcok kezdődnek Magyarországon. Most, hogy itt van 2012, egyesek gunyoros felhanggal kérdezik tőlünk, hol van a várva várt összeomlás?

Nos őket megnyugtatjuk, hogy a várva várt összeomlás nem jön, hanem nyakig benne ülünk. És akár milyen óvatosan is süllyedünk bele, azért süllyedünk. Az összeomlás nem csak Magyarországot, hanem az egész nyugati társadalmat megrengeti. Ám először nézzük meg, mi az, aminek úgymond össze kellene dőlni?

Adott egy kapitalista gazdasági alapokon álló, liberális cionista világ, melyet leginkább multikulturális társadalomnak szoktak hívni. Adott egy EU vezetés, mely cionista hatás alatt áll, ezek alatt pedig a kis cionista kormányok, amelyek éppen azt hazudnak a népnek, amit hallani akarnak. Itt tehát nem egy adott régiónak, népnek vagy országnak kell összeomlani, hanem ezeknek szépen sorban.

Tavaly év közepén Merkel kancellár tett egy érdekes és nagyon fontos kijelentést: “a multikulturális társadalom összeomlott”. Sokan akkor fel sem fogták, mekkora jelentőségű kijelentés volt ez. Ezzel ugyanis a kancellár asszony semmi mást nem jelentett ki, mint azt, hogy a felsorolt tartópillérek közül az egyik összedőlt. Méghozzá a két legfontosabb közül az egyik, a kapitalizmus és a liberális életfelfogás közül a liberalizmus csődjét ismerte be ezzel. Az ő kijelentésével valójában az egész nyugati társadalmi rend ideológiai alapja megszűnt létezni. Maradt a kapitalista gazdaság, ami mostantól kezdve a pénz nyílt terrorisztikus uralkodása, mindenféle megideologizált felhangok nélkül. A minap Sárközy francia elnök a következőket mondta: vagy határvizsgálatot vezetnek be és kilépnek a Shengeni Egyezményből, vagy az országok komolyan fellépnek az illegális bevándorlókkal szemben. Mivel az ilyen fellépésnek esélye sincs, ezért a kijelentés második része csak retorikai megnyilvánulás. Vagyis az egész EU nagy mesevilága még azelőtt összeomlásba kezdett, hogy egyáltalán kiépülhetett volna. Soros György zsidó milliárdos, a liberális kapitalista világ oszlopos tagja szerint az EU nem éli túl a közelgő időszakot.

Van még egy nagyon fontos esemény, ez pedig az orosz választások. Az elmúlt évben volt szerencsém több orosz, politikával foglalkozó személlyel beszélni, alacsonytól a magasabb beosztásúig. Valamennyien valóságos félelemként élték meg, és valós fenyegetésnek tartották, hogy a Nyugat képes lesz exportálni a narancsos pestist Oroszországba. Ez nem sikerült. Csakhogy Oroszország az első, ahol ez nem sikerült. Idáig ez a fajta felforgatás mindenhol sikerre vezetett, csak itt nem. De nem csak az oroszok ellenállása miatt, hanem azért is, mert a Nyugat már nyakig ül velünk együtt a teljes összeomlásban, és már csak erre képes. Most fog kibontakozni a tavalyi visszafogott orosz év után a visszavágó, ami úgy néz ki Szíriában fog elkezdődni, ahol a nagyhatalmak között a Nyugattal szemben a rendezést már az oroszok ragadták magukhoz. A Nyugat ugyan mindent elkövet, hogy fenntartsa a káoszt, de a katonai beavatkozásnak egyre kevesebb az esélye. Irán ügyében szintén Oroszország lépett fel a mostani tárgyalások előtt hathatósan, jelenleg ennek is megvan az eredménye.

Hazánkban a változásra vonatkozó jelzéseink szinte pontosan, az általunk megjelölt időben jelentkeztek. Többen mondogatják, hogy állandóan csak azt mondjuk, hogy jön, de sosem jön el. Különösen fontos kiemelni, hogy régóta beszélünk a változásokról, de annak időpontját, illetve a változásokat kiváltó folyamatok beindulását soha nem tettük 2012 elé, még 8-10 évvel ezelőtt sem. Ezt azért emeljük ki kétszer aláhúzva, mert valóban sok olyan személy irkált az interneten, akik jövő hónapra, sőt már azonnal jelezték az összeomlást. Ezekkel a személyekkel a kapcsolataink pontosan ezekből az okokból szakadtak meg.

Fontos az is, hogy körbenézzünk magunk körül az országban, és mérlegeljünk. Hazánkban a gazdasági mutatók a legrosszabbak egész Európában. Az államcsőd mutatóink folyamatosan a legmagasabb fokon állnak. Nyugodtan utána lehet nézni a nemzetközi elemzőintézetek irányadó elemzéseinek. Az országot semmi egyéb nem tartja álló helyzetben, mint saját állampolgárai tehetetlensége. Mint kísérleti nyulak, a magyarokon tesztelik, meddig lehet elmenni. A magyarok szempontjából nézve azonban az összeomlás már bekövetkezett, és nem részleges, hanem a totális összeomlás. Itt már csak egyetlen kérdés van, beismerem-e az összeomlást, vagy nem. Ahogy egy évvel ezelőtt Orbán az érdekképviseleti tárgyalásra megüzente, “uraim vegyék tudomásul, sokkal rosszabbul állunk mint a görögök, csak ők beismerik, mi meg nem”. Az érdekképviseleti szervezetek jó része lefizetett, de ez az év lesz, amikor ezeknek komoly döntést kell meghozni. Vagy valóban érdekképviseleti szervekként viselkednek, vagy saját tagjaik fognak ellenük fordulni.

Az adórendszerünk gyakorlatilag szintén a káosz és az összeomlás szélén táncol. Bevételeit az ország rendezetlenül elkótyavetyéli, bizonyos szinteken a pazarlás olyan szintű, hogy az már fájdalmas, másik oldalon egyszerűen semmire sincs pénz, szó szerint népnyúzó sarcokat vetnek ki. De ami ennél sokkal fontosabb, hogy már láthatóak a Fidesz és a felső pénzkörök részéről a vagyonkimentés jelei. Ilyenkor kezdődnek a mozdítható értékekbe való befektetések, valamit az ingatlan ügyletek, főleg a közeli országokban. Ez magyar részről újra leginkább a horvátországi területekre jellemző. “Valamit sejtenek?” – szokott ilyenkor elhangzani a szintén költői kérdés. A változás beindulása az idei Élet Menete rendezvényen is felmérhető volt. Eddig ugyanis ezen a jelentéktelen felvonuláson alig téblábolt valaki. Idén nagyon nagy tömeg jelent meg, és ennek az az oka, hogy a nemzetidegenek megérezték: süllyed a hajó! Rettegnek! Félnek a most beindult változásoktól és így akarnak tömeget, erőt demonstrálni. A zsidók akkor tömörülnek, amikor veszélyt éreznek, és minél nagyobbat, annál többen jönnek össze. Látható volt a zavarodottság és a tanácstalanság. A mennyiséggel akartak valamiféle erőt, védekező erőt felmutatni, de csak növelték az ellenszenvet, mert most legalább láthatóvá vált, hogy mennyien is vannak. A politikusok beszédei is a félelem megnyilatkozásai voltak. Egyszóval: tényleg nagy a baj.

Annak jeleit is komolyan érzékeljük, hogy elkezdődött egy nagy összerendeződés a nemzeti ellenállás vonalán. Ezekből az idáig nagyszájú utcahuligánok már kimaradnak, ők már eljátszották a maguk játékait. Most azok jönnek, akik eddig csendben tették a dolgukat, és végezték a monoton kemény építkezést és munkát. A jövő az övék lesz. Az összeomlásról pedig csak annyit a vakoknak, hogy van egy tökéletes hasonlat erre. Ha a békát forróvízbe dobják, akkor kiugrik a vízből. Ha hideg vízbe teszik és lassan megforralják, akkor pedig csendben megfő. Attól, hogy valaki nem látja a folyamatokat, azok még működnek, és bekövetkezésükre már várni sem kell, csak körül kell nézni. A változás már zajlik.

Kemény Gábor – Jövőnk.info

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: SZEMEZGETŐ | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.