Poloskák és magánzárka – ez lesz a korrupt végrehajtók sorsa, – ahogyan a Schadl ügy is példázza…

Megint egy kis szösszenet, jól dolgozik a “börtönkommandó” 🙂 (Fehér Kéményseprők)

Luxus életéből pillanatok alatt került a rács mögé Schadl György, a Végrehajtói Kar súlyos bűncselekményekkel vádolt elnöke.

„Csak rá kell nézni, tele van poloskacsípéssel. Szigorított őrizet alatt áll, a fal sz.rral van körbekenve” – fakadt ki a végrehajtói kar elnökének egyik védője az idén február 24-én megtartott gyanúsítotti kihallgatáson.

Az ügyvéd az emberi méltóságot sértő bánásmód elleni fellépést sürgette, de Schadl Györgynek még hat és fél hónapot bent kellett töltenie.

Schadl György ügyének nyomozati anyagából többféle érdekes dolgot is találtunk már, most elérkeztünk ahhoz a részhez, hogy mi történt vele, miután rács mögé került;
„Nem tudni miért, senki okát vagy magyarázatát nem adta, hogy védencemet majd 5 hónapnyi letartóztatás után, a nyomozás befejezése előtt, miért kellett magánzárkába tenni, ahol a fal emberi fekáliával van bekenve, hemzsegnek a poloskák. Védencem tele van poloska csípéssel. Hat órán keresztül próbálta kitakarítani az igencsak szűkre szabott celláját, de teljesen sikertelenül” – írta az ügyészségnek Schadl Györgynek a védője, dr. Kardos Éva, – a Blikk birtokában lévő nyomozati iratok szerint.

Ugye, mindenki látja, hogy a börtönben is vannak olyan „becsületes” emberek, akiknek a családját a végrehajtó maffia valamelyik végrehajtója fosztotta ki és tette földönfutóvá. – Majd szépen megköszönve a maffia vezérnek, rendesen szívatóra veszik a börtön évei alatt, – már elkezdődött!

De nézzük csak ki az a dr. Kardos Éva, akit személyesen is ismerünk…

A Gyilkos DON Császti az adósok ellopott pénzéből ötven millió forintot ígért Györgyi Kálmánnak, az akkori legfőbb ügyésznek, a szabadságáért cserébe. Végül a legfőbb ügyésszel abban állapodtak meg, hogy amint jön a pénz, el lesznek az ügyek sikálva. Györgyi Kálmán a kapcsolatain keresztül kirúgatta (áthelyeztette) a házkutatást elrendelő Budapesti Nyomozó Ügyészség vezetőjét, szétszórta az országban a végrehajtók elleni feljelentéseket, nehogy összeálljon valakinek a kép. Császti hozta a pénzt.

Ezzel együtt, Kardos Éva, szinte másnaptól a Végrehajtói Kamara legfőbb ügyvédje lett, kiemelt fizetésért, amiért egyébként még csak be sem kell járnia.

Kardos Éva, Györgyi Kálmán zsíros hajú felesége, és Györgyi Dániel Kálmán, a legfőbb ügyész kicsi fia is a végrehajtói kamarának kezdett dolgozni mesés pénzekért. Ez a Kardos Éva képviselte a Krejnikert, a Don Császtit és mind a 16 végrehajtót, aki már a börtönbüntetését töltik a mi jóvoltunkból.

Fehér Kéményseprők Alapítvány
https://www.facebook.com/feherkemenyseprok

***

Kardos Évát a Szabad Riport munkatársai is jól ismerik:

A Krejniker Miklós elleni garázdasági perben, a Végrehajtói Kamara volt elnökét képviselte.
Udvariatlan és szemtelen magatartása mindenkit felháborított, az első fok bíráját; Belovai Henriettet kivéve…
Aki szó szerint alájátszott az ügyvédnő, Kardos Éva provokatív kérdéseinek és szemtelen megjegyzéseinek, hogy lejárassák az ügy legfőbb tanúját; a Szabad Riport újságíróját; Fort Andrást.

Belovai bírónő úgy viselkedett, mintha nem is az agresszív végrehajtó lenne a vádlott, hanem az általa megtámadott újságíró.

Az újságíró meg is jegyezte; “Vajon kit képvisel a tisztelt bírónő? Az igazságot, vagy a garázda végrehajtót?”

Kardos Éva pedig, aki a második tárgyaláson egy farkas(sic) kutyabundában jelent meg, ráadásul el akarta koboztatni a bírónővel az újságíró helyszínen készült kézírásos jegyzeteit, – amire a bírónő még hajlott is volna, s csak az újságíró kategorikus tiltakozása nyomán vonult vissza.

Nem véletlenül merült fel az újságírókban az ebben az ügyben is egyre nyilvánvalóbbá váló bírói függetlenség hiánya, sőt az elfogultság kérdése, mert mit adj isten kiderült, hogy létezik egy másik ‘Belovai’ is, aki ugyan nem bíró, de éppenséggel végrehajtó. Belovai Viktor, a tatai végrehajtó.
Persze bizonyára ez is csak a fatális véletlen műve lehetett…

(Folytatása következik…)

Szabad Riport 

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s