Még mindig a Végrehajtói Maffia uralja az országot

Na, ellentétben a miniszterelnök álomvilágával, ez a valóság, – ma Magyarországon;
… “A családom, a barátaim féltenek, hogy majd „véletlenül” elgázol egy autó, vagy felrobban a kezemben egy csomag, de én nem félek. Nekem nincs mitől. Nem én semmiztem ki jogtalanul másokat, nem nekem lett mások véréből, könnyéből milliárdos vagyonom, nem én vagyok letartóztatva. Féljenek ők… “

A nő, aki Hágáig is hajlandó elmenni, gyűjtött bizonyítékokat a végrehajtók ellen. – Vajda Beatrix már a bíróságon is kijelentette, nem lepődne meg, ha megfenyegetnék. (Az ügyészségi vádirat szerint Schadl György, a Völner Pállal kialakított korrupciós kapcsolata révén, 924 millió 852 ezer forint, – vagyis; majdnem 1 MILLIÁRD FORINT, – illegális jövedelemre tett szert.)

Megfenyegették a Schadl-ingatlanmaffiát lebuktató Beatrixot – Az asszony állítja, fekete autókkal követik, sőt, otthon is figyelik

Fenyegetéseket és szinte állandó kéretlen kíséretet kap Vajda Beatrix, akinek a 450 millió forintos ingatlanját 38 millió forintért árverezte el a jelenleg is letartóztatásban levő Scahdl György végrehajtói kamarai elnök felesége, Baranyai Helga végrehajtói irodája úgy, hogy nem is a nőnek, hanem a tulajdonostársnak volt tartozása.

Beatrix nem fél. Aggódik, de nem fél, s nem lép vissza. Nem hallgatja el, hogy a mélyen ár alatt, jogtalanul elárverezett ingatlanának árverési iratait visszadátumozták, hogy hat pecsét hiányzik az iratokról, illetve, hogy sehol nem volt kifüggesztve az árverési eljárás. Ráadásul most azt is kiderítették, hogy volt párja hitele elévült, pedig az képezte az egész eljárás alapját.

– Tudom, arra megy ki ez a dolog, hogy visszalépjek – mondta az asszony a Blikknek. – Nem ez volt ez első jel, hiszen titokzatos telefonokat kapok, amióta elkezdtem a végrehajtó elleni háborúmat. Szerintem le is hallgatnak. Hetente keresnek idegen emberek mindenféle mondvacsinált indokkal, éreztetve, s szemmel tartanak. Órákon át áll a házam előtt egy fekete, lesötétített autó, egy Audi, vagyis nem egy, mert mindig más a rendszám. Ezek az autók követnek is: tegnap bevásárlásnál jött utánam az egyik, direkt kivártam, fél óráig félreálltam… és az Audi is. Majd amikor elindultam, indult ő is. Nem titokban, nyíltan, hogy lássam… hogy féljek.

Beatrix és az ügyvédje rájöttek arra trükkre, hogyan szerezte meg tilos szerződéssel a nő ingatlanját a végrehajtó.

Beatrix egyelőre nem fordult a rendőrséghez védelemért, de az Európai Unió bíróságáig is hajlandó elvinni az ügyét, s megmutatni azokat a bizonyítékokat, amikből látszik, hogyan trükköztek a végrehajtók. Baracz Vilmos ügyvéd szerint ezt a legfrissebb beadványában megküldte a Budapest Környéki Törvényszéknek is, olyan pontokkal, hiányosságokkal, amik alapján nem csak Beatrixot, de más végrehajtói károsultat is kisemmizhettek. A szerződések ezek alapján semmisek, érvénytelenek, így vissza kell állítani az eredeti állapotot, továbbá felelősségre vonni azokat, akik bármilyen szinten is közreműködtek a jogtalan árverésekben.

– Soha nem felejtem el azt a televíziós interjút, amiben a végrehajtói kamara elnöke kijelentette, ahol csak lehet, végrehajtást indítanak az adósok, bedőlt hitelesek ellen – folytatta a nő. – Akkor még nem tudtam, hogy ennek én is áldozata leszek, hiszen nekem nem volt hitelem, csak a volt férjemnek. Ráadásul az egy 2012-es, elévült hitel volt, a végrehajtó ennek ellenére akcióba lendült, tizedáron, tilalmi moratórium idején verte dobra a házat, aminek a fele az enyém, akinek soha, semmilyen tartozása nem volt. Ez a jog, a törvényesség sárba tiprása, amit nem tudott volna egyedül keresztülvinni egy végrehajtó sem. Ez az, amiért azt szeretnék, ha rettegnék. Nem jó emberbe kötöttek bele, nekem már nincs mit, kit féltenem, engem már nem lehet megfenyegetni, én ezt végigviszem. Persze, tudom, attól tartanak, hogy ha nekem sikerül, ha kiderül az igazság, több száz végrehajtási károsult perel majd. A családom, a barátaim féltenek, hogy majd „véletlenül” elgázol egy autó, vagy felrobban a kezemben egy csomag, de én nem félek. Nekem nincs mitől. Nem én semmiztem ki jogtalanul másokat, nem nekem lett mások véréből, könnyéből milliárdos vagyonom, nem én vagyok letartóztatva. Féljenek ők!

Előzmények:

Covid-moratórium idején is árverezett a Schadl-maffia – Kiabálva követelt igazságot a bírósági tárgyalóban Beatrix

A Budapest Környéki Törvényszék bírája 50 ezer forintos rendbírsággal sújtotta Vajda Beatrixot, aki egy tegnapi tárgyaláson – önkényesen magához ragadva a szót – indulatosan azt mondta: Schadl György végrehajtói korrupciójának szálai a tárgyalótermekig is eljutottak, de ő akár a hágai nemzetközi bíróságra is hajlandó elmenni az igaza érdekében.

Ahogyan azt a Blikk írta meg először, Beatrix péceli házát a végrehajtói kamara jelenleg is letartóztatásban levő elnökéhez tartozó iroda vezetője, Schadlné Baranyai Helga tized áron, 38 millió forintért árvereztette el. Úgy, hogy ebben az időben a koronavírus-járvány miatt egy kormányrendelet tiltotta az árverési eljárásokat. Ráadásul az ingatlan tulajdonjogának megállapítása érdekében egy per is folyik, vagyis ennek jogerős befejezéséig amúgy is tilos lett volna értékesíteni a több száz milliós villát.

Nem sokan jelentek meg a törvényszék tegnap reggeli tárgyalásán. Vajda Beatrix és ügyvédje, Baracz Vilmos döbbenten vette tudomásul, hogy a beidézett nyolc alperes körül senki nem érkezett meg a polgári peres eljárásban kihirdetett időpontban. Csak a nő volt férjének ügyvédje ült a másik oldalon.

– A mai tárgyaláson azt szeretnénk elérni, hogy a bíróság nyilvánítsa semmissé azt az eljárást, amelyben mélyen ár alatt árverezték el és adták tovább azt a házat, amelynek a védencem is tulajdonosa, ráadásul a végrehajtás alapját képező tartozáshoz nincs köze – elemezte az esetet Baracz Vilmos ügyvéd. – Az árverés jogsértő volt, hiszen egy kormányrendeletet megszegve verték dobra a házat. Érdekesség, hogy a hatóság szerint ez a törvénysértés nem bűncselekmény, csak fegyelemsértés. Emellett azért sem kerülhetett volna árverésre Beatrix háza, mert a tulajdonjogra vonatkozólag perfeljegyzési kérelmet kértünk rá, vagyis amíg az nem rendeződik, addig nem idegeníthető el. Roppant érdekes, hogy a gödöllői bíróság előbb helyt adott ennek, ám hetekkel később levették a tulajdonlapról a tilalmi záradékot, és Schadlné szintén gödöllői végrehajtói irodája elárverezte, majd eladta a házat.

Beatrix szerint aki ebben senki nem lát összefüggést, az vak. Szerinte akkora nagy káosz és disznóság van az ügy hátterében, hogy az iratokon még a dátumokat is megmásították.

Meglepő vagy sem, a furcsa ügyben Schadl György, a végrehajtók főnöke is érintett.

– Mivel a Schadl–Völner-ügyben a nyomozó ügyészség nem csak Schadlné irodájában, hanem a Gödöllői Földhivatalban is lefoglalt minden, a házamat érintő iratot, így most semmit nem tudtunk a bíróság elé tárni, azt a bírónak kell bekérnie a vádhatóságtól. Ezt az ügyvédem kérte is a tárgyaláson – mondta a Blikknek az elkeseredett asszony. – Nagyon sajnálom, hogy elpattant egy húr, hogy pont a tárgyaláson mondták fel az idegeim a szolgálatot, bocsánatot kérek a bírónőtől, de egyszerűen nem bírtam tovább.

A tárgyalás tizedik percében emelte fel először a hangját Beatrix, akit a bíróság ekkor még csak figyelmeztetett, ám újabb negyedóra elteltével kötelezte az akkor már kiabáló asszonyt, hogy hagyja el a tárgyalótermet, emellett 50 ezer forint rendbírsággal sújtotta őt.

– Nem érdekel, kifizetem, de el kellett mondanom, hogy engem nem a 38 milliós árverési érték érdekel, én az eredeti állapotot, a tulajdonjogot akarom visszaállítani, amit egy korrupt végrehajtó és annak holdudvara segítségével vettek el tőlem – mondta indulatosan Beatrix. – Ha kell, elfogultságot fogok bejelenteni a bíróval szemben is, ha kell, elmegyek Hágáig is, de az igazam nem hagyom. Már nem csak a tőlem elvett pénz, hanem az igazság miatt is, mert nem lehet, hogy kisemberek tucatjait tegye tönkre a korrupció, miközben a végrehajtók százmilliókat dugdosnak. Ráadásul a házam most is folyamatosan árulják: sietnek, már nem a reális, 380 milliós árat kérik érte, csak 76-ot. Az az érdek, hogy újabb tulajdonosa legyen, hogy minél nehezebben érhessem el a 2019-es állapot visszaállítását.

A tárgyalást végül a bíróság elnapolta. Beatrix ügyvédjének előterjesztésére nem kizárt, hogy legközelebb rendőri elővezetéssel bírják majd rá a tárgyaláson való megjelenésre az érintetteket.

Forrás: Blikk

Hírdetés

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s