FIZESSENEK KÁRTÉRÍTÉST A VÉGREHAJTÓK! – FELSZÓLÍTJUK A VÉGREHAJTÓI KART, HOGY FIZESSEN ÚJSÁGÍRÓNKNAK KÁRTÉRÍTÉST!

Krejniker Miklós támad

Mi, a 2005-ben alapított internetes folyóirat, a Szabad Riport szerkesztői közössége, – felszólítjuk a Magyar Bírósági Végrehajtói Kart, hogy fizessen kártérítés gyanánt az egyik alapító újságírónknak; Fort Andrásnak, 10, azaz tízmillió forintot.

Indoklás;
A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar jogelődje, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnöke; Dr. Krejniker Miklós, 2012 február 22.-én, garázda módon rátámadt a munkáját végző Fort András újságíróra, és szóban gyalázta, majd fizikailag is rátámadt, erőszakkal próbálta elvenni, vagy megrongálni az újságíró kameráját, munkaeszközét.
Ezt a garázda támadást a munkáját végző újságíróval szemben, egy olyan személy követte el, Dr. Krejniker Miklós, aki a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnökeként jelentős közhatalommal bírt, ám ezzel visszaélvén gyalázkodó viselkedésre és erőszakra vetemedett. Gondolván, hogy a közhatalma miatt büntetlen marad, s bármit megtehet.

Ez az ügy azért került újra napvilágra, hogy érzékeltessük mi sem felejtettünk el semmit.
És azóta ahogyan a SCHADL-VÖLNER ügy is példázza; az ég egy adta világon semmi változás nem történt a végrehajtók körül, minden folyik ugyanúgy, ahogyan régen, például ezen ügy keletkezésekor is.
Akkor a Szabad Riport eljárásokat kezdeményezett a Legfőbb Ügyészségen, az Igazságügyi Minisztériumban és az Országos Rendőr-főkapitányságon, – a Végrehajtói kamara elnökének újságírónkat ért támadása miatt. 2012.03.20.

Video:

Ezen eljárások következményeként, a Nyomozó Ügyészség Krejniker Miklóst garázdaság elkövetéséért perbe fogta, és a Fővárosi Bíróság másodfokon garázdaságban bűnösnek találta Krejniker Miklóst, aki akkor már nem volt a Végrehajtói Kamara elnöke.

FELSZÓLÍTÁS A VÉGREHAJTÓI KARNAK;

Mint a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara jogutódját, ezennel tehát felszólítjuk önöket, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kart hogy megtámadott újságíróknak fizessenek 10 millió Ft, azaz tízmillió HUF nem vagyoni kártérítést a megalázásért a bánásmódért, a trágárságért, amit egy hivatalos személy, (aki jelentős közhatalommal bírt,) elkövetett egy újságíróval szemben.

És mivel a Bírósági Végrehajtói Kar, hivatalosan is a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara jogutódja, örökölvén a teljes vagyonát is,
figyelmeztetjük a kart, hogy ez az összeg nem fizetés esetén kamatozni és kamatos kamatozni fog, pontosan ugyanúgy ahogyan a bankok, a behajtók tesznek a tartozásokra büntető kamatot, ha az adós már nem tud fizetni.
Így ekkor már 30 millió forintot fogunk követelni a Végrehajtói Kartól.

Amennyiben nem fizetnek pert kezdeményezünk önök ellen. De, akkor már nem 10 millió, hanem, 30 millió forintos, nem vagyoni kártérítést fogunk követelni.

Per esetén ezt az ügyet a nemzetközi médiába is exportáljuk, angol nyelven. És gondoskodni fogunk arról is, hogy eljusson ez az ügy az Európai Unió bíróságához is, a többi a végrehajtókat érintő korrupciós üggyel együtt.
És mivel a Végrehajtói Kar az utóbbi időben több esetben is bebizonyította, hogy nem ismeri az elévülés fogalmát ezért mi sem ismerjük el az elévülést fogalmát, így felszólítjuk a végrehajtói kart a követelt összeg kifizetésére.
Amennyiben ezt nem teszi, 30 millió forintos keresetet nyújtunk be ellene, a lehető legszélesebb nemzetközi nyilvánosság előtt.
A nemzetközi médiák, ahová cikkeinket exportáltuk angol nyelven;
(link)
https://szabadriport.wordpress.com/2022/07/25/kozlemeny-a-nemzetkozi-mediaba-exportalt-cikkunkrol/

Szabad Riport, Fort András, Garbolczy János, Szlobodka Zoli
*
Linkek;
Az ügyhöz kapcsolódó anyagok.
1.
ÍGY TÁMADT RÁ ÚJSÁGÍRÓNKRA, KREJNIKER MIKLÓS;
A Végrehajtói Maffia módszerei 3; A PÖKHENDI AGRESSZIVITÁS – RÁTÁMADT AZ ÚJSÁGÍRÓRA A VÉGREHAJTÓI KAMARA ELNÖKE; KREJNIKER MIKLÓS
https://szabadriport.wordpress.com/2022/04/29/ratamadt-az-ujsagirora-a-vegrehajtoi-kamara-elnoke/
2.
A SZABAD RIPORT BÜNTETŐ ELJÁRÁSOKAT KEZDEMÉNYEZETT A LEGFŐBB VÉGREHAJTÓ ELLEN
https://szabadriport.wordpress.com/2022/05/12/a-szabad-riport-bunteto-eljarasokat-kezdemenyez-a-legfobb-vegrehajto-ellen/

Hírdetés

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s