Dabasi; Üzletszerűen, maffia hálózatban, államilag támogatva, fosztják ki a magyar családokat!

Jelen írás is azt bizonyítja, hogy a kormány az „összebútorozott” ellenzékkel együtt, védelmébe fogadta a maffia hálózatban tevékenykedő végrehajtókat. Továbbá arra is bizonyíték van, hogy a bírósági titkárok a végrehajtók által le vannak fizetve „nokiás dobozzal”…

Történt ugyanis, 2021 novemberben a Liszt Ferenc repülőtéren csípték fülön a rendőrök dr. Schadl Györgyöt, amint épp Dubaiba akart meglógni a szintén végrehajtóként dolgozó, Schadl-Baranyai Helga feleségével együtt.

Majd a nyomozó ügyészség Schadl-Baranyai Helgának a (két kiskorú gyermekére való tekintettel), az előzetes letartóztatását nem zárt intézményben, hanem a házi őrizetbe vétellel rendelte el. A bűnügyi felügyelet tartama alatt a számára meghatározott lakcím szerinti területet, lakást jelölte ki.

Ennek ellenére folyamatosan, minden nap megjelent személyesen a Budaörsi irodájában; a Szabadság Út 133. Fsz. 5-6. szám alatt, ahol ingatlan árveréseket és munkabér letiltásokat eszközölt, majdnem egy éven át.

Ezt jelezvén a Budaőrsi Járásbíróságnak, a bírósági titkár azt írta vissza az elutasító végzésében; hogy ez TELJESEN TERMÉSZETES, hogy egy házi őrizetes bűnügyi felügyelet alá vont személy, Scadl-Baranyai Helga, minden további nélkül dolgozhat és rabolhat, fosztogathat tovább.

Mindezek alapján a bírósági titkár véletlenül NEM BŰNTÁRS a további elkövetett bűncselekményekben? 

Akkor nézzük máshol az országban, hogy intézik ezeket a dolgokat: 

„A Sárvári Járási Ügyészség fogolyszökés vétsége miatt emelt vádat azzal a rovott múltú férfival szemben, aki a vád szerint 2022 júliusában azért, hogy a büntetőeljárás alól kivonja magát, a rablás bűntette miatti nem jogerős ítéletet követően elrendelt bűnügyi felügyeletének tartama alatt, ismeretlen helyre távozott a számára kijelölt sárvári lakásból… – áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.

Ezzel megszegte a kényszerintézkedés szabályait. A vádlottat a rendőrök 2022 szeptemberében elfogták és őrizetbe vették.

A büntetőjogi szabályozás szerint fogolyszökést követ el az is, aki abból a célból, hogy az ellene folytatott büntetőeljárás alól kivonja magát, a bűnügyi felügyelet tartama alatt a számára meghatározott területet, lakást, egyéb helyiséget, intézményt, vagy ahhoz tartozó bekerített helyet a kényszerintézkedés szabályainak megszegésével elhagyja – írja az ügyészség.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben fogházbüntetés kiszabását, és közügyektől való eltiltást indítványozott, büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.” 

Hát IGEN! A kormány és az összebútorozott ellenzék által védelembe vett végrehajtói maffia hálózat tagjai, – minden törvény felett állnak!

MIKOR NYÍLIK MÁR FEL AZ EMBEREK SZEME? 

MIKOR ÁLLTOK MÁR FEL A KÉNYELMES FOTELBŐL?

Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Alapítvány elnöke

https://www.facebook.com/dabasitamas67

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s