Ezért tudnak szabadon fosztogatni a végrehajtók

Rendőrsorfal felügyeli egy 87 éves néni kilakoltatását, az V. Kerületben, Budapesten. – Az idős hölgynek 300.000. Forintos tartozása volt, melyet nem tudott kifizetni a 43.280. Forintos nyugdíjából. És nem segített neki senki… – Bravo rendőrség! Ez hősies fellépés volt. 👎

“Se a Fidesz sem az “összebútorozott” ellenzék nem akarja megoldani a végrehajtók visszaéléseit, hisz visszaosztanak nekik, az ellenzéknek is…”

Évekkel korábban jeleztük, hogy az “összebútorozott” ellenzék, az előre kinevezett Szepesházi sem fogja a választást követően az adósok érdekeit képviselni.

Be is igazolódott, hisz a Faluzs Zsolt és csapata egy tökéletesen előkészített és elfogadható törvényjavaslattal álltak elő, amivel kicsit segíthettek volna az adósokon, hogy a végrehajtók NE TUDJÁK teljesen kifosztani őket, hanem egy kicsi a megélhetésre maradjon. Tudjuk, hogy nem elég semmire, de segített volna nagyon sok családnak.

https://www.facebook.com/groups/686410548951855/permalink/1249304572662447/

Tudtuk előre és folyamatosan jeleztük, mondtuk, még demonstrációt is tartottunk az Igazságügyi Minisztérium előtt március 3.-án, azért, mert se a Fidesz se az “összebútorozott” ellenzék nem akarja megoldani a végrehajtók visszaéléseit, hisz visszaosztanak nekik, az ellenzéknek is.

Ezért is történt meg az, hogy még ebbe apró kicsi törvénymódosítási kezdeményezésbe sem ment bele a Fidesz és az “összebútorozott” ellenzék a törvényben módosított végrehajtói letiltásokkal mértékével kapcsolatban (FONTOS) az ELLENZÉK “egyetlen” észrevételt, véleményt, vitát nem kezdeményezett, nem képviselte az ADÓSOK érdekeit. Pontosan azért mert részesül a maffia szervezetben tevékenykedő végrehajtók által a Magyar Családoktól ellopott pénzből.

Mivel kiürült, (mert már mindent elloptak), a költségvetés, így nem maradt más, mint a magánvagyonok megszerzése, azért volt a népszámlálásnak álcázott “ingatlan felmérés” is, hogy még több vagyont lophassanak össze, melyhez jól láthatóan a Szepesházi féle ellenzék is asszisztál.

Olvassa csak mindenki, mit is írtunk több mint egy éve:

Mikor ébredtek már fel végre???

NEM a ti érdeketeket képviseli sem az “összebútorozott” ellenzék, sem a Fidesz, – hanem a saját zsebüket, mivel az a pár forint, ami nektek az életet jelentette volna, neki meg pénzkiesést, a busás fizetésükön felül!

ÉBRESZTŐ!

Lássatok már, és álljatok már fel mellénk, hogy tenni tudjunk értetek!

Fehér Kéményseprők Alapítvány

https://www.facebook.com/feherkemenyseprok

 

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s