Frissítve – Az utolsó percben kértek segítséget, – mégis mozgósít a Fehér Kéményseprők a kilakoltatás megakadályozására

Lelkiismereti okok miatt küzdenek a lelkiismeretlenség és embertelenség ellen.

Frissítés: A kilakoltatást megakadályozni nem sikerült. Ha megérkezik a Fehér Kéményseprők beszámolója a Szeptember 19.-i napról, azonnal közöljük. 

*

“Nyomozásunk eredményeként kiderült, hogy az árverési vevő anyja pont a szemben lakó szomszéd! (Aki ráadásul a helyi önkormányzat szociális ügyintézője)!

HOL ÉLÜNK MAGYARORSZÁGON, hogy már a szomszédainktól sem vagyunk biztonságban, nem csak a kormány, hanem a szomszédaink is a vagyonunkra fenik a fogukat?… “

*

Mint mindig, megint az utolsó pillanatban keresett meg bennünket egy három gyermekes családapa, ahol az egyik gyermek ráadásul tartósan beteg is, hogy segítsünk a 2022. szeptember 19. napján 9. óra „meghirdetett” kilakoltatás megakadályozásában! 

Mondani se kell, hogy egy régi ismerősbe, Wölfinger Otto végrehajtóba botlottunk, aki utcára akarja dobni a kormány által védett három gyermekes családot!

Mindez, hogy a végrehajtónak nincs lelke mert ezt a munkát csak robotként lehet végezni, hogy ártatlan gyermekeket tesznek ki ilyen aljas eljárásnak, ahol az árverési vevő pont a helyi önkormányzat alkalmazottja.

Mivel minden adat nyilvános az aljas és becstelen árverési vevőről ezért közzétesszük, annak a 2000. 03. 26. napján született 22 éves csitri vevőnek az adatait, aki más véres verejtékével megdolgozott javát lopta el és pofátlanul utcára akar dobatni három ártatlan kisgyermeket.

Kérjük mindenki mondja el a véleményét, keresse meg és mondja az arcába, hogy milyen ember az, aki a kormány által is védett gyermekeket akar az utcára dobni.

Neve: Takács Krisztina Eszter

Címe: 8127 Aba, Dózsa út 87.  napközben a Polgármesteri hivatalban, a Rákóczi út 12. szám alatt fellelhető és a szemébe mondható, hogy milyen finoman fogalmazva aljas ember.

Azt, hogy az önkormányzati tisztség hogy fér össze és van-e összeférhetetlenség az ügyben most nyomozzuk, de egy biztos; törvény írja elő az Önkormányzatoknak, hogy ilyen esetben nekik kell eljárni és segítségére lenni a családnak – és NEM KIFOSZTANI ŐKET bennfentes információ alapján!

Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy mit szól hozzá Bódás Edit Rita, hogy a lánya 22 évesen, ennyire aljas és gusztustalan módon; kiskorú gyermekeket eltiporva akar érvényesülni.

IME a KÉP, ki Ő:

“Nyomozásunk eredményeként kiderült, hogy az árverési vevő anyja pont a szemben lakó szomszéd! (Aki ráadásul a helyi önkormányzat szociális ügyintézője)!

HOL ÉLÜNK MAGYARORSZÁGON, hogy már a szomszédainktól sem vagyunk biztonságban, nem csak a kormány, hanem a szomszédaink is a vagyonunkra fenik a fogukat?… ”

Itt a címe telefonszáma a csitri lány gyerek anyjának:

Bódás Edit Rita

8127 Aba Dózsa György u. 87.

Email: bodasedit@gmail.com

Tel: +36-20/535-4283

Fehér Kéményseprők Alapítvány FB

***

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s