Nem egyezkedünk, és nem ismerjük el a nem létező követelést

De legfőbbképen a Fizetési Meghagyásnak mindig, minden körülmények közt ellentmondunk!

Bizonyíték a “devizahitel” ÁTVERÉSRE! 

Folyamatosan kérünk mindenkit, de még a mai nap is aktuális, hogy senki SEM EGYEZKEDJEN egy elévült követelésre.

De menjünk sorba hova is jutottunk.

1. Honnan került elő hírtelen a “végrehajtási jogi szakjogász”? Van ilyen szakma, ha van melyik TEAOR kód alatt találjuk? ÁTVERÉS!

Csupán csak azért használ ilyen nem létező titulust, hogy még jobban átverje és megijessze a a hiszékeny embereket.

2. Fizetési meghagyás került kibocsátásra melyben 7.772.308,- Ft követelést hazudott be a közjegyzőnek., melynek költség díja 233.169,- forint és előre be kellett fizesse. Mivel a hazugsággal kiállított fizetési meghagyásra időbe ellentmondtunk, így a közjegyző felszólította a “végrehajtási jog szakjogászt” hogy ugyan már akkor adja be 8 napon belül a bíróságra a keresetét és támassza már alá, hogy miért is követel 7 milliót jogtalanul egy már évekkel korábban elévült követelésre. Amire 8 napon belül természetesen további 233.169,- Ft perilleték előlegezésére kötelezett. Pontosan jól látható, hogy ezt már nem akarják előlegezni, mert nem ér nekik közel félmilliót kidobni az ablakon egy elévült követelésre, melynek jogosságát NEM TUDJÁK a bíróság előtt bizonyítani.

3 Mindezt orvosolva, mivel tudjuk, hogy az elévült követelésre jogot alapítani nem lehet, csak abban az esetben, ha megszakad az elévülés. De mint már tudjuk az elévülés csak is úgy szakad meg, ha valaki elismeri a tartozását az elévülés ellenére és egyezkedni kezd, vagy részletfizetést kér a semmire. ÚJRA ITT AZ ÁTVERÉS!

Ugyanis a részletfizetési kérelem és megállapodás, az egyenlő, a tartozás elismeréssel és abban az esetben létrejön az egyesség, ami megszakítja az elévülést.

Így már teljes jogszerűséggel tudja a perbe érvényesíteni a 7,7 milliós követelését és a bíróság igazat is ad neki, mivel elismerte az ÁTVERT adós a tartozást.

Az is elismerésnek számít, ha 1, azaz egy forintot is befizet bárki is erre a követelésre.  Amit profi módon simán levezetnek, hogy ténylegesen nincs is 7.772.308,- Ft tartozás, csak is 1.943.077,- Ft állhat fenn ténylegesen. A különbözet a deviza csalás, átverés felturbózott különbözete, amit próbálnak érvényesíteni, minden deviza alapúnak csúfolt átverésbe, de az egész NEM IGAZ, NE DŐLJENEK BE a nagy számoknak. Jól látható a Pécz ügyvéd levelében is, hogy ÁTVERÉS az egész deviza mutyi!

4. Mi ebből a tanulság?  NEM EGYEZKEDÜNK, és NEM ISMERJÜK EL a NEM LÉTEZŐ KÖVETELÉST! De legfőképpen a fizetési meghagyásnak mindig minden körülmények közt ellentmondunk!

NE HAGYJÁK MAGUKAT ÁTVERNI ÉS BECSAPNI!

Dabasi Tamás, Fehér Kéményseprők Alapítvány Fb

 

Hírdetés

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s