Végrehajtási hullám indul a kormány megszorító intézkedései nyomán

Dr. FiszterZsuzsa; A népnyúzó végrehajtóknál fog kikötni a kormány “rezsicsökkentése”

A kormány az elmúlt pár hét intézkedéseivel , a Kata elkaszálásával és a brutális energia áremelés következtében semmi mást sem csinált csak a magyar emberek alól húzta ki az eddig is bizonytalan talajt, a megélhetést… 

És ki tudja még hányszor fogja megforgatni a sárban a magyar családokat az átmenet nélkül bevezetett intézkedéseivel.

Ezek következtében kevesebb elkölthető bevétel marad a családoknál. De akár a megélhetésüket is veszélybe hozhatja és nyilván a hiteltörlesztésüket is.

És a bajt csak tetézi az egyre növekvő infláció és az élelmiszerek drágulása. Sokan fognak szembesülni, ha így marad a jogi rendelkezés, hogy vagy esznek és fizetik a rezsit vagy pedig a hitel törlesztést fizetik a továbbiakban. Mivel a kettő együtt nem biztos, hogy menni fog.

Felháborító, hogy semmilyen átmenet nélkül hozták ezeket a rendelkezéseket. Egy bizonyos a kezdő lökést már megadta a kormány, hogy a hiéna követeléskezelőkhöz, ezt követően pedig a népnyúzó végrehajtókhoz kerüljenek az emberek.

Kijelenthető, hogy hitelbedőlési és végrehajtási hullámot indít el ezzel a kormány. Ennek hatása pedig már az ősz folyamán érezhető lesz.

Követeljük, hogy ne dobja oda az embereket, családokat a nemzet sanyargatóinak a kormány! Ne váljanak a gazdasági válság haszonélvezővé!

Mielőbb megoldásokat várunk el ennek megelőzése érdekében! Ezért is fogunk tüntetni országszerte a rezsimegszorítások ellen augusztus elsején. Nem hagyjuk annyiban, hogy családok ezrei menjenek újból tönkre a nemzet sanyargatásából jól élő végrehajtók és követeléskezelők által!

Dr. Fiszter Zsuzsanna, ‘Mi Hazánk’ Fb

Hírdetés

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s