MENNYI PÉNZT KAPNAK EZÉRT A BÍRÓK?

Fehér Kéményseprők; Megint egy újabb igaz történet, melyről mindenkinek tudnia kell

Vidéki bíróság megküldi a végzést a fizetési meghagyásra beadott ellentmondásra, perré alakult ügyben, hogy alperesek, akik ugyan nem az alperesek, de terjesszenek már elő 30 napon belül, az erre a célra rendszeresített ellenkérelmet.

Azért nem alperesek, mert a keresetlevélben név szerint ugyan meg vannak nevezve, de a név és a lakcímen kívül semmilyen adat, (anyja neve, születési adatok) nem áll rendelkezésére a Magyar Családokat kifosztó Defaktoring követeléskezelő jogi képviselőjének.

Ugyanis a keresetéhez csatolt beadvány kísérő lapon és a keresete személyi adatokra vonatkozó résznél is hiányoznak a személyes adatok. (anyja neve, születési dátum).

Hát jó, véletlen az ezredik kereset megírása közben ezen “rublikák” kimaradtak a kitöltésben. Nem gond majd pótoljuk címen, mert a bíróság nekünk mindent elnéz, szinte üresen is beadhatjuk a keresetünket, mert a bíróság velünk van, már a Bankszövetség évekkel korábban lerendezte a teljes bírói apparátussal. Így teljes biztonságban vagyunk, minek törjük magunkat címen bármit megtehetünk, úgyis megnyertük már előre a pert!

Igen ám, de nem áll meg itt a folyamat, mert mondjuk a perfelvételi szakaszban még tudjuk pótolni, akár bocsánatkérés nélkül is. DE! Akkor itt a következő fejlemény a keresetben, hogy a teljes kereseti anyag mellékleteként becsatolt összes dokumentum egy idegen személy nevére szól

(Egy Erste Leasing autós hitelszerződésről beszélünk, ahol a szerződés szám, a szerződő fél neve, de még a megvásárolt gépkocsi sem ugyan azon személyekre, vagy is NEM az alperesek nevére szól. De a kereset az IGEN, az pedig a két alperes nevére került valahogy!) 

Na itt most mi is azonnal hanyatt dőltünk, hogy idáig jutottunk, hogy a bíróságon, bármit megtehet a Magyar családokat kifosztó Defaktoring?

 Idegenek nevére megkötött kölcsönszerződéshez semmi közük nem lévő más személyek nevére kezdeményeznek pert, a követelésük érvényesítéséhez. És a bíróság ezt hagyja? Sőt, még asszisztál is hozzá?

Itt kell megemlíteni, hogy a mi általunk beadott kereseteket sorra próbálja “visszautasítani” mert nyelvtanilag nem érti a bíró, hogy miért is érvénytelen egy felmondás vagy a szerződés! Hangsúlyozzuk, nem a törvényt nem érti, hanem csak “nyelvtanilag” nem érti a törvényt, amely már az évek óta rendelkezésünkre álló ítéletekben is olvasható és értelmezhető! Vajon eljött az – az idő, hogy az ilyen “nyelvtanhoz” nem értő bírókat vissza kellene íratni az általános iskola “5”. osztályába?

Vagy MENNYI PÉNZT KAPNAK EZÉRT A BÍRÓK, hogy képesek “nyelvtani hibákért is “visszautasítani” az igazát kereső adós kereseteit?

HOL ÉLÜNK?

MEDDIG MÉG?

Fehér Kéményseprők Alapítvány

 

Hírdetés

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s