FÖLDINDULÁS?… TÖMEGES KILAKOLTATÁSOK JÖHETNEK A VESZÉLYHELYZET LEJÁRTAKOR

38 EZER KILAKOLTATÁSRA KÉSZÜL A KORRUPT VÉGREHAJTÓI MAFFIA

“A Végrehajtó a király. Minden törvény fölött áll.”

Fehér Kéményseprők, – Mi Hazánk, – Szabad Riport

Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Alapítvány elnökének figyelmeztetése;

FIGYELEM! 

Kérjük az embereket, időben cselekedjenek és jelentkezzenek, hogy segíteni tudjunk!!! Mivel beindultak a BŰNÖZŐ követeléskezelők, akik soron kívül kérik a végrehajtót, hogy sürgősen szerezzék be az önkormányzatoktól az adó és értékbizonylatot.

Az adó és értékbizonylatra azért van szükség, hogy soron kívül elkészüljenek, s a vészhelyzet lejártát követően, azonnal árverésre tudják tűzni az összes ingatlant!

Aki ezt el akarja kerülni, sürgősen kérjen segítséget, mielőtt a követeléskezelő NEPPEREK szerzik meg áron alul az ingatlanaikat!

***

Dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom végrehajtásokkal foglalkozó szakpolitikusa;

Azonnali lépéseket követelünk, hogy meg lehessen akadályozni több ezer kilakoltatást!

A veszélyhelyzet megszűnésésével a kilakoltatási moratórium is megszűnik a jelenlegi jogszabályok értelmében.

Június elsejétől a népnyúzó végrehajtók újból kilakoltathatják a magyar családokat ezreit. Mivel a veszélyhelyzet fennállta miatt hosszú ideje nem foganatosítottak kilakoltatást így hatalmas dömping várható.

Rengeteg megkeresés, rengeteg az elkeseredett hang, de közös bennük, hogy devizacsalás áldozatok, a hiéna követeléskezelők karmai közül nem tudnak szabadulni és végül a végrehajtókhoz kerülnek.

Átlagosan 3000-4000 kilakoltatás történik évente, de akadnak olyan számítások hajléktalansággal, kilakoltatással foglalkozó civil szervezetek szerint, hogy

38.000 kilakoltatás van tervbe véve.

Mindezt teheti meg úgy a végrehajtó maffia, hogy semmi féle gát nincs szabva számukra, több ezer családot raknának az utcára, tennének nincstelenné.

Már – már arcpiritó, hogy a dr. Schadl György, Völner botrány után a kormány segédkezésével, – a társadalom, és különösen a fiatalok szolidaritásának felszámolására a végrehajtó maffia megrendelt egy különösen aljas, koncepciós filmet „Kilakoltatás ” címmel.

Gusztustalan módon vígjáték formájában, mikor családok ezrei mentek tönkre és rohantak a halálba akár.

A Mi Hazánk Mozgalom elkötelezett azért, hogy megálljt parancsoljunk a nemzet sanyargatásából élő szervezeteknek! A tőlünk telhető minden eszközt beverünk ennek érdekében, mint ahogy eddig is tettük, meg fogjuk lépni a továbbiakban is.

A Parlamentben, a rendőrségnél, az utcán vagy kilakoltatásokon. Ezért is követeljük, hogy a kormány azonnali lépéseket tegyen és hosszabbítsa meg a kilakoltatási moratóriumot veszélyhelyzet nélkül is és függessze fel a végrehajtásokat, amelyek mögött banki szerződés van.

Álljon az emberek oldalára, szemben a hiéna módjára viselkedő behajtó cégekkel, népnyúzó végrehajtókkal és a járványból is hasznot húzó bankokkal!

És ismerje el végre, hogy a devizacsalást Magyarországon nem sikerült megoldani mivel a regnáló kormányok folyton a bankszektor oldalán álltak! Mielőbb igazságot, emberséget és végleges megoldást követelünk a banki károsultak részére!

***

Szabad Riport; Ceterum Censeo;

1. A végrehajtás ne legyen többé erősen profit orientált üzlet! Hanem szigorúan ellenőrzött állami feladattá kell tenni.

2. A végrehajtók által kifosztott lakosságot a Végrehajtói Kar tetemes vagyonából kárpótolni kell.

3. A bűncselekményeket elkövetett végrehajtókat a végrehajtásokra specializálódott bíróság elé kell állítani, – melynek a bírák mellett része kell legyen, a kifosztott népből delegált 12 fős Esküdt Szék.

4. Külön kell vizsgálni a kilakoltatások közben, vagy következtében történt haláleseteket, – jó néhányról tudunk már. Ám egyik esetben sem indult büntető eljárás az eljáró végrehajtó ellen. A bűnösöknek pedig bűnhődniük kell.

Összeállította; Fort András

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s