TOTÁLIS FOSZTOGATÁS – Szemérmes fogalmazásban; VÉGREHAJTÓI TÚLKAPÁS

Akár a hiénák, – úgy rontanak áldozatukra, – a végrehajtók és a bankok…

Egy asszony rábízta pénzét a Bankra, – de kár volt, mert lenyúlta a végrehajtó

DE ELVETTE MÉG A KORMÁNY CSALÁDI ADÓKEDVEZMÉNYÉT, – S A TELJES CSALÁDI PÓTLÉKOT IS! HOLOTT AZ NEM A SZÜLŐ, HANEM A GYEREK TULAJDONA, A SZÜLŐ CSAK KEZELI AZT.

– Otthonvédő postánkból –

Tisztelt Szabad Riport!

Berki András önálló bírósági végrehajtó és társa Dr.Csernák András közjegyző, továbbá Dr.Kindl Eszter Györgyi közjegyző túlkapásairól szeretném tájékoztatni önöket és a nyilvánosságot.

Mért is? Azért mert nekem az ügyiratszám szerint azt nyilatkozták telefonon a közjegyzők, hogy ez az ügyiratszám nem tartozik hozzájuk. De azóta is Berki András az ő nevükben szedi le a havi keresetemet, s miután megszüntettem a bérátutalást, így most a munkáltatóm által, levonatja a fizetésem 50%-át.

Nem tudom, hogy honnan szedett elő 885.000. Ft. tartozást, + 1.006.210 Ft-ot. Először is inkasszózta a  számlámon az összes átutalt béremet, az atm-en befizetett 42.000 Ft-ot, Családi adókedvezmény, + a Családi pótlékot!

Ezt mind átutalta a végrehajtónak az Erste bank! Majd a következő hónapban, csak a Családi pótlék ment rá, azt is átutalta a bank egy fillérig! Kihasználják a vírus okozta lehetőséget, elszedik az emberektől a pénzüket! Azért írom többes számban, mert tele van a Facebook ilyen és hasonló végrehajtói túlkapásokkal. A bankokkal együtt szövetkezve!

***

Én közalkalmazotti jogviszonyban vagyok. A munkahelyem szerint, legalábbis a főnököm azt mondta, hogy aki közalkalmazotti jogviszonyban van, azt (bármilyen régi tartozása van), azt itt biztos, hogy megtalálják végrehajtók (a hiénák!).

Máshol is voltam közalkalmazott, mégsem szálltak rá a fizetésem 100%-ra!
Most, hogy nem bankon keresztül jön a fizetésem, így már nem 100 %-ot “csak” 50-et vonat le a végrehajtó a fizetésemből!

Mindezt úgy teszi, hogy semmilyen levelet, értesítést nem kaptam tőle ezt megelőzően.

A munkahelyemen sem tudják, hogy mi az az összeg amivel tartozom, vagy nem értenek hozzá? Elképzelésem sincs, hogy így, ilyen módon mennyi ideig tarthat, több mint fele fizetéssel való levonással, a fizetni valóm! (Akár az élete végéig is. – a szerk.)

Tegnap kikértem a banki bizonylatot, azon már 666.000 Ft is szerepel, meg plusz 100.210 Ft is, mindezt megelőzően pénzletiltás, egy ugyanaz ügy miatt, ami lakásvásárlás volt 1984-ben, forint alapú hitellel, 3% kamattal, 15.000 Ft, ebből fent maradt, s nem került kifizetésre, mindösszesen; 78.000 Ft.

Ezt a házat Borsod Abaúj-Zemplén megye kis falujában vettük. Sajnos rossz vétel volt, nem volt alapja a háznak, így megsüllyedt. A munkaviszonyunk 1988-ban mind nekem, mind a férjemnek megszűnt. Így később Budapestre jöttünk, mert a lakást – közben lakhatatlanná nyilvánították a szakértők! Budapesten kaptunk munkát. Ezek után üresen állt a ház, sajnos egyre jobban romlott az állapota.

Egy napon a lakás megvételére jelentkeztek. Egy roma család, de én még akkor, nem igazán szerettem volna eladni. Ám végül önkényesen beköltöztek a lakásunkba! Polgármesteri hivatalhoz fordultam ekkor, hogy önkényesen beköltöztek az ingatlanunkba, persze nem kerestek, hogy megvennék. Pár év elteltével előálltak, hogy mégis megvennék. Mondtuk rendben, de ők nem tudtak egy összeget fizetni, 150.000 Ft-ot, így írattak közjegyzővel vásárlási papírt, amiben az állt, hogy havi részletekkel kívánják kifizetni az összeget. Csak a papírral egy gond volt, hogy közjegyző nem pecsételte le, és nem is írta alá! Így ez nem érvényes, legalábbis szerintem.

De nem is fizették ki a házon még maradt tartozást, sem a banknak, de minekünk sem, – így maradt 78.000 Ft tartozás!
1993-óta volt hivatalos végrehajtás, de nem volt mit lefoglalni! 2007-ben megkérdeztük az OTP-t, akkor volt 98.000 Ft a tartozásunk kamattal együtt, azt mondták ez már nem kamatozik tovább!

Azóta most az önálló bírósági végrehajtó, Berki András a fizetésemet kegyetlenül levonatta az Erste banknál.

Pedig 2000-óta a pénzemet rájuk bíztam!

Ez évben a vírus okozta helyzetet, mind a végrehajtó Berki András, mind a bank kihasználták, hogy a szabad mozgás hiánya korlátozta lehetőségeinket, így magával a végrehajtóval sem tudtam az ügy elején találkozni.
A közjegyzők pedig a telefonos  illetve, az e-mailes megkeresésemre negatívan azt közlik, hogy az ügyiratszám nem hozzájuk tartozik. Kérdezem; akkor mért ők vannak megnevezve?

Tisztelt Szabad Riport! Azért írtam önöknek, hogy másokkal ne történhessen meg ez, ami velem megtörtént!

Kérem a személyes adataimat ne adják ki senkinek, semmilyen körülmények között! Maradok Tisztelettel: … …

(Név és cím: az SzR. archívumban. Ezek kiadása csakis ügyészségi vizsgálat esetében lehetséges. Akkor is csak a panaszos engedélyével).

Szabad Riport – Otthonvédő posta

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: OTTHONVÉDELEM, POSTÁNKBÓL | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Pál Kálmán szerint:

    Hol van a kormány adósmentő csomagja?

    Freedom Report ezt írta (időpont: 2020. jún. 22., H 19:02):

    > Admin posted: ” Egy asszony rábízta pénzét a Bankra, – de kár volt, mert > lenyúlta a végrehajtó DE ELVETTE MÉG A KORMÁNY CSALÁDI ADÓKEDVEZMÉNYÉT, – S > A TELJES CSALÁDI PÓTLÉKOT IS! HOLOTT AZ NEM A SZÜLŐ, HANEM A GYEREK > TULAJDONA, A SZÜLŐ CSAK KEZELI AZT. – Otthonvédő” >

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s