Reklámriport készítése – vállalkozások, cégek részére (X)

“Miért jó önnek és cégének, ha velünk készíttetne reklámriportot?”

“Mert előnyös díjazási feltételek mellett, jelentősen javulhat a vállalkozása megítélése, s az önről kialakított kép az ügyfeleiben, üzletfeleiben, illetve vásárlóiban. Ezáltal növekedhet a forgalma, illetve a profitja…

Felteheti weblapjára, megoszthatja a Facebookon, Twitteren, Instagrammon, sokan láthatják, s ezáltal nemcsak, hogy megismerik, hanem pozitív képet alakíthatnak ki önről és vállalkozásáról, cégéről az emberek. Sokkal kedvezőbben ítélhetik meg a önt, s cégét, jobban megbízhatnak benne, mint azelőtt. S ez komoly bevétel növekedést generálhat a vállalkozásnak…”

***

Mivel a Szabad Riport nonprofit oldalnak indult, s munkatársaink 14 éve társadalmi felelősség vállalással, önkéntes munkával, díjmentesen végezik munkájukat, (az oldalon megjelenő hirdetések sem munkatársainkat, hanem a szerver tulajdonosait gyarapították), – így kollégáink soha semmilyen anyagukért nem részesültek semmiféle díjazásban, senki részéről.

Bár nem is ezért csinálták, hanem a lelkiismeretük miatt. Hiszen, “Ha nem emeled föl a szavad, elborít a világ gonoszsága”.

Azonban ennek a hosszú 14 éves munkaciklusnak mégis megvan a maga haszna; kollégáink rutinos újságírókká váltak, s nem okoz számukra gondot egy jó riport, fényképes tudósítás, vagy akár egy mélyreható geopolitikai elemzés elkészítése sem.

Ezért úgy határoztunk, anyagi formában is kamatoztatjuk évtizedes tapasztalatainkat, s a Szabad Riport munkatársai mostantól olyan riportok, fotós ismertetők készítését is vállalják, melyek kölcsönösen előnyösek mind a megbízók, s mind a mi számunkra.

(Ez persze nem befolyásolja társadalmi felelősség vállalásunkat, melyet továbbra is fontosnak tartunk).

A múltban puszta kedvtelésből készítettünk már hasonló reklámriportokat, s ezeknek elég jó visszhangjuk is volt. (Csülök a jó magyar étterem – Olcsó és finom >> / A pilisi pék >>

A pozitív média megjelenéseknek (is) köszönhető, hogy a Csülök étterem forgalma 3 év alatt a többszörösére növekedett, s így majd 40 %-al pontosan (38%-al), emelhették az árakat is. 990-ről – 1590 forintra. És ennek ellenére tele van az üzlet. 🙂

Várjuk tehát azon vállalkozók, cégek, üzemek, vagy gazdálkodó szervezetek jelentkezését, kik, (melyek), munkájukkal, tevékenységükkel a tisztességes haszon mellett, jót tesznek az embereknek is.

Nekik szívesen a készítünk reklámriportokat, ismertetőket, ha igénylik.

Tehát: Miért jó önnek és cégének, ha velünk készíttetne reklámriportot?

Mert előnyös díjazási feltételek mellett, jelentősen javulhat a vállalkozása megítélése, s az önről kialakított kép az ügyfeleiben, üzletfeleiben, illetve vásárlóiban. Ezáltal növekedhet a forgalma, illetve a profitja. Ahogyan ez megtörtént abban az esetben is, mit már fentebb említettünk >>

Felteheti weblapjára, megoszthatja a Facebookon, Twitteren, Instagrammon, sokan láthatják, s ezáltal nemcsak, hogy megismerik, hanem pozitív képet alakíthatnak ki önről és vállalkozásáról, cégéről az emberek. Sokkal kedvezőbben ítélhetik meg a önt, s cégét, jobban megbízhatnak benne, mint azelőtt. S ez komoly bevétel növekedést generálhat a vállalkozásnak.

Bővebb információ, s kapcsolat felvétel az alábbi email címen, vagy telefonon:

szabad.riport@gmail.com

Tel: 06.70.564.7100.

Tisztelettel:
A Szabad Riport csapata
Garbolczy János, Szlobodka Zoltán, Fort András

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: JEGYZETEK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s