Őszintén Amerikáról – Videó interjú, egy Amerikába költözött magyarral

“Sorry a képminőségért, egy sima beszélgetésnek indult, de úgy gondoltam hasznosak lehetnek az infók, ezért telefonnal rögzítettem.

Dani őszintén elmondja, milyen az élet Amerikában. Kiemelném, hogy nem azokról beszél, akik milliós befektetéssel érkeztek ide, hanem az átlag magyar emberekről, akik kevés nyelvtudással, minimális információval vágtak neki Amerikának.”

Videó: Gaal Rita
Wellis Media Miami

Ajánlja: SzRTI

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: RIPORTOK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Tamás Fródlik szerint:

    Először egy kérdés “Kiemelném, hogy nem azokról beszél, akik milliós befektetéssel érkeztek ide” – szerinted hány magyar érkezik így, százalékban? Amúgy a Daninak minden szavát elhiszem és ez tipikus minden hasonló helyzetben (nyelvtudás, szakmai képzettség) érkező egyénre. Miért, mennyiben lenne más Kanada/Ausztrália? Mit tud egy ország egy nyelvet nem tudó és képzetlen egyénnel? Én mindíg csodálkoztam az ilyen egyéneken – bevallom, én nem vágtam volna így neki. Mondjuk én is Nyugaton éltem (Európa) 25-évig, de telejesen más volt az egész háttere. Amit azért meg kell mondani: minden eset más és más. Más, ha olyan szakmával jössz, ami keresett és nagyjából beszéled a nyelvet. Elhiszem, hogy USA egy ilyen hely, viszont akkor miért nem mennek az egyének Európába dolgozni? Az én esetem speciális, hiszen a nyelvet nagyon jól beszéltem, sőt ottani diplomám volt. De rengeteg magyar sorsot ismertem meg és a tapasztalat az, hogy aki rendelesen, becsületesen, keményen dolgoztott, az célba is ért. Remélem, sokan nézik meg a Dani videóját, mert azért nagyon jól visszaadja az ő esetében fennálló viszonyokat.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s