Teljes költségmentességet kérhetsz a bíróságtól a perre! – Frissítve – Állj ki magadért, perelj te is!

Devizahitelezési per

(2014. 07. 17. – 2018. 01. 07.)

A Hitelek.org   – on írták, míg még megvolt az oldal: “Nagyon sok hozzászólás van, hogy nincs pénz a perre!”

“Drága kis devizás barátaim!

Kérlek, figyeljetek rám ! Nagyon sok hozzászólás van, hogy nincs pénz a perre! Hát nekem sem volt. Éppen ezért kértem a bíróságtól TELJES költségmentességet.

Megkaptam. És mindenki megkapja, aki olyan helyzetben van, hogy rászorult ! Így Neked a per nem kerül semmibe! Ha nyersz akkor fizet a bank vagy az állam ! Ha veszítenél, akkor talán, de ebben az esetben ez a legutolsó szempont, akkor fizet az ÁLLAM helyetted.

Ügyvédek: Miért várod el az ügyvédtől, hogy ingyen dolgozzon? Hiszen ő ezért kapja a fizetést, én meg esetleg a mosogatásért! Tehát neki ez a munkája. Az ügyvéddel – és ezt higgyétek el – meg lehet egyezni, hiszen tudják, hogy milyen helyzetben vagyunk! Az ügyvédi megbízást lehet részletekben fizetni! És pered talán egy évben max. 2 alkalommal van.

Ki kell számolni, hogy melyik a kedvezőbb Neked! Fizetsz a banknak az ÉVSZÁZAD CSALÁSÁÉRT vagy azért fizetsz, hogy megmaradjon az ÉLETED. El kell dönteni! Nagyon kérek mindenkit ossza meg, mert nem jutok el minden emberhez! Én magányos farkas vagyok aki küzd 3 éve!…

Én nem hagyom magam! Ez főleg azoknak szól akik még hezitálnak, hogy merjenek-e bírósághoz fordulni. Bizony perelni, perelni kell. – Facebook”

A Szabad Riport megjegyzése, a miheztartás végett:

Csak azért, hogy elolvassa az anyagodat az ügyvéd, – 10 ezer forintot kér minimum. – Egy tárgyalásért, átlagban 50 ezret. – További ügyintézésekért, még + költségeket. – Persze az ügyvédi honorárium és a mosogatásért kapott pénz, nyilvánvalóan nincsen egy súlycsoportban.

De vajon miért is kellene egy szegény mosogatónak a jól menő ügyvédet eltartania? – Különben elárverezik az otthonát?

Az államnak kellene fizetnie mindent, ha már hagyta így elfajulni a dolgokat. – De a legjobban teszi, ha törvényi eszközökkel a bankokra hárít át minden költséget, – a féktelen mohóságukért, pénzéhségükért, – kártérítés gyanánt, – az “Évszázad csalásáért” cserébe, – ahogyan írták itt feljebb, nagyon helyesen.

Na, de már most is van ingyenes ügyvédi szolgáltatás, – ez a “Nép ügyvédje” melyet a megyei és fővárosi kormányhivatalok igazságügyi szolgálatai működtetnek. – Itt lehet kirendelt ügyvédet kérni.

Ám ez is elég időigényes szolgáltatás, – úgyhogy a költségmentességgel együtt, már lényegében 2 eljárást kell végigcsinálni.

És, ha netán vesztenél, – másodjára nem valószínű, – hogy ugyanígy megkapod ezeket a kedvezményeket. Bár arról kevés az információnk, hogy ez az ingyenes ügyvédi szolgáltatás milyen eredménnyel, s hatékonysággal működik.

SzRTI / Fort András

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: Fort András, OTTHONVÉDELEM | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.