Hová lett az ügyfelek pénze ügyvéd úr? – Vitári és társai – (Ismertető)

Dr Vitári JenőTelhetetlen pénzéhség – Vitári, a fosztogató ügyvéd…

A pofátlanság netovábbja: …”Aljasok, hogy bemerték adni a keresetüket, – nem létező hűségszerződésre hivatkozva!… A telefon végénél egy szemtelen pimasz nő ül, aki úgy beszél az emberekkel mint a ronggyal…”

– Egymásra tologatják a felelősséget a végrehajtóval –

Az embereknek hihetetlen sok panaszuk van a Vitári ügyvédi irodára. Itt van az ideje, hogy most már a sajtó is foglalkozzon ezzel, mert a jelek szerint; – Vitári Jenő ügyvéd és irodája, előszeretettel nyúlja le kisebb-nagyobb összegekkel az embereket.

Íme egy tipikus példa:

“Az anyámnak volt egy tartozása az akkori Pannon GSM felé, amit a Vitári képviselt. A biróság 103.000 Ft-ot itélt meg a felperesnek, amit a végrehajtó megspékelt, így lett 188.600 Ft. Az összeget elkezdték vonni, egészen tizenhárom hónapon keresztül, mire kiderült, hogy anyám 70.000 Ft-al túlfizette a megállapított összeget.

Most ott tartunk, hogy a Vitári ügyvédi iroda nem akarja visszaadni a többletet, újabb kamatokra hivatkozva. A titkárnője, pimasz, szemtelen, még válaszolni sem akar.”

És előzetesen még egy gyöngyszem:

“Ma kaptam egy levelet ettől a szerencsétlen ügyvéd…től, amiben tájékoztatnak, hogy nem tartozom semmivel a Pannonnak. (Telenor). – Semmiféle bocsánatot, vagy elnézést nem kértek a kicsinyes, már már gyerekes viselkedésük miatt, miszerint tartozom a Pannonnak.

Természetesen nem tartozom és nem is tartoztam. Mindenkinek felhívom a figyelmét erre az úgymond ügyvédi irodára, hogy alaposan nézzék át mit írnak, és keressék elő az összes számlájukat! Nálam is próbálkoztak, de nem sikerült nekik. Keresnek valakit (hasra ütés szerűen), aki valaha kapcsolatban állt velük (Pannon) és megpróbálnak rásózni valami tartozásfélét.

Ha bejön bejön, ha nem, tájékoztatnak, hogy nem tartozol…”

***

A Vitári ügyvédi iroda, többek közt a Telenor, (volt Pannon) telefontársaság, valamint egy gázszolgáltató hivatalos jogi képviselője. Alább, az ezen minőségeiben történt üzelmeiről lesz szó. Az itt leírt esetek, – eddig közösségi panaszoldalakon kerültek (korlátozott), nyilvánosságra. 18 esetet sorolunk fel, 2 részletben…

A két rész teljes anyaga, a klubtagsági díj megfizetése után, ITT olvasható >>

Tisztelt olvasók!

Ezt az írást, ezek után jelszóval védjük, csakis a negyed éves klubtagsági díj megfizetése után láthatják olvasóink.

Ezért létrehoztuk a Szabad Riport Olvasói Klubbot, melybe a belépés negyed évenként 1000 Forintba kerül. (Mely munkatársaink, szerzőink tiszteletdíjának egy részét hivatott fedezni).

Ennek a módja, a következő:

Az olvasó emailben fölveszi a kapcsolatot az oldal szerkesztőjével; (andras.fort@gmail.com), – közli vele belépési szándékát, s ezzel egyidejűleg átutalja az alábbi számláinak valamelyikére a negyed éves klubtagsági díjat. (1000 Ft).

Ha ez megérkezett, akkor a szerkesztő egy válasz emailben megadja az olvasónak a jelszóval védett írások cikkek feloldó kódját, jelszavát, – melyek ezek után az olvasó számára szabadon láthatók lesznek, negyed éven keresztül. Le is töltheti az anyagokat, de csakis saját olvasásra, sokszorosításuk, tovább küldésük nem engedélyezett.

A Szabad Riport Olvasói Klub tagsági díjának a megfizetése tehát, a következőféleképpen történhet:

1.Közvetlen banki utalással.
2. Pay Palon keresztül.

1. Közvetlen banki utalás:

Belföldről:

Gránit Bank
Fort András Zoltán
12100011-17804387

Külföldről:

Gránit Bank
Fort András Zoltán
HU73 1210 0011 1780 4387 0000 0000 HUF
Swift code: gnbahuhb

*

2. Pay Pal:

paypal-tamogatasb/ Internetes átutalás a Pay Pal segítségével, a szerző Pay Pal számlájára:

paypal.com >> Send (küldés) >> Recipient’s email address (a címzett e-mail címe): andras.fort@gmail.com >> Amount (összeg) >> Pénznem; HUF >> Continue (folytatás) >> Friends or family >> Belépés a saját Pay Pal számlára, utalás…

*

Köszönjük, jó szórakozást!

Fort András és a Szabad Riport munkatársai

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: Garbolczy János, OTTHONVÉDELEM, Szerzők | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.