3. Az Iszlám, mint gazdasági hatalom

Az Európába özönlő muszlimok olyan jelentős vásárlóerőt képviselnek, amit egyetlen vállalat sem hagyhat figyelmen kívül, – legyen az egy kis élelmiszerbolt vagy világkonszern.

S a muszlimok is rendkívül találékonyak, hogyan lehet pénzt csinálni: kereskednek mindennel, amivel tudnak: lejárt szavatosságú árukkal, használt ruhákkal, bútorokkal, elektronikus cikkekkel.  Amit költözéskor, lakástatarozáskor  az utcára tesznek, s havonta egyszer hivatalosan a feleslegessé vált dolgokat összegyűjtik s elszállítják – azt előbb kiválogatják, s a még használható dolgokat a bolhapiacon eladják…

            (Ez az anyag, a “Hatalomátvétel Európában – Az Iszlám hódítás gazdasági, társadalmi és politikai vetületei” című 8 részes cikksorozat 3. része. Most külön azért jelentetjük meg, hogy kedvet csináljunk az olvasóknak az egész Iszlám hódításról szóló tanulmány teljes megismeréséhez.
            Megjegyzés: Az anyag nem magyar klaviatúrán készült, s ezért a szövegből hiányoznak a magyar ékezetek. Ám úgy véljük, hogy annak, akit valóban érdekel ez az európai nemzetek szempontjából életbevágóan fontos téma, – annak ez nem jelenthet problémát.)

…A bolhapiacon szerzett  pénz adómentes, egy árus a bolhapiacon megkereshet akar 1000 Eurót is egyetlen hétvégén.  Ez az árnyékgazdaság igen jól működik, s azoknak akik régóta csinálják – már a bolhapiacon is vannak “alkalmazottaik”. Ők  gyűjtik be a német háztartásokból a feleslegessé vált holmikat (amit rendszerint ingyen kapnak meg) – mert a tulajdonos örül, hogy nem kell megvárni a feleslegessé vált holmik elvitelére megadott időt, s így szinte a lakásból, a pincéből szállítják el a bolhapiac kereskedői.

Miutan a textiliak atalakitasara mar nemigen talalhato kezmüves – rendszerint a  moszlem iparosok nyitnak üzleteket erre a celra. Van olyan is, aki a szabo-szakmat nem is tanulta – de draga penzert alakit at ruhazati cikkeket. Nem ismeretes azonban olyan szakmában iszlám vállalkozas, melyhez igen komoly szakértelem szükséges – rendszerint a vendeglatoiparban, szabosagokban keresik a lehetöseget üzletnyitasra a moszlem vallalkozok, esetleges mobiltelefonok ertekesitesere!

Egyre emelkedik azonban a harmadik-negyedik generacios bevandorlok utodainak a szama, akik az egyetemi diplomaval mind a gazdasagban, mind a kulturalis eletben egyre jelentösebb szerepet jatszanak, vezetö poziciora tesznek szert. Folyamatos es egyre hangosabb emellett az iszlam szervezetek követelese, akik az integraciora hivatkozva kulcspozicioba akarjak juttatni a partokban es az allamapparatusban az iszlam vallast követö egyedeiket. (Jelenleg a nemet parlamentben 11 moszlem vallasu kepviselö koptatja a  szeket)

Különösen a TV tarsasagok jarnak elöl jo peldaval ezen a teren – moderatoraik rendszeresen jelennek meg a kepernyön, pl. Pinar Atalay az ARD-ben. Akik a magyar nyelvet beszelik, kemenyen fognak azon kuncogni, amikor a hölgy nevet kiejtik – ugyanis nem hallhato a szo vegi “r” – s csak a magyar nyelvet beszelöknek tamadhatnak pajkos gondolataik ilyenkor.

A nemet kormany integracios minisztere termeszetesen moszlem hölgy: az Özoguz nevet viseli, de a Baden-Würtembergi kormanyban (melynek Kretschmar , a a Zöldek partjanak tagja  a miniszterelnöke) – ugyancsak van iszlam  vallasu miniszter. Sok politikus is iszlam vallasu hazastarsat valaszt – termeszetesen itt sem zarhato ki az iszlam befolyasa a hazastarson keresztül. Ujsagirok mar több alkalommal kideritettek, hogy a felelös poszton levö, iszlam vallasu politikus igencsak nepes csaladjaban akad nehany sötet multtal (esetleg jelennel) rendelkezö rokon is a egyik miniszterasszony batyja)  – ezt a tenyt azonban nyugodtan a szönyeg ala lehet seperni, minek a port tulsagosan felkavarni?

Az Unio nagyvarosainak üzleteiben jarva ma mar tul gyakran talalkozunk egy  szoval: “halal”. “Halal” arab szo, leforditva “megengedett” vagy “megengedhetö” – mindez annyit jelent, hogy a termeket az iszlam vallas követöi is fogyaszthatjak.

Ha közelebbröl megvizsgaljuk a kerdest, megallapithatjuk: tulajdonkeppen egy “iszlamado”-rol van szo. Ez azt jelenti, hogy a termekre egy certifikat /vedjegy/ kerül,  ezert a certifikatert fizetni kell, megpedig nem is keveset.

Szegeny Mohammednek eszebe sem jutott az iszlam elöirasai szerint elöallitott elelmiszereket  certifikattal ellatni – a mai kor elelmiszerelöallitoi azonban nemcsak a mestersegesen keszült aromakkal es egyeb kemiai anyagokkal kotyvasztjak  az elelmiszereket, de arra is gondosan ügyelnek, hogy az iszlam vallasuak szamara is fogyaszthato legyen.. A mult szazadban az 1980-as evek közepeig senki sem talalkozott a “halal” megjelölessel, szinte sehol.  Ma már, (hála az emberi találékonyságnak) léteznek olyan gépek, amelyekkel a “halal” megjelölésű élelmiszereket a muszlimok tesztelhetik és ellenőrizhetik: tartalmaznak-e a muszlimok számára tiltott részeket, pl. sertéshúst, alkoholt vagy egyéb, az Iszlám által nem megengedett alkotóelemeket.

Hogy a konszernek altal elöallitott elelmiszerek az iszlam vallas elelmiszerelöirasainak is megfelelnek,  a “halal” jelzes a csomagolason egyertelmüen jelzi ezt a tenyt.

Ez a certifikat termeszetesen nem apropenzert kaphato: a gyarto ceg, aki a “halal” certifikattal kivanja termeket a piacra vinni – 2000 – 3000 Euro-ert evenkent megvasarolhatja  ha bebizonyitja, hogy az altala elöallitott vagy forgalmazni kivant termek az iszlam vallas elöirasainak megfelel.

A nagy konszernek, akik allandoan uj piacokat s a meglevö piacok böviteset keresik –szivesen felugrottak a “halal” szaguldo vonatara. Nehany pelda: Henkel, Unilever, Procter&Gamble – s szinte naponta talalkozunk cegek neveivel, akik a “halal” termekeket kinaljak a fogyasztonak – minderröl a szakirodalmi lapokban rendszeresen tajekozodni lehet.

A fogyasztoknak halvany sejtelmük sincs arrol, hogy az iszlam elöirasoknak megfelelö “halal” termekek forgalmazasa micsoda iszonyatos bevetelt jelent egyes konszerneknek.

Számoljunk egy kicsit:

A vilagon ma l,8 milliard !!! moszlem el.  Meg Japanban is, ahol az iszlam szinte semmifele szerepet nem jatszik – az elelmiszeraruhazak polcain folyamatosan jelennek meg a “halal” termekek, legtöbbször elkülönitett polcokon.

Egyidejüleg a bevasarloközpont külön iszlam-imaszobakat is berendez, de lassan terjed az ettermekben is az iszlam elöirasoknak megfelelö elelmiszerek kinalata.

Globalizalt vilagunkban a fogyaszto teljesen tudatlanul vasarolja az ausztral baranyhust, az argentin marhahust vagy az amerikai pulykahust, közben fogalma sincs rola, hogy ezek a globalis piacnak termelö allamok szinte kizarolag  “halal” termekeket allitanak elö.

S hogy a nemet, francia vagy belga fogyaszto gondolkodas nelkül vasarolja az argentin, ausztral, amerikai husipari termekeket,  ne a kabitas nelküli allatmeszarlason jarjon az esze – a  csomagolasrol egyszerüen lehagyjak a “halal” megjelölest!

Több, mint 5,00 azaz öt milliárd Euro  bevételt jelent a “halal” élelmiszerekkel való  kereskedés egyedül Németországban.

A vilagpiacon kereskedö nagy elelmiszerkonszernek a “halal” termekekkel ma mar többet keresnek, mint a “bio” megjelölesü elelmiszerekkel! Jo pelda erre a svajci Nestle: a vilagon 456 leanyvallalattal rendelkezö svajci ceg  mar 75 halal-certifikattal rendelkezik s többet forgalmaz a “halal” megjelölesü termekekkel, mint a “bio” jelzesüekkel. Az iszlam elöirasainak megfelelöen certifikalt termekek ma mar megtalalhatok az egesz nemet nyelvterületen. Gumimaci, Kit Kat, a Maggi levesporok – termeszetesen megfelelnek a “halal” követelmenyeknek. dr.Oetker elsökent fedezte fel a “halal”-ban rejlö anyagi lehetösegeket – s ennek megfelelöen keszitik a sütöporokat, leveskockakat, pizzakat. Mar azon sem csodalkozunk, hogy a stuttgarti nepi fesztivalokon “halal” kolbaszt is lehet kapni. A nemet fogyasztovedelem is elen jar – vasarlasi tanacsado brosurakat adnak ki külön moszlemoknak.

2030-ra a moszlemok a vilag lakossaganak 26,4 %-at fogjak kitenni – atlageletkor 24 ev.

Ez a nepesseg igen nagy vasarloeröt jelent – s a vilagpiac egyre hatekonyabban keszül fel ezen oriasi vasarloerö kielegitesere.

Ausztria sem marad le a globalis “halal” versenyböl: jelenleg 80 vallalat rendelkezik a certifikattal a gyümölcsletöl kezdve a füszerekig, Franciaorszagban mar “halal” fogkrem is kaphato.

Angliaban a közvelemenyt sokkolta a Daily Mirror 2014-ben megjelent cikke, mely arrol szamolt be, hogy  a discont- es egyeb hust forgalmazo aruhazak nem kötelesek nyilatkozni arrol, hogy a huspultnal kinalt hus “halal” – azaz: az allatot kabitas nelkül ölik meg.  Teljesen mindegy, hogy többcsillagos etteremben vagy dönerkioskban etkezik a fogyaszto – fogalma sincs rola, milyen hus kerül a tanyerjara. S akkor meg nem szoltunk az allatok antibiotikummal s egyeb hizlalo kemiai anyagokkal törtenö eteteseröl.

2014 ota Nemetorszagban halal kenyeret is lehet kapni – Stuttgart Friedrichshall – ez a kenyer a halal sütöpor felhasznalasaval keszül. A certifikat a Mannheimer Institut altal került kiadasra, ez az Institut a Yavuz-Sultan-Selim-Mosee  erdekkörebe tartozik,  ez a certifikat az Arab Emiratus kormanya altal is elismert!

Mint a fentiekből is érzekelhetően kivehető: az iszlámkultusz mögött a folyamatosan emelkedő bevételekbe vetett hit és bizalom dominál – kevésbé a vallási előírások. A globalizált világban a konszernek gondoskodnak bevételeik állandó növeléséről – s a befektetők maximális  profitjáról.

Az elelmiszeripar iszlamositasa, melyben a moszlem erdekvedelmi szervezetek oriasi szerepet jatszanak – elsösorban a demografiai fejlödes elökeszitesen faradozik,  ezen cel elerese erdekeben minden tevekenysegüket ennek rendelnek ala. S a moszlemok szaporodnak, mint a nyulak – mert hat a gyermek Allah ajandeka – s a moszlemok szeretnek ajandekot kapni.

A húsipar számai azonban szemléltetően mutatják  “fejlődést”:

Angliaban 1 ev alatt 60 %-al  megnövekedett azon allatok szama, melyeket a vagohidon kabitas nelkül, teljes tudatuk birtokaban öltek meg: egyszerüen elvagtak a torkukat s igy vereztettek ki öket. Az igy megölt  birkak, kecskek szama 1 ev alatt: 2,4 millio!

Mit is jelent ez? Az allatnak a vagohidon elvagjak a torkat – az allat szive dobog, miközben az allat testeböl a meg dobogo sziv  folyamatosan pumpalja ki a vert a verkeringes fenntartasa mellett mindaddig, amig az allat testeböl az utolso csepp ver ki nem ürül. Az iszlam ugyanis a vert tisztatalannak tekinti – emberi fogyasztasra, emberrel valo eintkezesre alkalmatlannak. Az allatot kizarolag moszlem vallasu hentes ölheti meg ilyen modon – a müvelet elött Allah engedelmet keri, mert ölni csak Allah neveben lehet.

Erthetö tehat Gardonyi Egri csillagok c. könyveben annak ismertetese, hogy az iszlam hadsereg a csata elött Mekka fele borulva imadkozott: igy kertek Allah engedelyet es bocsanatat a gyilkolasra.

Egy francia ujsagironö, Anne de Loisy  egy igen elismert allatvedö egyesület segitsegevel megkapta az engedelyt egy vagohid es az ott folyo munka megtekintesere.  Latogatasat követöen nyilvanossagra hozta tapasztalatait  –  meghozza könyvben, nem is ujsagcikkben: “Ha a husipar bennünket a plasztikzsakba dug” cimmel.

Nos, a modern francia vágóhidakon óránként 60 szarvasmarhát ölnek meg. A látogató újságírónő meggyőződhetett arról, hogy egyes állatok meg  életben voltak, amikor a hentesek a villamos darabolófűrészeiket bevetve a meg élő állatot feldarabolták!

Mindez egy rettenetes szamot tesz lathatova: ha orankent 60 szarvasmarhat ölnek meg, ez percenkent 1 allatot jelent –  ebben a szoros munkatempoban nem tudjak kivarni az allat pusztulasat, inkabb elve feldaraboljak. Ma mar Parisban a vagohidon nem lehet különbseget tenni ritualis es normalis vagas között. Ha különbseget kellene tenni,  a ritualis vagas elött a teljes vagohidat nagytakaritassal kellene megtisztitani, hogy a “halal” elöirasoknak megfeleljen. Az ujsagironö azt is megallapitotta, hogy a Franciaorszagban orszagszerte felkinalt szarvasmarhahus 50 %-a az iszlam vallas elöirasai szerinti öldöklesböl szarmazik  – a birkahusnal ez a szam mar meghaladja a 95 %-ot.

Idönkent filmezik a vagohidakon folyo munkat, leginkabb az allatvedök, titokban  – ezek a dokumentumfilmek azonban bemutatasra a legritkabb esetben kerülnek a televizioban, a youtube-on azonban neha lathatok. Kizarolag nagyon-nagyon erös idegzetüeknel ajanljuk!!

Automatikusan felmerül a gondolat is, hogy miért az iszlám vallás követői állnak első helyen az erőszakos, élet ellenes bűncselekmények, a legkegyetlenebb gyilkosságok elkövetése terén.

Nem tartjuk kizártnak, hogy ez az állatgyilkolási gyakorlat “megedzi” mohamedánokat  – s ha ember ellen fordulnak, nem okoz problémát, ha embert kell ölniük.

Tudjuk, hogy az Iszlám vallás követői hitetleneknek tartják a más vallásúakat, az állatokkal egyenértékűnek: ezért is propagáljak olyan lelkesen a más vallásúak öldöklését, amit egyenesen dicsőségnek tekintenek.  Tapasztalataink mutatják: van hol tanulniuk.

Európa felvásárlása

Pontosan emlekszem meg Simon Perez kijelentesere: “felvasaroljuk Magyarorszagot”

Nos, Pereznek nincs olyan hatalmas etvagya, mint az arab sejkeknek – ö csak Magyarorszagot akarja. A többiröl, amit meg felvasarolni akar – arrol bölcsen hallgat. (A kis titokzatos).

Sajnos, az arab felvasarlok meg ennel is titokzatosabbak es hallgatagabbak.

Az arab vilag Allah vedelme alatt all – aki vallasanak tovabbi elöretöreset es uralmat elsösorban azzal segitette elö, hogy az iszlam allamok területe ala tolta a merhetetlen mennyisegü olajat, gázt.

Ezek az allamok merhetetlen mennyisegü tartalek penzzel rendelkeznek – de tudjak azt is: ha az olaj elfogy – a homokbol nem lehet penzt csinalni, vizük meg alig van.

Gondolni kell tehat az orszag jövöjere meg arra is,  hogy a rengeteg tartalek penz fialjon – valahova be kell fektetni. Lehetöleg oda,  ahol a nyugati vilag mar kidolgozta a legmodernebb technologiakat, s folyamatosan tovabbfejleszti  az ipar kulcsagazataiban.  Celba vettek azonban a bankokat is – hiszen leginkabb a penz fialja a legtöbb penzt, amit megint  csak nem lehet szamitason kivül hagyni.

Az iszlám államok ezekre a területekre kivánják összpontositani a tartalék pénzek befektetését, s van nekik elég a pénzből ahhoz, hogy hatalmat és befolyást szerezzenek az európai konszernek világában.

Amikor a Golfemirat Katar Emirje Nemetorszagba latogat – a politikusok vigyazallasban varjak. Nem veletlen, hiszen az Emir merhetetlenül gazdag –  a nemet politikusok hozza kepest koldusszegenyek – holott vagyonszerzesi törekveseik sem atlagos merteküek.

Tamim Bin Hamad Al Thani seik penzeli Syriaban es Irakban az Iszlam Allamot – de jelentös összegeket fordit  az iszlam imahazak (moseek) epitesere is. A sivatagi allam oriasi penzeket fordit Katarban a legmodernebb, legelegansabb, legdragabb, – szoval mindenböl csak a “leg” kell nekik! – epitmenyek, bevasarloközpontok epitesere – elvegre meg kell mutatni a vilagnak, mire kepesek az arabok.  A külföldröl Katarba behivott epitömunkasok katasztrofalis  elet- es munkakörülmenyeinek nyilvanossagra kerülese azonban erösen megtepazta  Katar hirnevet  es tekintelyet a vilag elött. Ennek ellenere Europa politikusai hajlongva fogadjak meg annak tudataban is, hogy az emberi jogokat Katarban nem veszik tulsagosan komolyan, söt: neha semmibe veszik, meg ha azonos vallasuak is.

Az Emir penzeli az iszlam Dzsihad-ot, de ö fizette ki a legnagyobb “Mosee Skandinaviens” epitesi költsegeit is Koppenhagaban. Kifizette a moseeepitest a francia elövarosban, ahol  Banlieusben köztudottan kizarolag munkanelküli, de iszlam vallasu fiatalok laknak. Katar regota beismeri, hogy elösegiti es finanszorizza Europaban a wahabita iszlam terjeszteset.

Szaud Arabia jövedelmezöbb  befektetesi területe az USA-ban a hadiipar s az ehhez kapcsolodo, a fegyvergyartas fejleszteset celzo vallalatok anyagi bazisanak gazdagitasa. (Carlyle Group/.

Nagyobb figyelmet érdemelnek azonban a katari emir egyéb pénzügyi befektetései:

Katar tulajdonaban van az az epület, ahol az USA parizsi nagykövetsege tevekenykedik.

Katar tulajdonaban van a legmagasabb europai felhökarcolo, a Shard-Tower Londonban.

Katar a tulajdonosa az italiai divatimperiumnak – a “Valentino”-nak is.

Ezen tulmenöen Katar a nemet Porsche, Volkswagen es Hochtief vallalatoknal is bevasarolt.

Katar tulajdona a  londoni luxusaruhaz, a Harrods, a francia fociklub, a Paris Saint Germain.

Katar 20 %. reszveny tulajdonosa a londoni börzen, üzemelteti a londoni  Heathrow repülöteret.

A luxus ekszerhaz Tiffany ugyancsak elvezi Katar penzbefekteteseit, emellett  a svajci Credit Suisse es a Barklays bankok is.

Francia cegek, mint a Swatch, Tissot, vagy a Verimax Katar kivansagara ugyancsak reklamozzak az iszlamot.

Ezeknek a cegeknek a reklamjaibol eltünik a kereszteny vallas szimboluma, a kereszt –  a vilag egyik legnagyobb, svajci  bankja, a Credit Suisses nem tesz semmi olyat, ami az iszlam vallas vagy a katari uralkodocsalad  nehezteleset vonna maga utan.

A katari uralkodocsalad ma az egyik leggazdagabb  a vilagon – az orszag olaj- es  gazkeszletenek kitermeleseböl es ertekesiteseböl “sporoltak”  össze a vagyont s alakitottak ki gazdasagi imperiumukat befekteteseikkel – a vilag minden tajan. Ehhez a gazdasagi imperiumhoz tartozik egy önálló, hivatasos ujsagirokbol allo osztaly is, amely az imperium tevekenyseget a mediaban propagalja. A korabbi katari uralkodo, Hamid al-Thani kiepitette ki a vilag leghatalmasabb es leggazdagabb  televizios adojat, az Al Jazeera-t Doha szekhellyel, de a TV allomas alallomasai sugaroznak Londonban, Washingtonban s szamos mas vilagvarosban is.

Mi sem termeszetesebb, hogy ez a TV ado kizarolag az iszlam vallas szellemeben müködik –  az europai TV adok különösebb vizsgalat nelkül veszik at a Doha-bol kapott riportokat, fotokat holott  köztudott: a TV adoallomas kizarolagosan az iszlamot pozitivan bemutato tudositasokat közöl s ad tovabb. Termeszetes, hogy a TV allomas különös gondot fordit az iszlam terror megletenek igazolasara es propagalasara.

Az iszlam tovabbi propagandajat  segiti elö a katari Emir azzal is, hogy jelentös anyagi tamogatast nyujt a Sharia szakembernek, Mohammed Khallouk-nak s mas iszlam tudosnak. A Marokkobol szarmazo tudomanyos munkatars es föiskolai tanar a katari Sharia Kollegiumban nev szerint került megemlitesre. Feltünt  Nemetorszagban is, mint tudomanyos experte a moszlemok centralis Egyesüleseben, de reszt vesz a Bundeswehr föiskolajanak munkajaban is – termeszetesen az iszlammal kapcsolatos ismeretek oktatasat segiti elö.

Katar kettős stratégiát követ:

Egyreszt a seikek allamukat, megszerzett vagyonukat akarjak igy biztositani a jövöre, megerösiteni gazdasagi kapcsolataikat az egyes nyugati allamokkal, masreszt a politikai  iszlam terjeszteset is elö kivanjak segiteni – sajnos, ezt azokban az allamokban, ahol a seikek oriasi összegeket fektetnek be, sehol nem akarjak hallani: szönyeg ala vele! Ha nem foglalkozunk vele – nem is letezik!

Az iszlam terjesztesenek es befolyasanak erösitese a fö feladata az mohamedanok egyesüleseinek, kulturalis szervezeteinek az integraciora valo allando hivatkozassal. A vendegmunkasok harmadik, negyedik generaciojanak leszarmazottai ezeken a szervezeteken keresztül allando követelesekkel allnak elö a tarsadalom eleteben valo reszvetelük erösitese es megszilarditasa erdekeben – elsosorban a vezetö poziciok megszerzesere törekedve.

A nemet kormanynak mar van iszlam vallasu integracios minisztere  is – ugy bizony, peldat kell mutatni, a Szocialdemokrata Part fötitkarasszonya ugyancsak moszlem.

A Baden-württembergi, W. Kretschmar miniszterelnökkent iranyitja a Zöldek kormanyat – integracios miniszterasszonya termeszetesen iszlam vallasu.

Politikusok elöszeretettel valasztanak iszlam vallasu feleseget. A Zöldek partfönöke Cem Özdemir, bevandorlocsalad sarja, nemetorszagi születesü, korrupcios botranya miatt a párt 9 honapos kikepzesre küldte Amerikaba – de sorolhatnank tovabbi peldakat is.

A ZDF intendansa, Thomas Bellut neje Hülya Özkan aktiv ujsagiro, iro – Hülya “munkassaganak” eredmenyekent került müsorra a “Sonderkommando Istanbul” a ZDF sugarzasaban. Egy bünügyi sorozat – török szereplökkel – kell ennel jobb propaganda az iszlamnak? Jatekosan, könnyeden, eszrevetlenül.

A könnyebb érthetöseg kedvéért – a propaganda eszközeiről

Ha a bekat a forro vizbe dobjuk, erötartalekait összeszedve kiugrik a halalt hozo, fortyogo vizböl.

Ha viszont a hideg vizet tartalmazo fazekba tesszük – s a vizet lassan, fokozatosan melegitjük a forraspontig – a bekuska nyugodtan marad a vizben egeszen addig, amig puhara nem fö.

Hat nem egyszerü? Csepegtetjük az informaciokat, meselünk törteneteket.

(Magyarorszagon óriási sikerrel vetitik a Szulejmán sorozatot) – szoktatjuk a kedves nézőt az iszlam “szépségeihez”. Csititgatjuk a nézöt – ne háborodj fel a menekülteken, hiszen ők bekes szándékkal, menedéket keresve érkeznek. Aztan, amikor eleg sokan lesznek – eszbe lehet kapni azzal a közmondassal, hogy “engedd be a totot – elöbb-utobb  majdcsak kiver a hazadbol”.

Bárhova megy manapság az ember a hivatalokba – már ott ülnek az iszlám vallásúak Marokkóból, Algériából, Arábiából. Az araboknak van pénzük – menekülteknek álcázva Európába küldik kiképzett harcosaikat a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelve, a kiképzésben pedig “segítséget” nyújt a nemet hadsereg is dr.Ursula von der Leyen hadügyminiszter asszony iranyitása alatt, aki előszeretettel látogatja a Közel-Keleten lévő katonai táborát.

A TV tarsasagok vezetö szerepet jatszanak a propaganda teren is az iszlam követöinek foglalkoztatasaban. Ök mar német egyetemet vegzett, gyakorlott ujsagirok, tehat megfelelnek a követelmenyeknek,  anyanyevi szinten beszelik a nemet nyelvet.

Az iszlam szervezetek azonban nem elegednek meg az elert eredmenyekkel: hetek ota szinte naponta hangzik el a televizioban az ujabb követeles: meg tovabb kivanjak erösiteni az integraciot azzal, hogy erösebben kivannak reszt venni az allam munkajaban – több (lehetöleg minel több vezetö!) poziciot követelnek  a partokban, allamigazgatasi s egyeb dönteseket hozo szervezetekben. Kimondatlan azonban, hogy ezzel is az iszlam erösitese es terjesztese a cel.

Tul sok problema nincs is azokkal, akik a vendegmunkas generaciok leszarmazottai. Ök mar itt születtek, tökeletesen beszelik a nemet nyelvet, egyetemi vegzettsegük is van. Nagyobb gondot okoz azonban, amikor a beszelgetöpartner csak makogja a nemet nyelvet vagy egyaltalan nem akarja megtanulni, holott a nemet allam az adofizetök penzeböl iszonyatos összegeket  fordit arra, hogy a “menekültek” legalabb alapfokon megtanuljak az orszag hivatalos nyelvet.

Az iszlam allamok elöszeretettel küldik sajat munkanelküli polgaraikat a fejlett europai allamokba – a haborura, szegenysegre, perspektivanelkülisegre, üldözesre (s ki tudna felsorolni az ehhez hasonlo indokokat) hivatkozassal: az europaiak gazdagok – majd eltartjak a moszlem vallasu munkanelkülieket. S ha szep szoval nem tudjak ervenyesiteni a celjaikat – akkor az egesz Europai Uniot erintö zsarolashoz folyamodnak – mint azt Erdogan, a “török szultan” es kormanyanak tagjai ekes peldaval, naponta bizonyitjak. Követeleseiket (mert hat ök csak követelni tudnak), hallgathatjuk szinte naponta.

Az Unio fejet hajt, idönkent  morikal – a vegen aztan megiscsak teljesiti a követelest neha ugy, hogy a lakossag nem is ertesül rola. Hiszen: amiröl nincs tudomasom – amiatt nem faj a fejem – nem igaz?

Júlia / Szabad Riport, Németország

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: CIKKEK, ELEMZÉSEK / ÖSSZEFOGLALÓK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s