Munkáspárt: Oroszországgal együttműködni kell, nem háborúzni

oroszorszaggal_egyuttmukodni_kell_nem_haboruzni

“Az Egységes Oroszország és az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) megállapodás irt alá. A dokumentumot Heinz-Christian Strache és Szergej Zseleznyjak, a két párt elnöke írta alá. Az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ), az Osztrák Néppárt (ÖVP) és a Zöldek pártja is bírálta a megállapodást.” írta az MTI.

Munkáspárt: Az európai politikusoknak ideje megtanulni, hogy nem Európa ellen van az, aki megállapodást keres Oroszországgal. Oroszország Európa része, és soha sem lesz béke, ha az EU nem keresi a megállapodást Oroszországgal. Szankciók helyett kapcsolatok, háborúskodás helyett kölcsönösen előnyös együttműködés.

Munkáspárt.hu

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Kovács István szerint:

    Örülök, hogy nem csak a hozzám hasonlóan radikálisan gondolkodók nyilatkozatait olvashatom, hanem a nyugodtabb, politikusnak alkalmas személyek véleménye is megjelenik. Olvasva a Munkáspárt hír portáljainak oldalait, úgy érzem és látom, hogy a napi, társadalmat érintő erkölcsi és gazdasági problémákról alkotott véleménye korrekt, tisztességes és nagyon is értelmezhető. Az egyre elégedetlenebb és megosztott közösségek civil szervezetinek a vezetőinek javaslom, hogy annak ellenére, hogy a politikai nézeteik eltérőek, a problémákról egyformán fogalmazzák a véleményüket, tehát jó lenne, ha leülnének és elbeszélgetnének, de nem konzervatív stílusban, mellébeszéléssel, hanem valódi, reális tenni akarással.
    Össze kell fogni, különben kivéreztetnek bennünket, s valódi szolgájukká kényszerítenek. Nem ezt akarjuk és nem is ezt akartuk.
    Kovács István

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s