Restart Szabad Riport

Bizonyára észrevették az olvasók, hogy oldalunk az utóbbi időben nem igazán volt aktív. Ennek pedig megvolt az oka. Éspedig az, hogy az utóbbi 1-2 évben teljesen megváltozott, átformálódott körülöttünk a világ. Mind belföldön és külföldön.

Már semmi nem olyan, mint régen. A régi igazságok hazugsággá változtak, a nemek igenné, az igenek pedig nemmé. És, amikor észlelhető, hogy a történésekben és az alapvető viszonyokban beáll a totális változás, s minden önmagába fordul, – s az ellenkezőjébe csap át, – akkor a ‘Tagadás tagadása’ elve lép életbe, – amikor is nagyon ajánlatos újra értékelni az egész körülöttünk lévő világot.

Tehát már semmi nem az, mint azelőtt. S ebben az a totálisan új helyzetben, a Szabad Riport alapítója alaposan átgondolta a megváltozott viszonyokat, s olyan megállapításra jutott, hogy Hazánk és Európa védelme minden mást felülír, minden másnál fontosabb.

Akkora fenyegetéssel kell szembenézzen az ország, mely elpusztíthat mindent, ami magyar, s mindent, ami európai. Ezért be kell szüntetni mindenfajta ellenségeskedést a belföldi, de az európai viszonylatban is. Be kell szüntetni az összes konfliktust eddigi ellenfeleinkkel, – mert, ha ezt nem tesszük eláraszt mindnyájunkat, (őket is és minket is), a dzsihádista áradat.

Elpusztíthatnak bennünket a szélsőséges iszlamista hódítók, gazdagot és szegényt, úrt és szolgát, s politikai szempontból az összes bal és jobboldali formációt is.

Kivételt képeznek persze az esküdt ellenségeink; azok a kormányzattal és a nemzettel, s az európai népekkel szemben álló szélsőségesen liberális politikai erők, melyek szerint a bevándorlás, betelepítés, – nota bene; a muszlim hódítás, helyes és üdvözlendő dolog. Ezek mintegy 5. hadoszlopként elősegítik a dzsihádista térnyerést, hiszen ők is a magyar és az európai népek elszánt ellenségei. Ezért hát minden magyarnak és európainak kötelessége küzdeni ellenük is, mert alapjában véve, ők semmiben sem különböznek a dzsihádistáktól.

Ugyanakkor a kormányzat és rendszerkritikát csak mérsékelten szabad alkalmazni, csak annyira, hogy az ne csökkentse a kormányzat és az ország védelmi képességeit. Sőt az összes erőnkkel elő kell segíteni azt, hogy az ország vezetése növelhesse a haza védelmét minden szinten.

Ezért tehát úgy döntöttem, hogy átértékelvén mindent, újra indítom az oldalt, a fentebb leírt kritériumoknak megfelelően. – Restart Szabad Riport.

Fort András

77698134

Fotó: Napkelte Visegrád fölött – panoramio.com / Gdezs

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: CIKKEK, JEGYZETEK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s