NEM! – a brüsszeli segítséggel tervezett újabb muszlim hódításra (betelepítésre)

muslim-prayers-rome

Róma, a XXI. század: Muszlimok a Colosseum előtt – Ez a jelenkori idegen hódítás rosszabb lehet Róma számára, mint anno: 476-ban. Hiszen Odoaker Róma meghódítása után megtartotta a Római jogot és közigazgatást… “A késői antik kultúra tehát fennmaradt Itáliában, így a tényleges hatalommal amúgy sem rendelkező római császár félreállítása gyakorlatilag semmiféle befolyással nem volt az adott korra.” (Wiki)

Évszázadok óta próbálja az Iszlám meghódítani Európát. De most úgy néz ki, hogy ez sikerül. Nyugaton legalábbis. Ám Közép-Európába ezúttal viszont beletörhet bicskájuk a hódító muszlimoknak, (dzsihádistáknak). – Amennyiben a közép-európai népek összefognak és így sikerrel állhatnak ellen a délről és keletről áramló egyre agresszívabb muszlim áradatnak.

1300 évvel ezelőtt (I.sz; 711-715.), a muszlim mórok nyomultak be az Ibériai-félszigetre, a mai Spanyolország területére, és létrehozták a Córdobai Kalifátust. Terveik között szerepelt, hogy átkeljenek a Pireneusokon is Európa belseje felé. A hódító muszlimokat a kontinensről nagy nehézségek árán, (777 évig tartó folyamatos küzdelem után) tudták csak kiűzni az európai keresztények, – az úgynevezett “Reconquista” során. A végső győzelem Granada elfoglalásával jött meg, 1492-ben, amikor egyébként a győztes Izabella királynő Colombust is elindította Amerika (Nyugat Indiák) felé.

Keleten 1453-ban Bizánc elfoglalása után, az oszmán törökök indultak el észak-nyugati irányban a Balkánra, s nyomultak egyre följebb Közép-és Nyugat Európa felé.

***

(“Az ellenség megismerése hozzásegít a győzelemhez” – Szun Cu nyomán)

“1453. Bizánc ostroma: Európa a XV. században képtelen volt bármilyen összehangolt fellépésre, a keleten jelentkező török fenyegetéssel szemben…”

“1453. május 29. – A kereszténység legpompásabb temploma, a Hagia Sophia, immár mecset volt…”

“A széttagolt és sebezhető Európa, a hódítójára várt…”

***

Az Oszmán Dzsihádnak mindig is Európa, pontosabban a a Német-Római Birodalom volt a végső célpontja, azóta is és most is, merthogy ez sosem változott. A Balkán és Magyarország, a Nyugat-Európa felé vezető szárazföldi útvonalon feküdt, ahogyan most is, ezért a muszlim hódítók számára különleges stratégiai jelentőséggel bírt, s bír jelenleg is.

Az Iszlám Állam térképén mind a Balkán, mind Magyarország rajta van, de ezek “csak” felvonulási, átvonulási útvonalak (Orbán találó kifejezésével élve, a “gazdag, de gyenge”), Nyugat-Európa felé. Ám ez nem jelenti azt, hogy ezek az államok nem fontosak a dzsihádista hódítóknak, sőt, ellenkezőleg. Az eljövendő ‘Nagy Európai Kalifátus’alapjait jelentik számukra a balkáni államok és Magyarország. Hiszen, ha egy erőd (Európa Erőd) kapubástyáit elfoglalják, – nyitva áll előttük az út, a belső lágy részek felé.

És Brüsszel, a Dzsihádista hódító hatalom 5. hadoszlopaként mindent megtesz azért, hogy minél több muszlimot juttasson be Európába. Így elmondható, hogy, aki a brüsszeli betelepítési kvótáknak ellenáll, az a muszlim hódításnak is.

A magyar nép, az európai szövetségeseivel együtt, 425 évig harcolt az Oszmán Dzsiháddal szemben. Ebből 150 év telt úgy, a Török Birodalom elfoglalta hazánk jelentős részét, központi területeit.

De mi 150 év alatt sem váltunk törökké. A keresztény magyar nemzet sosem vette föl az iszlám vallást. Pedig számtalan előnyökkel járt volna ez az Ottomán birodalomban.

eger_1552

Eger 1552

Viszont az 1366-ban megvívott Nikápolyi csata, valamint az 1791-es Sistowai béke között eltelt véres évszázadok megtanították a magyarokat arra, hogy kik a valódi ellenségeik, s kik a barátaik. És ez most sem lesz másképpen.

Mert a “Történelem az élet tanítómestere”, ahogyan a rómaiak mondták; “Historia est magistra vitae.”

És most is egy muszlim népvándorlással, nota bene; hódítással kell szembenéznünk. Akárcsak 650 évvel ezelőtt. Ahogyan akkor, most is, a muszlim tömegek folyamatosan áradnak fölfelé a Balkáni útvonalon. S ezt a súlyos fenyegetést tetézné Brüsszel azzal, hogy Trójai falóként az elosztási kvótára hivatkozva, nyugatról telepítene be hazánkba muszlimokat. Ha ezt sikerülne megvalósítania, így kerülnénk igazán két tűz közé, Brüsszel árulása miatt.

Ám ez nem jön nekik össze, ha a magyarok sikeresen állnak ellen. Hazánkat ezúttal nem fogják elfoglalni a muszlimok. Egy talpalatnyi földet sem adunk át nekik. Nemhogy 150 évre, de se 15, se 1.5 évre, de még másfél napra sem!

Mert a nemzet ezúttal összefog, – gazdag és szegény, úr és szolga,- s elvégzik közösen a haza védelmének jelenleg legfontosabb feladatát, – s elmennek szavazni október 2.-án, s behúzzák az X-et a NEM fölé!

Budapest, 2016. augusztus 3. A kvótareferendum magyarországi szavazásra készült szavazólapjának mintája a Nemzeti Választási Iroda fõvárosi székházában 2016. augusztus 3-án. A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) ezen a napon jóváhagyta az októberi népszavazás szavazólapjainak mintáit. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Fort András / Szabad Riport

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: CIKKEK, JEGYZETEK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólások - (Figyelem! A hozzászólások megjelenéséhez némi idő kell).

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s