Tízezres muszlim tömeg ostromolja Európa déli határát

Görög, Macedón határ; Idomeni 2016. 02. 29. – (Második Röszke)

(Oldalunk ugyan nem hírportál, de az általunk különlegesnek és mérföldkőnek tartott eseményekről, beszámolunk).

10 ezer illegális bevándorló torlódott fel Idomeninél, s a jelek szerint eltökélték, hogy mindenképpen átjutnak a határon. A macedónok határozottak, védik a kerítésüket.

Az alábbi német filmben megtévesztő módon elsősorban nőket és gyerekeket láthatunk, holott nem ők törték be a határkapukat, hanem a nagy többségben lévő fiatal muszlim férfiak. (Ahogyan a fenti képeken is láthattuk). A frontvonalon (mert ez már háború) semmi keresnivalójuk sem a nőknek, sem a gyerekeknek. Őket kellene védeniük elsősorban a muszlim férfiaknak, ehelyett pajzsként tolják előre őket, ahogyan ezt már láthattuk Röszkénél.

Mindeközben a görög rendőrök a telefonjaikon játszottak, vagyis nem csináltak semmit, nem akadályozták meg a bűncselekményeket, mert a határkapu betörése, a macedón rendőrök megtámadása, bizony már ezt jelenti.

Elmondhatjuk, hogy Görögország erkölcsileg már elesett, ahol bármit megtehetnek a muszlimok. S valós fizikai eleste is már csak idő kérdése.

Invázió – lőparancsra van szükség

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint nem migráció, nem népvándorlás, hanem invázió zajlik Európában.

Az M1 aktuális csatornán Földi László kedden azt mondta, a határokon a katonákat “lőparanccsal” kellene bevetni, hiszen a migránsok a fegyver puszta látványától nem rettennek meg, mivel azt otthon is láttak, a fegyver használatával lehetne visszatartani őket.

Úgy fogalmazott, hogy már háború zajlik. Ha ezt elismernék Európában, akkor azt lehetne mondani, hogy az embercsempészek szabotőrök, akik a hátországban támadják a védelmet, és így rájuk nem vonatkozna a hadifogolytörvény – jelentette ki.
Beszélt arról is, hogy Törökországnak mint a NATO tagjának kötelessége lenne megakadályozni az inváziót, mégsem tesz semmit, amiért akár a NATO-tagságától is meg lehetne fosztani.

Szabad Riport  – Reuters – N24 – MTI

+1 – Bátor magyar tudósítók a görög-macedón határon

Az M1 tudósítója Muci Attila és kollégái, a helyszínről tudósítanak az Idomeni frontvonalról. Ott vannak az események sűrűjében, mellettük robbantak a könnygáz-és hanggránátok, testi épségük folyamatosan veszélyben volt/van.

Ennek ellenére folytatják munkájukat, hogy tudósítsanak minket a történtekről. Bátorságukért és elszántságukért elismerés illeti őket.

Legfrissebb tudósításuk a Híradó honlapján itt látható >>

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.