Népgazdaság rovat: Nemzeti marketing és innováció – Riportok

– Leírás; a pozitív példa (+)
– Kritika; a negatív, elrettentő példa (-)
– Üzemi riport (x)
– Reklámriport (x)

Tisztelt olvasóink!

A Népgazdaság című új rovatunkban bemutatjuk azokat a  magyar kis és közepes vállalkozásokat, melyek a bevallott saját tisztességes hasznuk mellett, a köz javára is munkálkodnak. Tehát tevékenységük, a tisztes haszon elkönyvelésével együtt, – föllendíti környezetüket, s jobbá teszik a magyar emberek életét.

Mindezzel elősegítik, a rablókapitalizmus nyomása alól lassan kibúvó hazánk újjáépítését, s a dolgozó embereknek jólétet biztosító fejlődését. Egy valódi népi gazdaság – Népgazdaság kialakulását, mely a liberál-kapitalista elit helyett, az egyszerű népnek biztosít emberhez való életet.

Célunk elsősorban a pozitív példák megismertetése az olvasókkal. Olyan pozitív példák, melyek az elmúlt idők multinacionális, liberál-kapitalista fosztogatása után, elősegítik a már fentebb említett Magyar Népgazdaság újra felépítését.

Ugyanakkor különös figyelmet fordítunk arra, – hogy még az eredményes vállalatok és vállalkozások is jól bánnak-e a munkásaikkal, megfelelően fizetik-e őket, s teljes jogú partnerként, emberként bánnak-e velük. Mert a pozitív értékelésünkhöz, ez is elengedhetetlen szempont.

A leírást és kritikát, vagyis a pozitív és negatív példákat, – szerkesztőségünk Népgazdaság rovatának munkatársai a saját tapasztalataik és megfigyeléseik alapján választják ki, – mindemellett nyitottak vagyunk az olvasói információk feldolgozására is.

Viszont a hazai Népgazdaság szereplőinek lehetőségük nyílik az ő tevékenységüket, vállalatukat, vállalkozásukat bemutató üzemi, vagy reklámriportok megrendelésére is. Természetesen abban az esetben, ha a megrendelő vállalata, vállalkozása megfelel a fent leírt társadalmi elvárásoknak. Erről minden esetben informálódunk.

Térítés: Az üzemi és reklámriportok elkészítésének szabott ára nincs, – viszont a riporter, vagy riporterek, (fotó-videó) a riportra fordított munkájának, s a felmerülő költségének, valamint utazás, üzemanyag, – ellentételezését, – adomány formájában elvárjuk.

Végezetül pedig őszintén reméljük, hogy új rovatunkkal sok tízezer embernek segítünk újabb és újabb információkkal szolgálni a magyar gazdaság jelenlegi állapotáról, – s munkánkkal elősegítjük a magyar népi gazdaság, Népgazdaság felépülését, s megerősödését.

Tisztelettel: a Népgazdaság rovat munkatársai

Szabad Riport – Népgazdaság rovat/Nemzeti marketing és innováció – Szlobodka Zoltán

email; szrti.nepgazdasag@gmail.com

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: JEGYZETEK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.