Míg az oroszok naponta dzsihádista tankok tucatjait és lőszerraktárakat lőnek szét, – addig a jenkik néhány motorkerékpáros megsemmisítésével dicsekszenek Szíriában

9133322– Az Orosz Légierő az Iszlám Állam elleni harc eredményességét tekintve, túlszárnyalta az amerikaiakat a szír hadszíntéren –

Az orosz Védelmi Minisztérium beszámolója szerint, az Orosz Légierő a hadműveletek megkezdése óta, már 50 ellenséges dzsihádista célpontot semmisített meg Szíriában.

Az Iszlám Államnak nevezett terroristák több tucat tankját, (számtalan T-55-ös harckocsit) és páncélozott szállító járművét semmisítették meg az orosz harci gépek, – valamint katonai bázisokat, parancsnoki központokat, s lőszerraktárakat tettek a földdel egyenlővé.

Sőt, az orosz támadó harci gépek, a Szu-24M, a Szu-30, s a Szu-34-esek harci intenzitása minden nap egyre erősebb. A kezdeti napi 9 bevetés után, már naponta 20-30 bevetésre szállnak fel.

Ezzel szemben viszont, a Szíriában szintén állítólagosan küldetést teljesítő Amerikai Légierő gépei mindössze csak 5-6 harci bevetést teljesítenek naponta. De még ezeket is meglehetősen lustán végzik, szemmel láthatóan nem az eredményesség a céljuk.

Csak ímmel-ámmal végzik a feladatukat, ami feltehetően annak köszönhető, hogy a dzsihádisták mégis csak Aszad elnök ellen harcolnak, – akinek a személyét, rendszerét, s hadseregét az amerikaiak által pénzelt terroristák sikertelenül próbálják megsemmisíteni évek óta.

A jenkik eredményességre jellemző, hogy tegnap büszkén jelentették be néhány dzsihádista motorkerékpáros megsemmisítését.

Egyre nyilvánvalóbb, sőt már az Egyesült Államok katonai szakértői is kénytelenek elismerni, hogy az Orosz Légierő kevesebb, mint egy hét alatt, – nagyobb kárt okozott az Iszlám Államnak, mint az USA által vezetett és 60 államból álló koalíció, – az utóbbi fél év folyamán.

Szabad Riport

Forrás: Komszomolszkaja Pravda
Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.