Az MNA közleménye

Értesültünk egy előkészítés alatt álló, szombat délre tervezett határmenti provokációról, melyet anarchisták egy csoportja Beremendnél, a magyar-horvát határon akar végrehajtani. A csoport célja a határátkelő lezárása, mellyel a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 336. §-át, a hatósági rendelkezés elleni uszítást valósítják meg. Mind az előkészület, mind pedig az elkövetés bűncselekménynek minősül!

Értesültünk továbbá, hogy a beremendi provokáció mögött a Magyar Nemzeti Arcvonal egykori pécsi csoportvezetője áll, akit mozgalmunk vezetője engedetlenség miatt három évvel ezelőtt kizárt a szervezetből. Kizárása után tovább folytatta zavarkeltő tevékenységét. Információink szerint a szombati provokáció is ebbe a sorozatba illeszkedik bele, melynek során a Magyar Nemzeti Arcvonal nevét nagy nyilvánosság előtt le akarja járatni. Végső célja a mozgalmunk vezetősége elleni büntetőeljárás kierőszakolása.

Kijelentjük, hogy a Magyar Nemzeti Arcvonal mozgalomnak nincs köze a tervezett törvénysértésekhez, vezetőségünk és vezetőnk erre utasítást nem adott. A Magyar Nemzeti Arcvonal 26 éve a rend pártján áll, ennek szellemében jártunk el e közlemény közzétételekor.

Magyar Nemzeti Arcvonal vezetősége

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.